Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Hej Mamusie 🙂
U mnie już wszystko z ,,grubsza,, pomyte i posprzątane 🙂 Ale i tak nadal harmider ponieważ remont trwa i będzie trwał jeszcze dość długo 🤨 Dzisiaj byłam w pracy ale tylko na 6 godzin 🙂 Teraz niestety sobota i niedziele znów po 12 godzin 😮
Ninka super, że widzisz efekty bo dość sporo pocierpiałaś 😘

• Mamusie
no nawet mam co nadrabiać 😁 Nina efekty już widać to super!! Kasiu ja remonty dobrze znam i współczuje bo bałagan jest niesamowity, ale później jak miło się na swoim siedzi 😉 Lece się kąpać i pewnie jakiś film jescze obejrzymy z Pawłem bo kończy prace właśnie więc pewnie będze chciał posiedzieć jeszcze. Buzka i do jutra 😘

• Mamusie
Widziałam, że Sylwia jest on-line, to musiałam ją wyprzedzić hahaha 😁 Pigi, najważniejsze, że u siebie 🙂 mama Ci pomaga, a Ty możesz łączyć obowiązki w domu i w pracy 🙂 zadowolona jesteś, że poszłaś do pracy?
Marta to już w ogóle rozmowna hahaah 😁 aż jedną buźkę dała 🙂

• Mamusie
Jestem i ja 😜 słyszę jak za ściana mała się bawi, dziś mam na 13.00 do pracy. Kasia, a w niedziele tez idę na 12h . Cisną nas, żeby brać nadgodziny, a ze w niedziele miałam pracować na 12.30 na 4h czyli i tak dzień rozwalony, a za niedziele nam płaca 10/h to idę od 4.30 do 16.30 😜 idę mleko zrobić,

• Mamusie
A my bylismy na zakupach hehe tzn wiecej spozywki no, ale narazie co chwila po sklepach biegamy, bo pogody za bardzo nie ma to jest okazja wyprawke do konca skompletowac 😉 Kasiu no to warto w niedziele isc jak lepiej płaca trzeba korzystac poki można 😉 Moj maly wlasnie spi dzis ma pozniej drzemke, bo w miescie nam zeszlo, w nocy spal z nami no ale w efekcie mamy drugą trójkę przebitą 🙂 jeszcze dwie trójki i piątki i będzie z głowy, ale mam nadziej,że piątki to już bezboleśnie pójdą. Lece jakiś obiad skręcić i pranie wstawię bo się pogoda poprawia nareszcie 🙃

hejjjjjjjjjjjjjj hoooooooooo 🙂

zakochałam się tyle że w 3 miesięcznym Kubusiu 😁 🙃 😁

[IMG]http://img849.imageshack.us/img849/1329/kubu2.jpg[/IMG]
[IMG]http://img29.imageshack.us/img29/482/zkubusiem.jpg[/IMG]

myślałam że go nie oddam po pół godziny gdy mama po niego przyszła 😁 takie mam ostatnio ciągutki do niemowląt 🙂
planów NIE ZMIENIE 🙂

Nina ciesze się że jesteś zadowolona z aparatu 🙂

co do ząbków Majka ma już wszystkie 🙂

• Mamusie
Hej Hej 😘
Ninka cieszę się, że zarabiam pieniądze ale tylko do jakiegoś 10 września będę robić ponieważ Mama odlatuje 2 września a później nie mam co zrobić z Alusią. Cieszę, się z drugiej strony, że odchodzę ponieważ praca jest bardzo ciężka - lekko to było na okresie próbnym teraz jest terror jak to przez agnecję - zero szacunku dla pracowników agencyjnych 🤨 Poza tym kasa mała za godzinę bo tylko 6,08 funta i nie szkodzi, że weekendy robię stawka ta sama 🤔

M podłącza pralkę w łazience a to nie takie proste ponieważ tutaj w łazienkach nie ma gniazdek ani odpływów porobionych 😮

• Mamusie
Hej 🙂 Sylwia, no nie bój się, powiedz 😁 już się przyzwyczaiłam 😁 też bym tak chciała, a przy Tobie to leń ze mnie hahhaha 😁
zjemy śniadanie i lecimy do Pepco, bo potem będzie upał, 31 st i nie będziemy wychodzić. Potem może wstawię efekty swoich zębów, ale nie chcę was straszyć jak było "przed" 😜 dlatego się waham 😁

• Mamusie
hej 🙂 Nina w sobote wysprzatałam dom, a potem zaczela sie robota na dworze bo Pawel balustrady na schodach nam robi (do tej pory tylko metalowy szkielet byl) wiec on spawał przycinał a ja mu co jakis czas cos prztrzymywalam, pozniej pomalowalam podkladem pare elementow a jak wyschly to farba, pozniej trzeba bylo to wszystko pozamiatac i sprzatnac bo opiłki metalu były a wiadomo jak jest dziecko to trzeba uważać 😉 no a na koniec napaliłam w piecu na ciepłą wodę i jeszcze skosiłam trawę hehe 🤪 moze nie tak dużo ale dla takiego słonika jak ja to było dużo 😉 najgorsze to wchodzenie i schodzenie po schodach( na górę mamy chyba 22 stopnie czy jakoś tak) oczywiście efekty pracy-balustrade- pokaze jak już będzie skończona całkiem, ale to jeszcze trochę bo duzo przy niej roboty 😉 dzis jest tak goraco,że nic nie robie praktycznie bo ciezko znowu na upal sie przestawic. LEce obiadek dokanczac dzis ryz z sosem pomidorowym i miesem mielonym 😉 a jutro chce rano jechac na zakupy i pozniej porobic sosy takie slodko-kwasnie do słoikow na zime zawsze swój to lepszy i zdrowszy a Dominik uwielbia takie sosy z makaronem i ryzem 😁 ale nabazgrałam i nudze wam hehe 😉 to wiecie co ja za dwa tygodnie muszę zacząć torbę do szpitala pakowac 🤪

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
Jest 5:15 a ja niedługo do pracy bleeee i jutro to samo 🤔
Fotki zrobię jak już będę w domu i nie będę pracować ponieważ teraz nawet nie wiem gdzie jest aparat hahaha 🙃 😁
Dzisiaj chyba wydam łóżeczko po Alicji a za tydzień zamawiamy Jej kanapę ponieważ narazie śpi z moją Mamą 😎
Miłego dnia 😘