Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
hej hej 🙂 Kasiu Kaya mówi bardzo ładnie i wyraźnie 🙂 Dominik ostatnio też bardzo się rozgadał i czasem nie idzie z nim wytrzymać hehe muszę go kiedyś nagrać jak złapie taką głupawkę 😉 Marta nie odzywa się pewnie zrezygnowała z forum... Co do rozmów z dziećmi ja uważam,żeby nie mówić do małego po dziecinnemu tylko normalnie i czasem jak ktoś do niego mówi chodź am czy cos w tym stylu to prosze żeby rozmawiać z nim normalnie bo on wszystko rozumie a nie chce by uczył sie źle mówić 😉 ale to moje zdanie 😁 u nas Paweł mówił późno, ja tak w miarę normalnie ale Domi ponoć jak mówią nasze rodziny to na swój wiek mówi dużo i szybko. Co miałam jeszcze napisać hmmm.... nie zagladałam bo była wczoraj na noc u mnie jedna siostra dziś od rana na zakupach z nią i teraz obiad, a jutro druga siostra z chłopakiem na noc do nas przyjeżdżają, a rano chyba do moich rodziców pojade. Korzystam z tych ostatnich chwil kiedy sobie radzę sama hehe 😉 Domi złapał jakiś katar i go męczy trochę juz drugi dzień 😞 wogóle ostatnio źle sypia i nie wiem czy to przez zęby bo trzy trójki które było widać są nadal ale nie przebiły się od dwóch tygodni 😮 🤢 no to się rozpisałam i nie nudze więcej 😜

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Dokładnie SYlwia, bo przecież dziecko mówi poprawnie wtedy, kiedy my mówimy do niego poprawnie. 😉 to masz gwarnie w domu 🙂 . Ciekawe jak Dominik zareaguje na widok braciszka 🙂 pewnie będzie troszkę zazdrosny na początku 😉 PAulina już ogarnęła w końcu sytuacje z opieka nad dwójka maluszkow, ale początkowo cieżko jej było, na szczęście TOmek jest grzecznym dzieckiem i potrafi sam sobą się zajac leżąc na lezaczku 🙂

• Mamusie
no to macie moje foto 🙂 tylko sie grubasa nie wystraszcie bo nawet się nie uczesałam do zdjęcia hehe 😉 [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/13/sam1409q.jpg/][IMG]http://img13.imageshack.us/img13/6038/sam1409q.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
Hej 🙂

Ja również mówię do Łukasza jak do dorosłego, od urodzenia. Nie cierpię jak ktoś mówi " A mozie chcesz amku" albo " Cio źrobiłaś" i takie tam... Jedyny wyjątek, to się złapałam, że mówię do małego czasem "Chcesz am"? 😜
Marta napisała mi, że nie może wejść na mamusie, tak samo jak Czitos.
Sylwia, czy Ty przypadkiem zaraz nie rodzisz zaraz?? !! jaki wielki brzuszek 😁 Ale pięknie wyglądasz, samo szczęście bije z Ciebie 😁

• Mamusie
hehe brzuch faktycznie jest wielki z Dominikiem też miałam duży ☺️ ostatnio szwagier do mnie,że niedługo pęknę hehe mam tylko nadzieję,że więcej rozstępów się nie zrobi bo te po Dominiku już mi wystarczą 😠 no i czasem mam już dość tego brzucha chociaż śmieją się ze mnie,że i tak sprawna jestem jeszcze 😉 we wtorek mam usg to dowiem się czy to małe szczęście jest duze 😉 lece zobaczyć czy jest coś dziś w tv, bo ostatnio nic prócz olimpiady u nas nie leci 😁

• Mamusie
Hej piękne 🙂 wczoraj wróciłam z wakacji pogoda dopisała tylko parę dni było pochmurnych, a tak cały czas słoneczko. Dzieciaki w ogóle do domu nie chciały wchodzić szczególnie Maja upatrzyła sobie drzewka owocowe i je objadała, a także spróbowała ślimaka 😁 ale jej chyba nie smakował, bo się lekko skrzywiła ...Oli najlepiej to by nie wychodził z morza uwielbia wodę mógłby całymi dniami w niej być 🙂

• Mamusie
Witamy Kaffi w zoo 😁
Czekamy na zdjęcia. Super, że wypad się udał 😁 hahha spotkanie ze ślimakiem musiało być śmieszne 🙂
Macie jakiś pomysł na prezent dla dwunastolatki, tylko wyrośniętej i która uważa się za dorosłą?? 😉 Chciałam jej kupić fajną piżamę (bluzka + spodenki), ale jakoś straciłam chęć na to i teraz nie mam pomysłu 🤢 🤢

• Mamusie
Pierwsza 🙂 🤪 Melduję, że żyję hehe

Życie leci na wariackich papierach więc nie miałam czasu wejść. Teraz mam tyle nadrabiania, że masakra 😜 Ale na leżakowaniu będę miała czas więc przeczytam bo jestem bardzo ciekawa co u Was 🙂
Miłego dnia kochane 😉

• Mamusie
hej 🙂 przemalowaliśmy na żółto ściany które były pomarańczowe- bo Dominikowi na tych ścianach moja siostra zrobi rysunki (jakiś samochód i traktorek pewnie) U nas dziś straszna duchota, a ostatnio nie miałąm nawet czasu wpaść 😞 jutro mam usg to dam Wam znaćpo południu jak tam mój maluszek 😁 KAfinka super,że wakacje udane, a przygoda ze ślimakiem hehe dobra musisz zapisać gdzieś to Majce na pamiątkę 😉 Marta dawaj znać co tam u Ciebie!!!! i Jakieś fotki dziewczyny z Wakacji prosimy 😜 Co do nocnika to hmmm Dominik przestał mi robić na nocnik czasem jak go dobrze dopilnuje to zrobi, woli na stojąco jak przystało na chłopca i na dworze pod drzewko no ale wieadomo nie zawsze mi się uda wyczaić kiedy on chce siku,żeby go nauczyć 🤔 My na 18 do teściów schodzimy bo nie było ich prawie dwa tygodnie byli na wczasach. A moi chłopcy wyszli na dwór więc ja lece małemu w zabwakach trochę porządku zrobić bo dziś mu w pokoju ogarniam po malowaniu, okno umyte ma ale firanki dam jutro bo dziś prawie nic nie robie a nie ma czym oddychać normalnie szok 🤢 zajrze pewnie wieczorem jeszcze 😘