Skocz do zawartości

wrześnióweczki 2014 | Forum dla mam

kami0603

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
odebralam wyniki wszystko w normie poza Ast - 40 gdzie norma 36 ... Wiec coś się dzieje ale kamień z serca ze to nie ta cholestaza, w środę wizyta pokarze wynik lekarzowi i zobaczymy co powie.
Dziewczyny super fotki , ja mam zamiar jutro po fryzjerze zrobić kilka na pamiątkę dla synusia, dzisiaj przyszła mi ramka na zdjęcie z odciskami na raczke i nozke , będzie swietna pamiatka zarówno dla nas jak później dla dorosłego syna 😉

• Mamusia
Pamiatka super
Tlenek 🙂ja wypelniam skrupulatnie album malej fotki I opisy z usg ma teraz musze wywolac kilka z zdjec z ciazy powklejac opisac I z narodzin.Zakuapilam tez mase do odcisku stopek I raczek I tez moze w ramke oprawie ale napewno w albumie umieszcze....

Cykanie fotek przebieglo smiesznie szczegolnie jak wstazki sie obsuwaly ze smiechu 😁 dzien super spedzony...

Tlenek4 super ze to nie jest cholestaza kamien z serca....

• Mamusia
hejka 🙂
Dziewczyny zdjecia super 🙂 ja juz mam w zasadzie 3 sesje zrobione...jedna cos kolo 20 tyg...pozniej kolo 30tyg teraz w 36 tyg co nad jeziorem bylismy i jeszcze zamierzam zrobic w tym tyg lub w nastepnym juz na samej koncowce tylko boje sie zebym zdarzyla 🙂 ale uwazam ze to super pamiatka 🙂 z pierwszej ciazy tez mam sporo zdjec 🙂
Ja mam nianie tez baby ono i u mnie sie super sprawdzila wiec moge ja polecic.
A dzis jeszcze bylam u fryzjera co by sie do normalnego stanu doprowadzic i jakos w szpitalu wygladac wiec juz moge rodzic 😁
w czwartek ostatnia wizyta wiec pewnie juz na 100% bede znala date porodu 🙂

• Mamusia
powiem wam, że mi się tak zdjęcie od Poli spodobało że poprosiłam mojego o takie...... efekt- koń by się uśmiał..... masakra, moje cycki są jak głowa więc ni hu hu nie mogłam ich złapać do ręki.... pękaliśmy ze śmiechu z mężem.... no cóż, trza się cieszyć z tego co się ma 🙂 hahahahah pozdrawiam was wszytskie mamusie

• Mamusia
A udało mi się akurat, bo w Lidlu tutaj były do kupienia 😉 za chyba 6euro. Fajne, bo byla wazelina i do tego chyba 5 rolek tego gipsu 😉 trochę pobrudziliśmy, ale efekt dość fajny 😉 teraz pluję sobie w brodę, bo mogłam od razu kupić tą masę do odcisku stopki i rączki 😞

• Mamusia
Mamusie jaki rozmiar czapeczek kupilyscie ? Ja mam kilka ale zastanawiam sie czy te co wzielam doszpitala nie beda za male, jakie powinno kupowac sie rozmiary??

a juz znalazlam informacje I moje czapeczki sa ok......juz myslalm ze sa za malutkie 🙂

• Mamusia
Osobiście nie robię odzewu brzuszka bo nie miałabym gdzie go trzymać 😁 odcisk stopki Kacpra mam w ramce ale średnio się sprawdza bo z lekka się kruszy :| więc tym razem bardziej odcisk farbkami. Może wszyscy w czwórkę sobie odcisniemy i pójdzie na ścianę-O! 🙂
no i sesje sobie robimy max miesiąc po urodzeniu małego, fotografa już znalazłam, robi boskie zdjęcia noworodków 🙂

• Mamusia
hejo 🙂
ja widziałam taki zestaw do odlewu brzuszka w tk maxx ale też stwierdziłam że gdzie ja będę taki odlew trzymać i sobie nie kupiłam, a był baaardzo tani !

co do czapeczek Madziu to ja sama nie wiem, bo moja mama wszystkie mi kupiła!

dzewczyny co uważacie o tych chusteczkach dla niemowlaków z biedronki albo lidla?

• Mamusia
Ja mam chusteczki z biedronki Dada kiedyś kupiłam jak były dwu paki w promocji za 7zl. Koleżanka mi poleciła mówiła ze są bardzo dobre wiec po co przepłacać, ogólnie polecane są też z rosmana babydream.
Dziewczyny a po porodzie kupujecie do rany żel do higieny intymnej dla kobiet w ciąży i po porodzie czy mydełko bo koleżanka mi białego jelenia kazała kupić w rosmanie

• Mamusia
W biedronce są CZASEM chusteczki dada newborn i są rewelacyjne, zwykle dada jak dla mnie są zbyt mokre, wodę idzie wycisnąć, pampersa z resztą też, Kacprowi masakrycznie odparzały pupe. U nas przy maluszku sprawdzały się jedynie nivea, są bardzo delikatne ale też chyba najdroższe :| z lilda nie używałam

• Mamusia
Tlenek4 ja kupilam mydlo w kostce bialy jelen I chyba kazda po cc bedzie uzywac jak I po sn.....a nie wiedzialam ze te chusteczki z pampersa sa az tak nasaczone nom nic kupilam w dwupaku przetestuje I jak sie nie sprawdza to kupie nivea....