Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
JUSTYNA napisał(a):
dziewczyny ja "zaczynam casting" na opiekunki 😜 Czekam na pierwszy telefon. Taka dziewczyna z forum Mińska Mazowieckiego poleciła mi swoją opiekunkę (dziecko poszło od wrzesnia do przedszkola). Niby obca ale zawsze to jakieś polecenie. Dziś ma zadzwonić

no to życzę powodzenia 😉

kolo177 napisał(a):
Izabela napisał(a):
a ja gdybym nie byla dyrektorka (w domu) , to bym byla modelka hahhaha 😁

no widzisz, są ważniejsze rzeczy od własnej kariery 🤪 🤪 🤪 🙃

np.motywowac dziecko do robienia kariery hahhaa

kolo177 napisał(a):
Izabela napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Izabela napisał(a):

oooo tak 😉

no coz,zacznijmy od motywacji do spania 😁

• Mamusie
Izabela napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Izabela napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Izabela napisał(a):

oooo tak 😉

no coz,zacznijmy od motywacji do spania 😁

to by nie było głupie haha 😜 tylko Dyśka coś się nie chce zmotywować 😜 ale siedzi grzecznie w łóżeczku i się bawi więc nie narzekam 😜

Moja nie reaguje wcale na muzykę 🙂 najadła się i piszczy w łóżku oczywiście stojąc, bo jakby inaczej 😁 a jak ją puszczę na podłogę to się głupkowato śmieje i zapiernicza ile wlezie szczególnie za mną w stronę kuchni.

dobrze ze tylko oglada....ja musialam wszystkie buty pochowac, bo to byly najlepsze gryzaki 🙂
przed psem nigdy nie musialam chowac butow,a przed dzieckiem musze ,,,ale czasy ....
pol domu musialam przestawic

• Mamusie
To Wasze dzieci w łóżeczkach robią coś więcej poza spaniem? Wowo moja tylko zasypia a obudzona może chwilę się czyms zajmie i na podłogę chce. Lub na ręce a najlpeiej za ręce po całym domu 😠

kolo177 napisał(a):
Izabela napisał(a):

karierę (modelki) poświęciła dla kariery (pani prezes). Żaden to kompromis a i spełniona do bółu przy tym hehe 😉

• Mamusie
Izabela napisał(a):
dobrze ze tylko oglada....ja musialam wszystkie buty pochowac, bo to byly najlepsze gryzaki 🙂
przed psem nigdy nie musialam chowac butow,a przed dzieckiem musze ,,,ale czasy ....
pol domu musialam przestawic

czasami próbuje polizać ale są to wtedy tylko moje czerwone szpilki innych nie trącał 🙂

Justyna,,,moja tylko i wylacznie spi w lozeczku,,,z reszta lozeczko kojazy wylacznie ze spaniem,,,,, nigdy sama nie pozwolilam sie jej tam bawic,,,ma w mieszkaniu az nadto miejsca na to

hahah,,,ostatnio zalozylam jej szelki i smycz dla dzieci,,,ale byla zdziwiona co to 😁 , ale nie pasuje jej to.....nie dziwie sie,,,mi tez by nie pasowala smycz 😁 😁 😁

• Mamusie
Majej Muśce zrobiło się coś na ustkach (są zaczerwienione a po środku takie brzydkie cuś). Nie wiem czy wsadziła do gemboja coś brudnego czy to iina cholera? Co z tym robić?
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/850/dscf3212r.jpg/][IMG]http://img850.imageshack.us/img850/9086/dscf3212r.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/72/dscf3214w.jpg/][IMG]http://img72.imageshack.us/img72/5135/dscf3214w.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/252/dscf3216.jpg/][IMG]http://img252.imageshack.us/img252/6002/dscf3216.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusie
Izabela napisał(a):
Justyna,,,moja tylko i wylacznie spi w lozeczku,,,z reszta lozeczko kojazy wylacznie ze spaniem,,,,, nigdy sama nie pozwolilam sie jej tam bawic,,,ma w mieszkaniu az nadto miejsca na to

hahah,,,ostatnio zalozylam jej szelki i smycz dla dzieci,,,ale byla zdziwiona co to 😁 , ale nie pasuje jej to.....nie dziwie sie,,,mi tez by nie pasowala smycz 😁 😁 😁
tak szczerze to się od zawsze zastanawiam kto to wymyslił te smycze dla dzieci? 🥴

• Mamusie
HEJ 🙂
moja też zjada ale szczególnie upodobała sobie kapcie, jak jej rzucę to zaraz za nim pójdzie 😉
posprzątałam chałupę, upiekłam ciasto, zrobiłam panna cottę to teraz mogą przychodzić goście, później jeszcze ciastka muszę upiec...nie lubię nic na słodko robic, jakoś nie mam weny
a na smyczy to też często widuję dzieci, hehe biedne takie

JUSTYNA napisał(a):
Izabela napisał(a):

tak szczerze to się od zawsze zastanawiam kto to wymyslił te smycze dla dzieci? 🥴

moze milosnik koni ???? 😁

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
HEJ 🙂
moja też zjada ale szczególnie upodobała sobie kapcie, jak jej rzucę to zaraz za nim pójdzie 😉
posprzątałam chałupę, upiekłam ciasto, zrobiłam panna cottę to teraz mogą przychodzić goście, później jeszcze ciastka muszę upiec...nie lubię nic na słodko robic, jakoś nie mam weny
a na smyczy to też często widuję dzieci, hehe biedne takie

u nas jest taka dziewczynka co ma smycz do plecaczka przyczepioną 😜 do kompletu z plecakiem 😜 i chodzi z mamą i siostrzyczką w wózku taką malusią 😜

tez dzis mam gosci,,,musze szybko ogarnac chate, wyjsc na spacer z mala i po ciasto do piekarni,,,, nic nie pieke, bo nie chce mi sie
wystarczy ze obiad wczoraj dla meza odstawilam,,,malo nie upadl z wrazenia jak zobaczyl w garze mieso hehehhehe .przezywal obiad do nocy 😁......... poswiecilam sie i zrobilam rolady z sosem na 2 dni 🙂