Skocz do zawartości

listopadóweczki 2013 | Forum o ciąży

existence

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ale tu cisza...chyba przed burzą 🙂no ciekawe jak Niunieczka. .. 😉ja dalej chodze i tylko mam jakoes tam marne skurcze od czasu do czasu... 😠Gracjan mnie cos ostatnio dobija. ..zrobil sie nie dobry..bije mnie i pyskuje...stosuje kare ze sadzam go na krzeselko i każe sie uspokoic i przeprosic...w sumie to nawet działa. ..ale dlaczego
sie tak zachowuje. ..nie wiem gdzie popełniłam błąd. .i jest mi przykro... 😞

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Malinka zadnego błedu nie popełniłas 😘 Gracjan jest w takim wieku poprostu...karne krzesełko to dobra rzecz, u nas dziala, jak tylko Oli usiiadzie na nim to placze i po 4 minutach (tyle kary minutowej ile ma lat) jest innym dzieckiem 😁 choc on jest ogolnie grzeczny i rzadko siada na krzesle 🙂
wiesz moze Gracjanek juz zaczyna byc zazdrosny o braciszka, dlatego tak sie zachowuje??

• Mamusia
Malinka nie popełniłaś błędu. Gracjan jest w takim wieku, ze się buntuje...to, ze Ci się sprzeciwi jest dla Niego zabawą...Chce skupić na sobie uwagę całą.... Bardzo dobrze robisz, że reagujesz natychmiastowo i że kara jest natychmiastowa no i z tego co piszesz to adekwatna do wieku.
Wiesz może być też tak, że On wyczuwa Twoje emocje. Jesteś teraz bardziej poddenerwowana, zniecierpliwiona wiadomo jak to przed porodem a On to czuje i tak reaguje. Może też odczuwa, tak jak pisała Goshe że zaraz pojawi się jakby nie było konkurencja dla Niego...
Tak czy owak nie jesteś niczemu winna i nie zadręczaj się tym absolutnie...
Kup coś Gracjanowi jako prezent od nowego dzidziusia jak już wrócicie do domu, takie przekupstwa dużo dają...

• Mamusia
ogladalam z Olim dzisiaj jego zdjecia jak sie urodzil i on nie mogl uwierzyc ze tez byl kiedys taki malutki jak bedzie Fabianek 🙂 a mi az sie łezka w oku zakręciła 🙃 jaki on byl kiedys malutki a teraz juz kawal facecika 😁

źle sie cos czuje 🤨 bole okresowe mam i tak mi slabo ze szok 🤨 🤨

• Mamusia
Malinka tylko pamiętaj, ze dzieci są bardzo spostrzegawcze więc miej prezent ze sobą a nie w domu bo nie uwierzy 🙂
Goshe właśnie ja wszystkie zdjęcia z usg i filmik schowałam w albumie a do tego dojdą zdjęcia normalne i będzie co wspominać 🙂 🙂
Mnie łapią skurcze, pobolewa krocze i brzuch ale dalej nic,,,
Byłam dokupić pampersiaków bo była fajna promocja 🙂
aaa i farbę do włosów żeby mieć już w domu bo potem nie będzie mi się chciało latać a jest trudno dostępna i babka w sklepie pytała na kiedy mam termin no to Jej mówię że za tydzień a Ona na to że nie wierzy bo tak to Ona wyglądała w 7 miesiacu 😁

• Mamusia
Niunieczka gratuluję!!! 🙂
Dziewczyny, a ja coś czuję, że dziś urodzę! ok 22:00 dostałam nagłego zastrzyku adrenaliny i do teraz mnie trzyma, do tego skurcze i te okropne bóle krzyżowe, nie mogę ani leżeć ani siedzieć, chodzę po domu w kółko. Wody ani czop nie odeszły ale mam silne przeczucie, że to już 🙂 A termin mam na dziś he he

• Mamusia
cześć Kochane nie mam za bardzo czasu wchodzić i z wami sobie po pisać bo malutki daje mamuni popalić a jak mam chwile to w domku zawsze jest cos do zrobienia 🤨
widzę że sporo mnie ominęło przede wszystkim najlepsze życzenia dla Niuneczki Kochana wracaj do zdrówka i ciesz się maleństwem i dużo przespanych nocy 😜 za reszte dziewczyn tez trzymam mocno kciuki trzymajcie się kochane buziaczki 😘

• Mamusia
kamisia89 napisał(a):
a czop miałyście podbarwiony krwią?

podobno czop podbarwiony krwia zwiastuje porod ktory zacznie sie po kilku godzinach... 😉czop bez krwi oznacza ze porod zacznie sie w nastepnych kilku dniach... 😉ja w pierwszej ciazy mialam podbarwiony krwia i rzeczywiscie porod byl w ten sam dzien po kilku godzinach 🙂