Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum dla mam

kkkkoralik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
czesc mamuski 😉

oj co tutaj za atmosfera ehhh

Edytka czekamy na relacje i zdjecia tatuazu 🙂

Monika twoich fotek po fryzjerze ;p rowniez 😉 chcesz je farbowac czy tylko podciac

Cale szczescie lUSIA,ZE skonczylo sie tylko na nauczce dla ciebie i R. dobrze,ze nic nei stalo sie Frankowi uFFFF

Olusia domek super,ale chyba musialby przelezec w piwinicy ze 2 / 3 latka ,a pozniej Viki miala by super zabawe

Amelko duzo zdrowka dla Hani i tobie wytrwalosci

Edytko SUPER, ze badania twoje wyszly okoby to "tylko" migrena 😉

ale chaotycznie psize ehh

Karolinka duzo zdrowka dla Mikusia ehh biedny ma;luszek swoja droga baaaaaaaaaaaaaaaardzo dawno go nei widzialysmy nei wiem jak inne dziewczyny,ale ja z ogromna przyjemnoscia bym go zobaczyla 🙂

a teraz moze uda mi sie jakies zdjecia wrzucic 🙂

• Mamusie
monia tutaj masz polska cene
http://www.inkopol.pl/p/pl/19/baby+born+ogromny+zamek.html
mysle, ze nawet za te 160zl sie oplaca 😉

Justi niezle z tymi prezentami! Mala w tamtym roku malo dostala bo i malo potrzebowala 😉 W takim wieku to zwykle sie ubranka daje ale w tym roku to nasze dzieciaki sa juz bardziej wymagajace 😉

• Mamusie
Olusia maly zachwycony 😉 wlasciwie poszlismy an poczaek na godzine bylismy 1,5 h
co praweda wyjsice z dzieckiem na basen to nei to samo co kiedys hehehe bo nawet za bardzo okazjii nie bylo by poplywac 😉 choc 2 dlugosci basenu zrobilam 🙂

od poczatku sie pluskac chcial wlasciwie tylko rządził 🙂 gdzie chce isc i kzyzczal coraz glosniej TAM pokazujac palcem gdzie chce isc 😉
woda zxdecydowanie mu nei straszna na drugi raz pojdziemy na minimum 2 godziny,ale jak na pierwszy raz to spisal sie rewelacyjnie 🙂 no i rodzice sie troszke rozerwali 🙂
bylismy na 9 rano bylo w miare malo ludzi 🙂 jak wychodzilismy to jzu byly tlumy heheh wiec nastepnym raemz jedziemy na 8 😉 i tak Wojtus dosc wczensie wstaje wiec to nei bedzie problem 🙂

• Mamusie
My niestety nie mieliśmy okazji w tym roku iść do aqua parku, chociaż bardzo chciałam, ale w przyszłym to na bank 🙂 Też pewnie najmniej na 2 godziny, skoro w wannie potrafi 40 minut przesiedzieć 🙂

Fotka śliczna, u nas z takim zdjęciem też byłby problem 🙂

• Mamusie
40 minut w wannie 😉 szok heheh
u nas tyle nie siedzi
tznm inaczej pewnie by byl tyle al w miedzy czasie rozniosl by cala lazienke 😉
bo wsyztsko w okol go interesuje po 20 minutach kapieli wiec wtedy zbieramy sie i wychodzimy hehe
zreszta rytual u nas jest taki,ze moj m. kapie malego jakos tak zostalo i tak jest przypisane

nci uciekam mamuski do sowjego m.
chipsy jakis filmik w tv i nyny 🙂
bo jutro pobudka o 5:30 i szara rzeczywistosc PRACA :| ehhh dlaczego te weekendy tak szybko uciekaja

• Mamusie
Justi przystojniacha z Wojtusia, zresztą nawet Emi podczas naszego spotkania chętnie się do niego tuliła więc widać, że będzie miał powodzenie 😉
I jak fajowo, wkońcu wybraliście się z małym na basen, też chętnie bym się wybrała 🙂
A zdjęcie rąk, rewelacja!!!!!!

Lusiu też właśnie pomyślałam o banie, dlatego tak oszczędna byłam w słowach 😜 I nie zamierzam do tego tematu wracać 🙂 🙂 🙂

Narazie tatuuje się mój brat, zaraz kończą i ja siadam 😉 Brat ma dobre wrażenia, więc myślę, że i ja dam radę 😜
Trzymajcie kciuki 🙂 Buziaki, spokojnej nocki kochane 😘 😘 😘

• Mamusie
No i znowu nici z mojego tatuażu 😞 Kurcze ja już nie mam siły do tego przekładania...kumpel zrobił dziarę mojemu bratu i powiedział, że po całym dniu jest już tak zmęczony, że jutro mi zrobi...jak jutro znowu przełoży to się załamę 😞 😞 😞
Tak się na dziś nastawiłam psychicznie, a tu taki zawód...ehhh

• Mamusie
ehh edyta to niezly kolega, ale w sumie moze i dobrze, ze dzisiaj juz nic z tego nie wyszlo, ja bym sie bala tak pozno robic, ani nie ma dobrego swiatla, a i wieczorem czlowiek zmeczony.
Ty pewnie tez juz bylas zmeczona, a przy dziaraniu spada cukier i mozna latwo zemdlec przy wiekszym tatuazu

• Mamusie
MONIA dzieki...a jesli chodzi o to dlaczego tyle sie nie odzywalam to uczylam sie na prawko teoretyczne i dzieki temu nie zrobilam zadnego bledu...jezeli nie chcecie zebym tu byla i z wami pisala to mi to napiszcie to nie bede....a jezeli chodzi o Edyte to ona pierwsza zaczela i to mi pierwszej podnioslo cisnienie....przepraszam ale jesli ktos pisze ze jestem psychiczna to to mnie denerwuje...teraz juz mam wiecej czasu na pisanie z wami i jesli wam to nie przeszkadza to chcialabym z wami pisacc.prosze o odpowiedz