Skocz do zawartości

wrześnióweczki 2014 | Forum dla mam

kami0603

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dudasia napisał(a):
Hubis od wczoraj gorączkuje do 39,5. Akcja rodzenie wstrzymana - teraz trzeba się średniakiem zająć :-(

Podpisuje się pod tobą rąkami i nogami
Mati od wczoraj kaszle, dziś katar lał się po kolana. Akcja rodzenia wstrzymana - teraz trzeba się księżniczka zająć

• Mamusia
polie napisał(a):
ta metoda 7,5,3 do odciagania jest super. udalo mi sie sciagnac 60 ml, dalam malemu, dokarmilam go jeszcze piersia i zasnal 🙂
mama mi powiedziala ze jej na laktacje pomoglo karmi, wiec sobie zakupilam i zmuszam sie do wypicia

Cieszę się że u Ciebie metoda się sprawdza, a karmi to nawet mają w niektórych szpitalach. Pomaga na laktację nie powiem że nie piłam, tylko rzadko byłam wstanie wypić całe.

• Mamusia
Mi tez polozna mowila o tej metodzie 7,5,3 ale powiedziala ze jsk pokarmu beak tobdziecko jie jest w stanie pobudzic cycusie i moeila by uzyc laktatora i po tym zadzialalo.Jak Mia dostawialam do pustych cycuszek to zniechecala die nic nie lecialo i plakala poza tym moje suyki byly male i nie miala za co ciagnac a teraz jest pojarm kipilam te nakladki solikonoee i kurcze Mia ssie najada sie iprzespi do 4godzin...

• Mamusia
Tlenek, gratulacje! 🙂
ja to się boję, że będę musiała rodzic sn klopsa bo coś duże dzieci w sobie hoduje :|
kurde, jestem mega zmęczona i dawno bym spala ale od chyba 3 dni mały dostaje szału jak się kładę spać i mnie tak bombarduje, że siedzę na łóżku i się bujam, żeby go jakoś uśpić.. Najgorzej jak po pęcherzu mi się obrywa, okropne uczucie. A do toalety to już co pół godziny maksymalnie chodzę, dusi strasznie.
Zjadłam dziś ostre chipsy z nadzieją, że może COŚ ale dupa 😁

• Mamusia
Tlenek gratulacje! :* buziaki dla Was i dużo zdrówka!

Ja to niedawno zauważyłam, że przez wkładkę mi coś przeciekło. Zastanawiałam się czy to znów Maja ma tam dobrą zabawę czy wody się przesączyły. Pierwsza myśl: to już? Ale leże i nic nie ma, nie było za dużo. Skurczy większych nie mam. Jedynie momentami jakieś lekkie w podbrzuszu. Więc jakby to uroczo ujął mój Ukochany \'zlałaś się, hahaha..\'

Jutro kupię sobię najostrzejsze nachosy i je zjem. I tak mam chęć. Może wypłoszę tego Niedobrzelca z siebie 🙂
Dobranoc. Przespanej nocki życzę 🙂

• Mamusia
Gratulacje Tlenek4 super wiadomosc BRAVO 🤪
Oby Alanek szybko na wadze przybral Szybkiego powrotu do zdrowka.Po 2dniach bedziesz czuc sie o wiele lepiej Ja czasami biore apap ,keonal za mocny i niszczy watribe.
HURrrrrrrrAaaąaaaaa kolejne dzieciatko przywitalo swiat 😁

• Mamusia
Tlenku gratuluję 🙂 mały szybko przybierze na wadze 🙂 czy maluch jest z Tobą cały czas?
Jeju ja dziś bezsenna noc. Zjadłam wczoraj biała czekoladę z orzechami i Franka chyba rozbolal po tym brzuszek bo cała noc mi płakał i się prezyl 😞(