Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Bry 🙂 Pustki straszne. Nina ten zwiazek polega na tym, ze zwykle pampersy maja te przylepce, które trzeba odklejac i niewygodne jest je odklejac i zwykle pamper nadaje sie do wyrzucenia, poza tym dziecko samo nie odczepi sobie tego pampera, a pielochomajtki są jak sama nazwa wskazuje- jak majtki, łatwo je opuścić w dół, usiąść na nocnik i pociągnąć z powrotem 😜 idę dzis do pracy na 1300 🤢 wole chodzić z samego rana.... Ale z drugiej strony, przynajmniej dzis sie wyspalam w miarę, bo KAya obudziła sie dopiero o 8 . Wczoraj przyszedł iPhone dla mojego M bo akurat kontrakt sie kończył i wybrał sobie taki sam telefon 🙃 roboty miałam przy nim 😁 trzeba było pociągać rożne aplikacje, poukładać wszystko, aby miał wygodnie....., wiecie takie upersanoliwienie 🙃 pól dnia mi na to zeszło z przerwami na zabawę z KAya 😁 Aga, jak sie dzis czujesz? Już brzuch nie boli? 😘 kibelek cały i na miejscu? KAya uwielbia oglądać DOre, słyszę ja właśnie, jak cos tam odpowiada 🤪

kasiak napisał(a):
Bry 🙂 Pustki straszne. Nina ten zwiazek polega na tym, ze zwykle pampersy maja te przylepce, które trzeba odklejac i niewygodne jest je odklejac i zwykle pamper nadaje sie do wyrzucenia, poza tym dziecko samo nie odczepi sobie tego pampera, a pielochomajtki są jak sama nazwa wskazuje- jak majtki, łatwo je opuścić w dół, usiąść na nocnik i pociągnąć z powrotem 😜 idę dzis do pracy na 1300 🤢 wole chodzić z samego rana.... Ale z drugiej strony, przynajmniej dzis sie wyspalam w miarę, bo KAya obudziła sie dopiero o 8 . Wczoraj przyszedł iPhone dla mojego M bo akurat kontrakt sie kończył i wybrał sobie taki sam telefon 🙃 roboty miałam przy nim 😁 trzeba było pociągać rożne aplikacje, poukładać wszystko, aby miał wygodnie....., wiecie takie upersanoliwienie 🙃 pól dnia mi na to zeszło z przerwami na zabawę z KAya 😁 Aga, jak sie dzis czujesz? Już brzuch nie boli? 😘 kibelek cały i na miejscu? KAya uwielbia oglądać DOre, słyszę ja właśnie, jak cos tam odpowiada 🤪

Kaisu kibelek tak 😁 bo ja nie latam wtedy co chwile na wc,tylko chodzi o to że czuje silne bóle brzucha i jak położę na nim rękę to czuje twardnienie i zgrubienia ☺️ ☺️ i ból przechodzi dopiero po nospie forte x2 ☺️

• Mamusie
Kasiu, ja wiem co to są pieluchomajtki 😁 Łukaszowi tylko raz kupiłam w sumie nie byłam zadowolona, bo jak była kupa, to musiałam rozcinam (lub rozrywać) boki. Tylko się zastanawiałam jaki mają związek z nauką nocnika 😉
hahaha teraz musicie uważać, by Wam się telefony nie mylily 😁
a gdzie reszta?
Sylwia się nie pojawiła? 🤔

• Mamusie
Hej Piękne 🙂 ostatnio coś mało czasu mam 😞 w sobotę byłam na panieńskim i było zajebiście jakby któraś chciała zobaczyć to proszę http://weekend.torun.com.pl/ Nina u mnie Maja daje ostatnio tak popalić, że jakby ktoś przyszedł i mi powiedział, że weźmie Maje na wakacie to bez wahania bym się zgodziła haha a tak w ogóle to macie w planach jakieś dodatkowe sczepiania ?

kafinka napisał(a):
Hej Piękne 🙂 ostatnio coś mało czasu mam 😞 w sobotę byłam na panieńskim i było zajebiście jakby któraś chciała zobaczyć to proszę http://weekend.torun.com.pl/ Nina u mnie Maja daje ostatnio tak popalić, że jakby ktoś przyszedł i mi powiedział, że weźmie Maje na wakacie to bez wahania bym się zgodziła haha a tak w ogóle to macie w planach jakieś dodatkowe sczepiania ?

Kafii które oglądać DOKŁADNIE??

wy byście oddały jedno a ja 2 🤪 ☺️ ☺️ ☺️ jestem wykończona ☺️ ☺️

• Mamusie
Jest teraz pole dance, to taniec na rurze. Na pewno jest to świetne i dla osób, które to potrafią należy się szacunek, ale powinno to się robić ze smakiem, a nie tak jak każdemu się kojarzy. Czyli świecenie tyłkiem i cyckami 🤢 🤢 też bym nie chciała patrzeć, jak taka dziewczyna przesadza i budzi niesmak 😜

No dal tego więcej dzieci nie przewiduje,no oprócz "syna" 😁 😁

musze wam się przyznać...przełożyłam wszystkie plany,do realizacji po 20 września...powody jakieś tam mam...
przylot brata gdzie chce spędzić z nim czas,i chce by inni cieszyli się z jego przylotu a nie myśleli o mnie i rombali mi dupe i zabronili przyjazdu ☺️ ☺️
18 brata....
urodziny mamy,gdzie chcieliśmy z bratem jej przyjęcie zrobić 🙂
firmówka....
i kilka innych spraw,ale właśnie takich rodzinnych....

• Mamusie
Dzięki Nina, ale muszę ci powiedzieć, że jesteś jedyna, która mówi mi, że lepiej w rozpuszczonych haha tej lasce widać było dosłownie wszystko jak na dłoni uważam, że takie rzeczy nie powinny dziać się w dyskotece gdzie ludzie przychodzą potańczyć, a nie oglądać gołe duby ...