Skocz do zawarto艣ci

Lipiec 2010 | Forum dla mam

kkkkoralik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym w膮tku

Najbardziej rozmowne osoby w tym w膮tku

• 2 tygodnie p贸藕niej...
  • 2 tygodnie p贸藕niej...
  • Mamusie
cze艣膰 Mamu艣ki 馃檪

Korolcia dlaczego nei zagladasz juz do nas na brzuszek ?? 馃槥 jak tam Mikus ?? raczkuje, a moze juz chodzi? a jaki dostalas prezent na dzien dobry fiu fiu 馃檪

LUSIA, IRCIA,Elunia 馃槈 coz za znajome "twarze" 馃檪 hehe
to co moze tez kiedys sie tutaj reszta mamusiek przeniesie 馃檪
w koncu na brzuszek mozemy jeszcze powrocic 鈽猴笍 鈽猴笍 鈽猴笍 jako przyszle mamusie 馃檪 i spotkac sie na jakims watku 馃檪 kto wie 馃槈
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

• Mamusie
Lusiu jestem ZA!!!
Fajne te mebelki i faktycznie nie takie drogi, no to kochana bedziesz miec radoch臋 z uk艂adania w szafkach 馃榿 ja tez dzisiaj szaleje w kuchni...porz膮dki:P a m贸j m poszed艂 sobie wreszcie doko艅czy膰 tatua偶...mam nadzieje ze tam im nie zemdleje, bo sie boi ig艂y 馃お 馃榿 馃檭
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
Irciu, no to teraz poszalejesz ze szcz臋艣cia hehye, wreszcie zobaczysz jak to jest mieszka膰 samemu... no i taki relax od te艣ci贸w ha ha...Wiesz troche ci zazdroszcz臋 tych piwek...jeju jaki mi sie marzy 1 zimny browarek hehe mimo ze ja za alkoholem nie jestem to takiego z soczkiem z ch臋ci膮 馃お 馃榿 馃檭 bym wypi艂a
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
Justi jako艣 tak zapomnia艂am zajrze膰 ostatnio na brzuszek, Miku艣 nie tylko raczkuje ale wstaje i chodzi przy meblach. Og贸lnie mi sie wszystko pokr臋ci艂o w 偶yciu zw艂aszcza z prac膮. Te艣ciowa mnie zawiod艂a nie da艂a rady moim dzieciakom, musia艂am z pracy zrezygnowa膰 bo nie sta膰 mnie na nianie jeszcze dla dw贸jki dzieciaczk贸w to ju偶 w og贸le, no i nie mia艂am i tak czasu 偶eby pomy艣le膰 o czymkolwiek innym, te艣ciowa zostawi艂a mnie bez zapowiedzi z dnia na dzie艅, w dodatku nagada艂a takich g艂upot 偶e szkoda gada膰, nigdy jej tego nie wybacze. Wychodzi 偶e prawdziwe jest powiedzenie 偶e z rodzin膮 najlepiej sie wychodzi tylko na zdj臋ciu. M贸j pracuje teraz po 12-13 godzin jest ci臋偶ko .....ech cholerne 偶ycie gdyby nie dzieciaki to bym mia艂a za艂amke chyba ale dla nich to wszystko si臋 zniesie.
Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋

• Dodaj now膮 pozycj臋...