Skocz do zawartości

listopadóweczki 2013 | Forum o ciąży

existence

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ILA i jak tam z Tobą ruszyło się coś bardziej ? bo wydaje mi sie że do rana to ty urodzisz 😜
Zeberko i Iskierko przyjdzie czas i na was 🙂 Iskierko jak masz termin na sobotę wiec kochana do niedzieli sadze ze będziesz już tuliła dzidziusia 😉
a nie wiem w którym tyg.jest Zeberka ale pisałaś że na ktg wykazało Ci skurcze duże
o własnie doczytałam że ty kochana masz na jutro termin kurcze wszystkie mi tu zaczniecie rodzic do niedzieli 🤪 ale bardzo sie ciesze kochane trzymam kciuki za was

• Mamusia
Agatka dopiero teraz zauważyłam, że mi już te tygodnie na forum zniknęły 🙂 🙂 noo ja już na jutro mam....Boże jak to zleciało...dziewczyny ja pamiętam jak niedawno się tu rejestrowałam a tu już termin mija.... 🙂 🙂 🙂
My się już niecierpliwimy bo Wam zazdrościmy 😁
Forum troszkę się wyciszyło i to czekanie nam się już dłuży nie dziewczyny? 🙂 🙂

• Mamusia
jestem jestem...dalej w dwupaku...nie mam weny do pisania... 😞 😞 😞 😞codziennie wstaje z coraz to gorszym nastawieniem i nerwica...w dodatku nie wyspana jestem...bo nocki spedzam w toalecie co chwila... 😞ale juz teraz zobojętniałam na to wszystko...przyjdzie czas bedzie rada.... 🤨narazie czekam ale cos czuje ze bede miala powtorke jak z Gracjanem... 😞

• Mamusia
iskierka napisał(a):
no to ładnie sobie narobiłaś Malinka... nie przejmuj się - włosy nie ręka - odrosną 😉
mnie też korci żeby podciąć ale ja mam wprawę bo od dawna sama obcinam 😜

chociaz jeden plus ze dalej sa dosyc dlugie...ale trzeba to jakos wyrownac...juz mi chyba ta koncowka ciazy nie sluzy...glupie pomysly mam...
ale to chyba znudzenie fryzura...bo juz za dlugo nic z wlosami nie robilam...dobrze ze mi szybko wlosy odrastaja... 😉tylko mam nadzieje ze dzis nie urodze hihi...bo musze wlosy doprowadzic do pozadku... 😉

• Mamusia
Kochane - Zosieńka jest już z nami! :-) ur. o 15:55, 3350g, 54cm
Faktycznie ekspres bo przed 15 bylismy w szpitalu (wody nie odeszly ale skurcze co 5-7min). po 15 pod ktg, rozwarcie 6-7cm!!! :-)
Chwile pozniej wody chlupnely, o 15:55 pojawila sie Zosienka :-)
wszystko ok, 10pkt, mi sie wszystko obkurcza (ałaaa:-/), cyc byl a teraz slodko spi :-)