Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Nina, GRATULACJE DLA ŁUKASZKA!! Ale się cieszę!!! 🤪 Wiadomo, że luń z niego był hehe ale że niespodziankę właśnie wczoraj zrobił to już w ogóle super! A dla Was wszystkiego naj naj naj, dużo pokory, tolerancji dla własnych słabości, cierpliwości i wiecznej miłości 🙂 Takie banalne ale jakże prawdziwe hehe.

Dobranoc 🙂

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Mini, trzymam kciuki!!!! Przecież się uda 🙂 🙂 🙂

Kasia, dawa foty ! Ciekawa jestem 😉

Skończyłam pisać plan przed 1 i dopiero się zbieram do spania hehe

Mąż mi kupił adidasy Nike i normalnie nie uwierzycie że poszłam w spódniczce jeansowej do pracy hehe 🤪 Szok 🤪

Śpijcie dobrze 🙂

• Mamusie
hej 🙂 Kasiu też go na głęboką wodę rzucamy od razu, tylko dziś w nocy taka wichura się zerwała, że powiedziałam Pawłowi że ma go do sypialni przynieść bo burza się zaczynała i chciałam odłączyć sprzęty i nianie też a on ma pokoik nie przylegający do naszej sypialni, ale myślę, ze nie będzie większego problemu żeby się przyzwyczaił 😉 Marta jak Ty wstaniesz rano do pracy 🤪 lece sie ogarnac troche i zastanowić co by dziś porobić hehe chyba muszę szafki w kuchni pomyć bo brudne już są od małych rączek hehe

• Mamusie
Nina, buziaki dla Luki ze poszedl leniuszek i dla Was za 7 wspolnych lat i wszyskirgo najlepszego na nasyepne dlugie lata 😘
Kasia, pochwal sie nowym kolorem, ja mam pomaranczowo w diningu 😉
bylismy wczoraj u brokera dowiedziec sie jak to bedzie z kupnem domu i .... nie bedzie lekko, dlatego, ze M ma od niedawna dopiero legalny pobyt w uk.... 🤨 🤨
a pojutrze odbieramy dla mnie samochod - zmieniamy na taki sam, jaki mam, tyle, ze nowszy model - z 5 latka na 2 latka 😉

• Mamusie
Kasiu takim to dobrze 🙂 gratulacje autka 😉 kurcze wy macie inne życie hehe nie musicie sie martwic zbytnio o kase, a my tu ostatnimi czasy ciezko mamy 🤢 juz sie nawet zastanawiam jak to bedzie dalej, Paweł zarabia wiecej niz rok temu a ledwo starcza, w zeszlym roku moglismy sobie pozwolic na jakies wakacje (chociaz zrezygnowalismy żeby remont podgonić) a w tym roku myslałam że będzie ok ale chyba o wakacjach znowu można pomarzyć 🤢

SylwiaC napisał(a):
Kasiu wiadomo jest raz lepiej raz gorzej jak wszędzie 😉 Domi o dziwo jeszcze śpi za to drugi luj rozrabia ostro hehe już mi prawie żeber sięga 🤪 😮 już czuć mocno jak mi kopa da albo sobie nóżką po boku jeździ hehe

chciała bym też pooglądać baja bongo brzuszkowe 🙂 jak słodko maluszek kopie...a nawet chciała bym przejść przez poród i trzymać takie niemowlę w ramionach 🙂

• Mamusie
mini23 napisał(a):
SylwiaC napisał(a):
Kasiu wiadomo jest raz lepiej raz gorzej jak wszędzie 😉 Domi o dziwo jeszcze śpi za to drugi luj rozrabia ostro hehe już mi prawie żeber sięga 🤪 😮 już czuć mocno jak mi kopa da albo sobie nóżką po boku jeździ hehe

chciała bym też pooglądać baja bongo brzuszkowe 🙂 jak słodko maluszek kopie...a nawet chciała bym przejść przez poród i trzymać takie niemowlę w ramionach 🙂
ja lubię oglądać dzieci u innych ale jedno takie kochanie mi wystarczy 😉 ostatnio jest strasznieniegrzeczna dużo krzyczy piszczy wymusza...i pyskuje a co będzie potem ? 😮

• Mamusie
Hej Mamusie 🙂
Chętnie bardzo dałabym zdjęcia, ale nie mam czytnika - Mariusz gdzies położył i przpadł 😞 Jak znajdę to dam na pewno 🙂
Kasiu ja chce w jadalni zieleń dać 🙂
Wszędzie z kasą raz jest lepiej , raz gorzej u nas przez kupowanie mebli i mały remont też jest tak na styk, ale to i tak co innego niż pewnie było by w Polsce - my z Mariuszem nie mielibyśmy dobrych perspektyw Polsce 🤔
My dzisiaj byliśmy na zakupach i po drodzę pomogłam Bratu kilka spraw załatwić 🙂 Już posprzątałam robię pranie chyba pierwsze z 4 bo sporo mam tego hahaha
Wygrałam wczoraj stolik do kawy szklany taki jaki chciałam za 10f hahaha nowy 40f kosztuje i mam odbiór praktycznie ,,pod nosem,, 😁 😁
Marta rzadko chodzisz w spódniczkach?? Z tego co zauważyłam masz ładną figurę 😉
Ja nie chodze w adidasach 🤔 Ostatnio ubrałam się na sportowo to czułam się bardzo źle w tym stroju 🤔

