Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
mini23 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
A czemu niby Ty nie możesz przygarnąć pisklaka? A ja w tym czasie bym rządziła naszym interesem,a Twoje cyce by odpoczęły, urlop byś w mleczarni wzięła 🙂
Jaja bardziej dochodowe niż mleko 🙂 POMYŚL!! 🙂 To kiedy mam pakować Łukaszka?

A tak na serio to myślę przejść na dietę bezmleczną (oraz bez produktów mlecznych oczywiście) i bez pszenicy 😜
dlaczegO?? wiesz że nie możesz organizmu pozbawić wapnia

Dlatego:
http://www.eioba.pl/a/1tl0/pij-mleko-bedziesz-kaleka-biala-smierc

• Mamusie
Kafi, cieszę się ogromnie że wyniki ok!!! 🤪
Nina, super, że mąż jednak przyjedzie! Już widzę jak się nie możesz doczekać 🙂
Sylwia, ale Dominik pięknie je parówkę 🤪 szok 🤪 Mądry chłopiec 🙂 A teraz myślę, że dziewoszka będzie hehe
Nie wiem co miałam jeszcze skomentować...

Aaaa, my w związku jesteśmy 6 lat tzn w listopadzie dopiero minie, a 4 lata po Ślubie 🙂
Parówek moja młoda nie lubi 🙃 Czasem jej kupuję bo myślę , że w końcu się przekona. Kupuję przeważnie te w Piotrze i Pawle z 98 % mięsa ale tak ogólnie to poniżej 80 % nie kupuję. A nie daj Boże kupić coś z MOM !!!! 😮 🤢 Porażka. Także zwracam na to uwagę co jemy 🙂
Gabi lubi jajka i ciągle co w sklepie jestem i pytam co kupić to mówi "jaja" hahaha. Ale dostajemy od teściów wiejskie oraz moja siostra, a chrzestna Gabi też załatwia wiejskie. Ze sklepu jeszcze nie dawałam i raczej nie dam.

W pracy jeszcze dwa dni... Ufff, żeby zleciało. Kręgosłup mi wysiada.

Dobrej nocy 🙂

Martus_D napisał(a):
Kafi, cieszę się ogromnie że wyniki ok!!! 🤪
Nina, super, że mąż jednak przyjedzie! Już widzę jak się nie możesz doczekać 🙂
Sylwia, ale Dominik pięknie je parówkę 🤪 szok 🤪 Mądry chłopiec 🙂 A teraz myślę, że dziewoszka będzie hehe
Nie wiem co miałam jeszcze skomentować...

Aaaa, my w związku jesteśmy 6 lat tzn w listopadzie dopiero minie, a 4 lata po Ślubie 🙂
Parówek moja młoda nie lubi 🙃 Czasem jej kupuję bo myślę , że w końcu się przekona. Kupuję przeważnie te w Piotrze i Pawle z 98 % mięsa ale tak ogólnie to poniżej 80 % nie kupuję. A nie daj Boże kupić coś z MOM !!!! 😮 🤢 Porażka. Także zwracam na to uwagę co jemy 🙂
Gabi lubi jajka i ciągle co w sklepie jestem i pytam co kupić to mówi "jaja" hahaha. Ale dostajemy od teściów wiejskie oraz moja siostra, a chrzestna Gabi też załatwia wiejskie. Ze sklepu jeszcze nie dawałam i raczej nie dam.

W pracy jeszcze dwa dni... Ufff, żeby zleciało. Kręgosłup mi wysiada.

Dobrej nocy 🙂
ha ha ha Marta a może ty też chcesz rodzeństwo dla Gabi 😁
ja nie wiem ile tam w procentach tego co ja kupuje ☺️ ☺️

naylaaa napisał(a):
Dobranoc Wszystkim!! 🙂
Marta, postarajcie się o rodzeństwo dla Gabi 🙂

a Nina dla kurczaczka 😁
ja moge za was poród przeżyć ale brzuszki wy musicie nosić 😁

Martus_D napisał(a):
Ależ ja nie mam nic przeciwko tylko kurde mam jeszcze umowę próbną więc muszę poczekać aż mi przedłużą i myślę, że zaczniemy się starać 🙂 Przed 30 stka chiałam urodzić drugie dziecko ale się nie uda... no hyba ze rocznikowo 30 to moze hehe

no wlaśnie najlepiej mieć na stałe i wtedy bobaska 🙂 zawsze później będzie dochód dodatkowy 🙂

• Mamusie
Teraz to pewnie od maja umowa na czas określony jeśli mi w ogóle przedłużą a zaś dopiero zobaczymy. No ale nie będę czekać tak długo... Zobaczymy zresztą co czas pokaże 🙂 Pierwszego dziecka się wówczas nie spodziewałam bo sobie odpuściliśmy więc i tym razem może byc różnie, nie wiadomo kiedy i jak długo będziemy się starać. Muszę wiedzieć na czym stoję z pracą i finansami 🙂

