Skocz do zawartości

Czerwiec 2010 | Forum dla mam

Maria_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Dawidek super tańczy 🙂 🙂 i pewnie chodzi 🙂 i faktycznie jakoś bardziej kudłaty jest 😉 😉
na mnie mąż focha strzelił. Trudno. Teraz śpi, a ja idę się myć 🙂
Byli u nas ci znajomi, z obiema córeczkami (2 lata i 1,5 miesiąca). Obie fajne 🙂 najmłodsza się u nas zesrała aż po samą szyję 😁 😁 😁 😁

spokojnej nocy babeczki 😘

Aaaa Alicja, nie kuś tym pensjonatem... 😉 😉 może w przyszłym roku się wybierzemy nad morze (chciałabym) 🙂 stronkę www macie? Jak tak, to daj proszę linka 🙂 będę wdzięczna 🙂

• Mamusie
chciec chcemy ale narazie musimy ogarnac z mieszkaniem bo narazie tam gdzie mieszkamy jest sprawa spadkowa i sie ciagnie juz rok i nie wiadomo czy bedziemy musieli wziac kredyt na nowe mieszkanie czy jak... we wrzesniu ma byc juz koniec. 🙂 oby sie wszystko wyjasniloa ty Maria ile masz lat?

• Mamusie
kwasiek_ napisał(a):
laaf napisał(a):

Zuziaku, Kwaksu to bedzie sie dzielo babole 😁 no i moze w koncu koljen dzidizatko sie pojawi...co??? 😜 🤪

że co? Że ja?! 😲

😁 😁 😁 😁 😁 😁 miala byc Aglea 😁 😁 😁 😁 to sie przrazilas Kasiula 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
laaf napisał(a):
na filmiku to Dawid chodzi a generalnie to on juz - doslownie- biega i zdarza mu sie nie zauwazyc przeszkoduy i gleba...placzu co nie miara ale nie dlatego ze bolil a dlatego ze mu nie wyszlo 😜

jak bym czytała o Zuzce ona nie patrzy czy jest zabawka czy noga wali prosto przed siebie 😁 hehe a tańczy tak komicznie że kiedyś wam nagram nigdy nie widziałam żeby tak dziecko tańcowało :P macha jedną ręką z palcem wskazującym do góry i grzebie nogą jak kura w ziemi 😁 hehe
ahhhh a Dawidos normalnie cudo 😉 miodzio 😉

• Mamusie
hej

laaf moja też tak biega a jeszcze jak ktoś powie że ją złapie to piszczy i ucieka biegiem 🤪 🤪 🤪 dziś jakiś pechowy dzień miała tyle wywrotek jak nigdy i na koniec płacz przy usypianiu dałam jej nurofen bo ten ząb się ciśnie to może ja boli to jeszcze mi się zakrztusiła i nie mogłam jej uspokoić później

Iga jak robi tany tany to tupie nóżką i jak się ją trzyma za rączki to rusza rączkami

• Mamusie
a Dawiś superaśny aż mężowi pokazałam jak tańcuje he he

a my w piątek wreszcie podpisujemy umowę z bankiem 🙃 tfu tfu żeby nie zapeszyć ale po 3 miesiącach może się wreszcie doczekamy

bo już mi się coś robi że budowa stoi i nic się na niej nie robi ale za co jak już nie mamy od kogo poźyczyć a z firmy faktury nie zapłacone bo wszystko na chałupke poszło i lipa

• Mamusie
I super, mąż po tej koronografii czy jak tam się zwie, chodzi o badanie żył - wszystko ok. Sprawdzali przez rękę serce i przez pachwinę płuca (chyba nie namieszałam, ale mniejsza o to) - nie ma choroby więcowej a płuca są idealne (38 ciśnienie), żadnych zatorów nie ma, jeszcze zobaczą jak wyszedł dzieisiejszy rentgen i badania krwi, ale to pewnie jutro. Miał jutro wychodzić ze szpitala, ale jeszcze zastanawiają się czy nie przetrzymać do czwartku - Boże Ciało, ale wypisują. Sebek coraz lepiej czuje się.

