Aga super, że dzidzius się odzywa 🙂🙂 U mnie to wciąż tak delikatne że aż niepewne
Miałam dziś trochę czasu więc wstąpiłam do douglasa powachać perfumy bo chcialam sobie coś kupić. Zawsze lubiłam perfumy, ładny zapach a teraz wszystko ale to normalnie wszystkie nawet te co mi się zawsze podobały, mi śmierdzą 🤨jade teraz w busie i nie czuje nic prócz dolce vity na nadgarstku i aż mnie mdli 🤢chyba sobie odpuszcze zakup na dłuuugi czas aż mi całkiem przejdzie
Jesli chodzi o ruchy malucha to ja tez jeszcze czekam. Raz mi sie wydawalo ze juz cos tam sie rusza ale nie jestem pewna czy to dzidzius czy moje jelitka 🙂 Poprzednio ruchy poczulam w 18 tygodniu, wiec spokojnie czekam, bo na tym etapie bardzo latwo sie pomylic
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
Gość
Miałam dziś trochę czasu więc wstąpiłam do douglasa powachać perfumy bo chcialam sobie coś kupić. Zawsze lubiłam perfumy, ładny zapach a teraz wszystko ale to normalnie wszystkie nawet te co mi się zawsze podobały, mi śmierdzą 🤨jade teraz w busie i nie czuje nic prócz dolce vity na nadgarstku i aż mnie mdli 🤢chyba sobie odpuszcze zakup na dłuuugi czas aż mi całkiem przejdzie
Martag
Gość