Martus_D napisał(a):
Teraz to pewnie od maja umowa na czas określony jeśli mi w ogóle przedłużą a zaś dopiero zobaczymy. No ale nie będę czekać tak długo... Zobaczymy zresztą co czas pokaże 🙂 Pierwszego dziecka się wówczas nie spodziewałam bo sobie odpuściliśmy więc i tym razem może byc różnie, nie wiadomo kiedy i jak długo będziemy się starać. Muszę wiedzieć na czym stoję z pracą i finansami 🙂
święta prawda 🙂 ha ha ciekawa jestem czy wasze dzieci też bedą takie wojownicze względem rodzeństwa 😁

• Mamusie
Poza tym myślimy spłacić wszystkie długi i wybudować mały dom na wsi na działce którą teście chcą nam przepisać także mam nadzieję że za parę lat będę tam mieszkać z moim mężuniem i dwójką dziewczynek 🙂 🙂 🙂 P.S. Tak zakładam przecież może być synek 🙂

• Mamusie
mini23 napisał(a):
Martus_D napisał(a):
święta prawda 🙂 ha ha ciekawa jestem czy wasze dzieci też bedą takie wojownicze względem rodzeństwa 😁

Mama moja mówi, że Gabi z Nikolą też już wojują i żadna się nie daje hehe, Gabi ściąga spinki Nikoli i jednocześnie ją szarpnie za włosy to Nikola lekko ją popchnie i upada na pupę wiec zaczyna płakać i jest dym hehe 😁 Generalnie Gabi zawsze była poszkodowana jak Nikola jej coś zrobiła chcący czy też nie a teraz Gabi się odwdzięcza 😁 😜 😜 🙂

• Mamusie
mini23 napisał(a):
Martus_D napisał(a):

Mama moja mówi, że Gabi z Nikolą też już wojują i żadna się nie daje hehe, Gabi ściąga spinki Nikoli i jednocześnie ją szarpnie za włosy to Nikola lekko ją popchnie i upada na pupę wiec zaczyna płakać i jest dym hehe 😁 Generalnie Gabi zawsze była poszkodowana jak Nikola jej coś zrobiła chcący czy też nie a teraz Gabi się odwdzięcza 😁 😜 😜 🙂

• Mamusie
kafinka napisał(a):
Dzięki dziewczyny to bardzo miłe 😘 😘 😘

Przecież Kafi- nie masz za co dziękować! To naturalne że każda się martwiła 🙂 Dlatgego też wieść, że wyniki są ok bardzo nas ucieszyła 😉 Śpij spokojnie i dobrej nocy 🙂 Ucałuj dzieciaki 🙂 Ja zmykam bo rano do pracy. Dobranoc 😘

• Mamusie
to ja druga 🙂 Kafinka ciesze sie że dobre wyniki 🙂 Mini też cytologie napewno masz dobra ja za tydzien moje wyniki juz moge odebrac 🙂 Ja bym bardzo chicała teraz mieć córeczkę naprawde ale coś cieżko mi w to uwieżyć. Lece do mojej marudy ogarnąć go i po ostatnie zakupy przed imprezą sobotnią, no i dziś moją siostre-kaleke na noc przywoze 😉 😘

• Mamusie
hej
ja dzisiaj w bilgo ale to dobry pomysł nie był, mała sie rozstraja i jej opanować nie moge
Nina co do mleka, to wierz jakoś sie trzeba przebić w prasie jeśli ktoś pisze że mleko ma mało wapnia i dużo więcej ma go ser żółty to ja się pytam w takim razie z czego ten ser żółty jest jeśli nie z mleka krowiego? jak chodziłam do liceum twierdzili że mleko powoduje raka, jak byłam noworodkiem wydarli się na mame że mi mleko krowie daje zamiast sztucznego, podali sztuczne 3 dni wymiotowałam nim i wrócili na krowie, efekt? nigdy w życiu nie miałam złamanej kości chociaż nie raz przy moich wybrykach wypadłam z okna na 1 piętrze albo coś innego
mnie w nocy brzuch bolał jak na okres z dużym naciskiem na kręgosłup, zauwqażyłam że te bóle mi się pojawiają po zimnym prysznicu, bo już nie raz ide się wykąpać wody cieplej nie ma:/
w przyszłym tyg z małą na badanie słuchu, jedziemy z aśka więc paweł mi nie pomoze, boje się jak mnie po tych dziurach wytelepie do tego jeszcze tam oszarpać się z małą, nie wiem jak to bęzie 😞