Skocz do zawartości

listopadóweczki 2013 | Forum o ciąży

existence

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
iskierka musisz najpierw zapisac zdjecie gdzies w internecie np. na stronce fotosik.pl a pozniej klikasz lewym przyciskiem myszy , wybierasz kopiuj adres URL grafiki i wklejasz tutaj jak piszesz nowy post do takiego okienka z obrazkiem 😁
ale Ci wytlumaczylam heh albo poprostu tak jak Kasia wejdz w swoja galerie i tam wklej zdjecie z komputera 🙂 i daj nam link do obejrzenia fotki 😁

• Mamusia
Jestem po glukozie 🙂 nie było tak źle. Pani pielęgniarka pozwoliła wcisnąć cytrynę (nawet wybrała pestki które wpadły do kubka 😁) i duszkiem wypiłam w parę sekund wszystko 🙂 Do lekarza idę w przyszłym tygodniu więc zobaczę dopiero wtedy wyniki.

• Mamusia
Jednak nie taki diabeł straszny... 😉 Ja miesiąc temu piłam glukozę 2 razy (pierwszy-błędny wynik) i dałam radę 😉 Później miałam posmak...waty cukrowej 😮 hehehe 😁 Dziś wizyta u gina 🤪 Moja mała chyba też się niecierpliwi bo kopie od rana jak szalona 😜

• Mamusia
Niunia26 mam podobne zdjecie jak moj Oliwier tuli sie do brzuszka 😁 slodko to wyglada 😁
Kasia moj maly od wczoraj tez jak szalony kopie i to przez caly czas 😮kiedy on spi????chyba w nocy ze mna 🙂 nawet jak chodze to go nie usypiam, tylko mnie kopie 🙂

• Mamusia
Goshe, tez mnie zastanawia kiedy moja mała sypia 😮 zawsze się rusza i szaleje... w nocy też 😮 Coś czuję, że mogę mieć wesoło po urodzeniu 😁 😜 Dziewczynki mam pytanie. Czy któraś z Was miała/ma nadżerkę w ciąży? Ja mam niestety, nie zdążyłam wyleczyć przez zajściem w ciążę. Orientujecie się w jakim czasie po porodzie trzeba ją zrobić?

• Mamusia
Kasiaaa1987 napisał(a):
Dziewczynki, ja już po wizycie 😉 Moja mała waży 1431g 🙂 zdrowiutka 🙂 i...śliczna ;D tutaj macie fotkę buzi mojej malutkiej

woow, fajnie, już prawie półtora kilo w 28 tyg.! ciekawe ile będzie ważył mój synuś na wizycie za tydzień. poprzednio, w 22 tyg c ważył 491 gr, a w tym miesiącu "co nieco" przybrałam na wadze i pewnie połowę z tego przybrał mały 🙂 pozdrawiam!

• Mamusia
WoW Kasia ale duza corcia 😁 super ze wszystko ok 🙂
Ja dzisiaj przejrzałam szafe Oliwierka i az sie za glowe zlapalam!!- ma tylko 2 pary spodni, 1 bluzke z dł.rekawem, 2 sweterki i 1 bluze-to rzeczy dobre!! a reszta wszystko za małe 😲 😲 kurtki i buty tez 😲 ale urósł 😁 nieźle 😁 jutro musze przeciez na zakupy z nim pojechac i go ubrac bo dziecko nie ma w czym chodzic, ładnie kasy pójdzie... 😲 🙂

• Mamusia
Kasia duża córa ;-) Ja tez wczoraj byłam na USG prenatalnym i wszystko jest na swoim miejscu. Nagraliśmy filmik i nie mam już wątpliwości , że to będzie chłopiec, wszystko ładnie pokazał ;-) Ma 596g i lekarka pocieszyła mnie, że drugie dziecko zazwyczaj rodzi się większe od pierwszego, a Paweł miał 4kg ;-) Podczas usg nawet dzidziuś sobie ziewnął ;-) super widok. Następna wizyta 13 września i muszę mieć zrobioną glukozę. Niestety anemia ciążowa mnie łapie i mam więcej żelaza łykać.

• Mamusia
Ja już chce, żeby była środa za tydzień 😁 😁 idę wtedy na wizytę i zabieram się od przyszłego tygodnia za pranie ubranek i planuje wybrać się na zakupy i zacząć kupować pomału poważniejsze rzeczy 🙂 🙂 🙂 Goshe to Oliwier zrobił Ci niespodziankę 😁

• Mamusia
hej 🙂musze tez wam moj brzuszek pokazac...meza pogonie zeby mi zdjecie zrobil... 🙂mierzylam dzis brzuszek...ostatnio bylo 87 a dzis 93cm...rosniemy 🙂i waga w gore poszla teraz mam 59kg...5 na plusie... 🤨ide na glukoze 2 wrzesnia...pozno cos ale tak mi ustalily polozne...ogolnie myslalam ze mnie to ominie.. 😉zazdroszcze wam tych usg...ja juz tu wiecej miec nie bede... 😞ale po 30 tygodniu pojde sobie prywatnie bo nie wytrzymam... 😁 😁
Niunia26...ja sie tez boje ze synek bedzie wiekszy od pierwszego...a Gracjan tez duzy byl...4470...az strach pomyslec...oby sie tylko cesarka nie skonczylo... 🤨
Pozdrowionka 🙂

• Mamusia
dziewczyny jak jest u was z rozmiarem brzuszka...?bo mi mowia ze mam bardzo duzy... 🤨dzis mnie angielka starsza zaczepila,zapytala w ktorym jestem miesiacu i jak uslyszala ze to 6msc stwierdzila ze chyba mam tam blizniaki ze mam tak ogromny brzuch... 🤪oj nie nie chce zeby nastepna dzidzia byla wieksza...juz sie boje porodu... 🤨 🤨