Laaf, Dawidek mały tancerz - rewelacyjnie to wyglada 🙂 Ja też jak będę miała tańce Olci to zamieszczę, bo ogólnie jak mała widzi aparat to przestaje coś robić i odrazu chce aparat.
Jak Olcia tańczy to jest uginanie nóżek, czasem zarzucenie bioderkiem, często obowiązkowe kręcenie główką i ruchy rączkami w stylu wykręcenie żaróweczek 🙂

Obiecywałam zamieścić przepis na pasztet dla dzieciaczków i nie tylko, ale nie mam siły, na pewno to zrobię albo najpierw wypróbuję i wtedy zamieszczę.

Miałam coś napisać, ale jak zwykle nie pamiętam...eeehhh...za dużo stron naprodukowałyście hehe

Spokojnej nocy 🙂

• Mamusie
Anulka81 napisał(a):
Oj Zuziaku poklaskałaś sobie na dobranoc, bo ja też chciałam, a tylko Tobie mogłam dać oklaska 🙂 Dziewczyny jak będę miała szansę to roześlę oklaski 🙂

☺️ tak na dobranoc a teraz na dzień dobry 😁 hehe

Doberek wszystkim ;*

od 6 na nogach przymusowo Zuza śpi ja się naszykuje podklejamy woreczek Zuzia zje i idziemy... 😜 a ja teraz KAWA!!! hihihi bo ledwo na oczy patrze 🙂 😜

Sylwia śliczny avatarek 😉

• Mamusie
To i my mówimy"dzień dobry" z rana 🙂

Marysia przespała dzisiaj całą noc 🤪 😆 od 21 do 5:40. Mogła pociągnąć chociaż do 6:30 ale i tak jest super 🙂 i oby tak częściej 😉

Wziełam dzisiaj pomysł Anulki i zrobłam małej na śniadanko chlebek pełnoziarnisty z powidłem. Ależ wsuwała 🙂

Dobra lece się ogarnąć. Miłego dnia i do przeczytania później 🙂

• Mamusie
I ja też mówię Dzień dobry 🙂

Spałyśmy z Olcią do 6.55.

Dzwonił mąż i wychodzi dzisiaj ze szpitala 🙂 da znać jeszcze dokładnie o której będzie miał wypis.

Zmykam wyszykować się, potem ogarnę mieszkanie, pójdę z Olą na spacer i przy okazji zrobię zakupy, bo jutro sklepy zamknięte i później pojadę po Sebka.

Zajrzę wieczorem. Pa

• Mamusie
bry 😉
no to lekki kacolek, wczoraj jegusia(jägermeister) z siorka wypilysmy, pare drinow i pobudka dziwna byla 😉 no ale co co siostra raz w roku mnie odwiedza 😉
Widzisz Alica, to czy tu czy tam kiedys sie spotkamy 😉 my tu uprawiamy spotkania forumowe i milo fajnie jest 😉
Dawid jest wypasionyyyy!!!!!!!Maxymek az piszczal jak ogladal. slicznie chodzi i tanczy kochany kudlaczek.

• Mamusie
hejka 🙂 🙂
U nas super nocka - Aga zasnęła przed 21 i obudziła się o 9 😉 😜
natomiast ja przez całą noc wędrowałam do toalety... to już druga taka noc. W dzień wszystko ok, a w nocy mnie przeczyszcza, że hej 🤢
Zaraz ma do mnie wpaść przyjaciółka ze studiów 🙂 chciała koniecznie się spotkać... coś ostatnio mi wspominała, że się zastanawia nad wyjazdem z Lublina i podejrzewam, że to o to chodzi...
Komsi, pijaczko Ty ! 😁 😁 😁 siostra młodsza czy starsza od Ciebie?