Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Kupuję jutro Tosce taki jeździk 🙂
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/835/0003224505545300x300.jpg/][IMG]http://img835.imageshack.us/img835/1706/0003224505545300x300.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
Piszą, że to powinno sie dawać dziecku po 12 m-cach, ale Lolek też wcześniej używał czegoś podobnego 😉 A co!! Niech ma dziecię 😁 😁 😁

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Judyta zjada na noc butle 210ml a tak to w dzień cycuchy 😉 i w nocy też 😉 i czasem je słoik a czasem u babci dostanie obiadek 😉 np ostatnio jadła ziemniaczki z marchewką i pulpeciki 😜

Ty też pójdziesz z torbami się tak nie ciesz haha, bo będzie wcinać obiady i kaszki i mleko modyf. za kilka mieś. 😁

Judyta wcale tak dużo nie je 😜 jak Twoja np... 😜 Moja nie zje całego słoiczka 190 obiadku czy zupki 😜 i po nim nie zje od razu owoców 😜 a poza ty to ja Jej nie kupuje owoców w słoiczkach tylko świerze je ;p

• Mamusie
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Judyta zjada na noc butle 210ml a tak to w dzień cycuchy 😉 i w nocy też 😉 i czasem je słoik a czasem u babci dostanie obiadek 😉 np ostatnio jadła ziemniaczki z marchewką i pulpeciki 😜

Ty też pójdziesz z torbami się tak nie ciesz haha, bo będzie wcinać obiady i kaszki i mleko modyf. za kilka mieś. 😁

Ostatnio dopadłam taki fajny polski sklep(bardzo przystępne ceny tam mają 😉). Pomyślałam wiec, że zrobię zapasy kaszki na kilka tygodni. Kupiłam 7 paczek 🤪 I wiecie co?? Starczyło na 2 tygodnie 😮 masakra|!!!

• Mamusie
promyczek1981 napisał(a):
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):

Ostatnio dopadłam taki fajny polski sklep(bardzo przystępne ceny tam mają 😉). Pomyślałam wiec, że zrobię zapasy kaszki na kilka tygodni. Kupiłam 7 paczek 🤪 I wiecie co?? Starczyło na 2 tygodnie 😮 masakra|!!!

hahaha to nieźle 🤪

• Mamusie
Wasze dzieci też mają takiego świra na punkcie butów?? Moja to normalnie jakiś totalny krejzol 🤪 A najlepsze są te z brudnymi sznurówkami żeby je mogła w paszczy wyczyścić 🤢 Sekunda nieuwagi i już jest przy szafce na buty 🙃

Judyta też uwielbia buty, skarpetki i stopy 😜

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
A Judytka też ma już jeździk 😜
taki http://smyk.com/sklep/przedmiot/jezdzik-samolot-kubus-puchatek1

Fajny, bo będzie mogła go traktować jako pchacz jak je sie znudzi jeżdżenie 😉

kupiliśmy go za 50 zł 😉 używany a wygląda jak nówsia 😉
tam gdzie tego pełzaka co w sklepie kosztuje 80zł my kupiliśmy za 15 😜 bardzo fajne ma babka zabawki i ciuszki to na targu jest takie stoisko z rzeczami dla dzieciaczków z Anglii 😜

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
kolo177 napisał(a):

tam gdzie tego pełzaka co w sklepie kosztuje 80zł my kupiliśmy za 15 😜 bardzo fajne ma babka zabawki i ciuszki to na targu jest takie stoisko z rzeczami dla dzieciaczków z Anglii 😜

Fajowo mieć taki sklep w pobliżu 😉
A Judytka jest już nim zainteresowana?
P.S. Ja też kupuję używany - znalazłam za 5 euro 😉 Żal nie skorzystać z takiej okazji 🤪

• Mamusie
Ale załapałam stresa 🤢 🤢 🤢 Siedzę sobie i tu piszę, nagle patrze a Tośka już na trzecim schodku 😮 😮 😮 Ludzie normalnie strach Ją z oka spuścić nawet na sekundkę 🤨
A tłukę już od miesiąca mojemu, że musi bramkę założyć 😠

Anastazja jeszcze mało mobilna czołga się turla ale nie raczkuje i nie podnosi się

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
kolo177 napisał(a):

Fajowo mieć taki sklep w pobliżu 😉
A Judytka jest już nim zainteresowana?
P.S. Ja też kupuję używany - znalazłam za 5 euro 😉 Żal nie skorzystać z takiej okazji 🤪

no za takie pieniądze to pewnie 😉 A Judytka zainteresowana. sadzamy Ją i nóżki dajemy na skrzydła bo jeszcze nie sięga do podłogi i przyciska wszystko a tam melodyjki są fajne i śmigło się kręci 😉

• Mamusie
Ale załapałam stresa 🤢 🤢 🤢 Siedzę sobie i tu piszę, nagle patrze a Tośka już na trzecim schodku 😮 😮 😮 Ludzie normalnie strach Ją z oka spuścić nawet na sekundkę 🤨
A tłukę już od miesiąca mojemu, że musi bramkę założyć 😠

o kurcze no to nieźle...

HONORATKA napisał(a):
Blue napisał(a):
Honoratka ząbek Anastazji się już cały wyrżnął ? ile to trwało?

wiesz tak naprawdę to dopiero dziś odczułam że przebił się przez dziąsło ok 1/2 swojej długości
tak mi się wydaje
a zauważyliśmy go pod dziąsełkiem ok 2 tyg temu

Bo ja zauważyłam to białe kilka dni temu, wczoraj już jak mnie gryzła było ostre i dzisiaj się zwiększyło, ale nadal większa połowa jest pod dziąsłem, to pewnie jeszcze kilka tyg. to się będzie przebijać? a niektórym dzieciakom od nas to tak z dnia na dzień wylazło chyba? czemu naszym tak nie może 😁

HONORATKA napisał(a):
kolo177 napisał(a):
A Judytka też ma już jeździk 😜 samolot z disneya 😜

ja jestem przeciwna jeździkom
a dostaliśmy od babci chodzik pchacz fisher price

Ja mam chicco i ona go molestuje niewyobrażalnie.

• Mamusie
Blue napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
kolo177 napisał(a):
A Judytka też ma już jeździk 😜 samolot z disneya 😜

ja jestem przeciwna jeździkom
a dostaliśmy od babci chodzik pchacz fisher price

Ja mam chicco i ona go molestuje niewyobrażalnie.

My wynieśliśmy swój do mojej babci bo u nas nie ma miejsca a dla niej jest to kolejne miejsce do wspinania się 😜

• Mamusie
Uśpiłam gwiazdeczkę 😉
My mamy dla niej taki pchacz:
http://www.argos.ie/static/Product/partNumber/3479865/c_1/1|category_root|Nursery|14417537/c_2/3|18793869|Baby+toys|14417556/c_3/4|cat_14417556|Baby+walkers+and+ride-ons|14417561.htm
Bardzo go lubi i już zaczyna przy nim się poruszać, tylko muszę baaardzo nadzorować, bo jeszcze Jej ucieka 🙂