Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2014 | Forum dla mam

Donna30

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
danusia1985 napisał(a):
Hej dziewczyny, ja dzis caly dzien pieklam placki i cistka, wlasnie wrocilam z wizyty, wszystko ok jest serduszko, termin porodu 13 sierpnia.

Danusia to super wiesci 😆 😆 Ja jeszcze sie nie umowilam do lekarza ale polozna moja mowi zeby najlepiej po nowym roku tak by byl 7-8 tydz.

• Mamusia
danusia1985 napisał(a):
Hej dziewczyny, ja dzis caly dzien pieklam placki i cistka, wlasnie wrocilam z wizyty, wszystko ok jest serduszko, termin porodu 13 sierpnia.

Danusia to super wiesci 😆 😆 Ja jeszcze sie nie umowilam do lekarza ale polozna moja mowi zeby najlepiej po nowym roku tak by byl 7-8 tydz.

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Super wieści Danusia ....
Jak na razie ja pierwsza rodze bo termin mam na 24 lipiec z miesiączki a z usg jakos koniec lipca początek sierpnia ....
Na pewno zostane na sierpniowkach ...nikomu nie dam się wygonić .... 😁 🤪

a my cie nie wygonimy 😎

• Mamusia
Dziewczyny ja juz nie mam sily Olga od 3 dni nic nie je i robi dziwne kupy ale myslalam ze to od choroby bo ogolnie jest nie do wytrzymania ,a tu wlasnie co pojechalo od nas pogotowie bo moj m dostal megawymiotow w wigilie, caly byl fioletowy, no i to nie od jedzenia tylko jelitowka, wiec Olge nie tylko to zapalenie krtani meczy ale tez to, pewnie zlapala w przychodni od dzieci bo bnigdzie nie bylismy od 2 tygodni odkad jest chora. Normalnie mi slabo, rok temu mialam o tej porze zapalenie piersi i ropnia i umieralam a teraz to...

Dziewczyny z zycze Wam wszyatkiego najlepszego z okazji Swiat no i przede wszystkim zdrowia.

• Mamusia
zuziek napisał(a):
Doberek :*
Wesołych świąt :* ja przejedzona na maksa 🙂

danusia gratuluję i zdrowia dla rodzinki życzę ;*

Witam nową forumowiczke 🙂
Zaczyna nas przybywać 😉

Witam ja tez przejedzona ale w sumie jadlam tylko barszcz z uszkami i moze ze 3 pierogi i jedna parowke bo na nic innego nie moglam patrzec. Czekolada smierdzi tak samo pralinki nawet sos czosnkowy mi nie podchodzil( a uwielbiam) Wiec jako objaw zaliczam niechec na jedzenie malo na co mam ochote za to staram sie duzo pic.

• Mamusia
katiaa85 napisał(a):

Witam ja tez przejedzona ale w sumie jadlam tylko barszcz z uszkami i moze ze 3 pierogi i jedna parowke bo na nic innego nie moglam patrzec. Czekolada smierdzi tak samo pralinki nawet sos czosnkowy mi nie podchodzil( a uwielbiam) Wiec jako objaw zaliczam niechec na jedzenie malo na co mam ochote za to staram sie duzo pic.

ja w tym tyg. co jesteś też miałam wstręt do jedzenia 😜 i non stop mi się odbijało :P a teraz to słodkie bee... 🤔 a śledzie, mięcho i kapusta z grzybami mniami.... 😉 a najbardziej co mnie zastanawia to coca cola 😁 non stop ją pije mimo że ogólnie za nią nie przepadam... 😁

• Mamusia
zuziek napisał(a):
katiaa85 napisał(a):

ja w tym tyg. co jesteś też miałam wstręt do jedzenia 😜 i non stop mi się odbijało :P a teraz to słodkie bee... 🤔 a śledzie, mięcho i kapusta z grzybami mniami.... 😉 a najbardziej co mnie zastanawia to coca cola 😁 non stop ją pije mimo że ogólnie za nią nie przepadam... 😁

uwielbiam cole 🙂 moge pic i pic a ja za to wode mineralna zaczelam pic a ogolnie nie przepadam za sama woda

• Mamusia
u mnie tez jakos apetyt nieszczegolny, tylko oczy by jadly, cole tez teraz uwielbiam ale staram sie ograniczac, no i przyznaje sie- pije rano malutka kawke rozpuszczalna bo rano jestem tak nieprzytomna bo cora kiepsko spi w nocy i wstaje o 5 ze nie dam rady nie wypic, strasznie boli mnie glowa a po kawce mija. Wiem ze nie powinnam, w poprzedniej ciazy calkiem odstawilam ale teraz no ine dam rady, no i to moje cisnienie 50/100, no nie da sie zyc.
Ostatnio pytalyscie czy rodzinka wie- u nas wszyscy i rodzina i znajomi od samego testu bo nie moglismy sie powstrzymac bo radosc ogromna 🙃

• Mamusia
Hej ja dzis lezakuje caly dzien bo nad ranem mialam lekkie plamienie i sie boje jutro postaram sie dostac do gina. Na razie biore luteine i poki co plamienie sie nie nasililo przez caly dzien. Moze wczoraj za duzy wisilek mialam a to duzo latalam a to troche mala nosilam a przeciez trzeba dziecko podniesc a to przewinac a to posadzic wiec wysilek byl. Teraz lece spac dobranoc

• Mamusia
Witam moja Mph ( razem jesteśmy na wrzesniowkach 2011) 😘 😘 😘
Spoznione Wesoły Świat
Dziewczyny padam na cyce , nic nie czuje , uszy mam zapchane , na nosie oprycha , gardło całe zawalone ..i tak cale swiata super ...
Jak Olga i mezus ....mam nadzieje ze to tylko tak jednorazowo.
Kasia ja się czujesz ....dostałaś się do gina ?????

• Mamusia
Katia- spokojnie, tylko sie nie denerwuj, ja w poprzedniej ciazy mialam mega krwotok w 6 tygodniu ciazy, a Dzieciatku nic sie nie stalo. Co do wysilku to ja jak duzo dziecko nosze to boli mnie brzuch, musimy starac sie oszczedzac, ale przy dziecku to nie takie latwe.
Czarna- dzieki juz lepiej, chociaz cora robi jeszcze rzadsze kupy, ale dostaje probiotyk wiec powinno byc coraz lepiej. A maz zarazil w wigilie tesciow, babcie i ciocie co ma 97 lat, a tescie w boze narodzenie dalsza rodzine bo tesciowa miala imieniny, wujek wyladowal w szpitalu z odwodnienia 😮