Skocz do zawartości

Sierpień 2009 :) | Forum dla mam

marta-lion_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Marzena, dostałał się Kacperek do żłobka? Widziałaś tam może mojego Michała na liście? 😜
szczerze mówiąc nie chce mi się tam jechać specjalnie 😉 jakby Ci się Michał obił o oczy to daj mi proszę znać 🙂

A Nadia super 🙂 juz wczesniej widziałam fotkę na nk 🙂

• Mamusie
manka27 napisał(a):
Kasia a skad wiesz ze dzisiaj mialy byc wyniki???

babka przy składaniu wniosków powiedziała mi ze mają być dziś listy od 8 wywieszone.

Ale zrezygnuję z Duńskiej, mam juz pewne miejsce w innym złobku ( nie chce pisać w jakim póki co, może na PW 😉 ), w poniedziałek musze tam papiery zawieść i wycofać z innych 🙂

• Mamusie
No to zes padnieta...

Ja mam urlop od 20-27 🙂 sialalal 🙂 ale sie ciesze 🙂 27 zalatwiam alergologa...od razu po swietach ciekawe czy cokolwiek zalatwie czy sie nie dowiem ze nie ma punktow na badania 🙂

Uciekam na morsowanie, nadia zaprotestowala i zostaje w domku,.. Dariusz wrocil po nocce i spi, wiec mldziez podrzuce do prababci.. a niech sie nacieszy jak ja widzi raz na 2 tygodnie a co 🙂

Dzis w planach pieczenie piernikow.. hahha juz to widze 🙂 nigdy w zyciu nic nie upieklam.. a nie sorry w zeszlym roku obrzydliwa babke imbirowa 😁

• Mamusie
hej leniuszki 🙂
jak tam mija niedziela?? ja wlasnie obralam juz sobie ziemniaczki, przygotowalam kotleciki schabowe, teraz tylko wstawic na palnik a pozniej zjesc 😜
no to Sandra napisz jak wyszly pierniczki 😉, ja tez ostatnio sie wlasnie zastanawialam czy by nie zrobic wlasnie na swieta 😜
Gosia no to wspoloczuje ci, pewnie jestes padnieta, a czemu po tyle godzin musialas pracowac?

• Mamusie
No to super ze pierniczki wyszly 🙂
Kasia no domyslam sie ze masakra sie juz zrobila w sklepach, ludzie wariuja 🙂 fajnie, ze macie juz prezenty dla chlopcow 🙂 ja jeszcze nie mam zadnych pomyslow na prezenty, jak zwykle pewnie bede kupywala na ostatnia chwile 😉