• Mamusie
Kasiu gratuluje samochodu !! 😉 Ja muszę w końcu zrobić prawo jazdy , ale nie mogę się zebrać przy Alicji zawsze coś się dzieje i na naukę testów brak czasu 😮
A wogóle mój M ma 24 czerwca kolejne szkolenie i znów awansuje na tzw. 2 poziom 😁 A więc i wypłata większa od lipca będzie 😉

• Mamusie
Implant wyjety ,za 2 tygodnie będzie spirala jednak 😉 Kaya wyszalala się na placu zabaw a teraz ogląda bajki a ja w końcu coś w domu muszę zrobić bo dziś po pracy tylko trochę poprasowalam i nic wiecej. Jak znudza się jej bajki to planuje ja wrzucić do trampoliny w ogródku bo bardzo ja lubi 🙂 a jutro pracuje od 5-10 i potem od 11-15 więc w domu znowu niewiele zrobię. Kasia, podjedz do mnie jak już wyblyszczysz u siebie mieszkanie 😉

Marta ja tez rzadko nosze spódniczki ale zaczęłam 😁 ha ha

Kasiu mnie bardzo ciągnie do małych dzieci a starsze już mnie przerażają często już mam dosyć przy bójkach i krzykach moich dwóch czarownic małych 🤢

• Mamusie
Ale macie pokłady energii 🤪 Jak nie sprzątanie to pielenie ogródka i takie tam hehe 😜 Zazdroszczę bo mnie się nic nie chce...

Kasia, ja mam krzywe nogi więc nie chodzę spódniczkach aczkolwiek moja koleżanka z pracy uświadomiła mnie że jej nogi się nie podobają ale innych mieć w tym życiu nie będzie miała a chodzić w długich spodniach za młodu to nie wypada hehe. Idę jej tropem myślenia 🙃 😁 Co do prawka też zamierzam ale nie wiem kiedy jeszcze.

Sylwia, mogłabyś jakiś suwaczek dać do profilu 🙂 A co do imienia to wybraliście jakieś w końcu?? Robi czy Seba? Mnie osobiście chyba to pierwsze się podoba 🙂

Kasiak, widzę, że Kaya daje popalić... Moja Gabi to chłopiec w skórze dziewczynki, psoci że masakra, nie słucha, krzyczy, rozkazuje i wszystko jest na "nie" . Czyżby to już bunt 2 latka czy kwestia charakteru? 🙃

Mini, szczupła jesteś więc masz jakie nogi pokazywać 🙂 U mnie to inna sprawa. Jesteś młodsza ode mnie więc szalej 🤪

Zrobiłam "zimne nóżki" , zaraz idę zrobić drugą część kolacji , poczekam na męża by zjeść, pewnie jakieś piwko i spanko bo na 9 do pracy. Młoda ma lekki katar ale wysmarkuje mocniej niż stary hehe także wszystko schodzi 🙂 Trochę kaszle więc to mnie obawia ale mam nadzieję że nic z tego nie będzie. Jutro już środa więc jak minie to zaraz koniec tygodnia i znowu weekend 🙂 U nas w pracy dzieci chorują więc mamy aż siedmioro hehe 😁 Zajęcia prowadzę w grupie starszaków których jest tylko trójka więc bajka 🙂 Dobra nie smęcę.

A gdzie kura??? Nie zaglądała dzisiaj...

• Mamusie
teraz znowu beda pustki jak sie pogoda zacznie poprawiac 😉 ja dzis spaghetti na obiad robie a w zasadzie juz mam sosik zrobiony tylko makaron jeszcze, Domi śpi ale jak wstanie to muszę odkurzyć i umyć podłogę chociaż w kuchni. Marta nad imieniem nie myśleliśmy dalej zobaczymy mamy jeszcze trochę czasu 😉 zaraz wezme sie za skladanie rzeczy wypranych a reszta do prasowania moze dzis wieczorem mi sie uda to jakos ogarnac 😮

• Mamusie
Hej Mamusie 🙂
Ja już odkurzyłam, umyłam podłogi na dole mopką i czekam aż pranie wyschnie 🙂
Na obiadek mam krupnik, który M ugotuje hihi 😉
Dzisiaj M jedzie odebrać stolik kawowy jupiiii 😁 😁 Taki jak chciałam 😎 😜
Odkryłam wczoraj, że moja Ala lubi ser żółty taki roztopiony z mikrofali a więc dzisiaj dostała parówki z serem i ketchupe - jadła aż prawie uszami klaskała 😁
Aaaaa i wogóle pije mi już od kilku dni kakao z butelki zrobione na zwykłym mleku 🙂
Marta ja tam nie zauważyłam krzywch nóg u Ciebie 😉 Na pewno nie jest tak źle tylko my kobiety lubimy wyolbżymiać 😉
Sylwia a Ty biedna ciągle prasujesz tylko radzę nagonić męża albo Dominika hahaha 😉