Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
a my wczoraj byliśmy w takim skansenie i tam mają jelenie, króliki, sarny, dziki, świnki wietnamskie, osiołka, kozy i takie tam inne ale mają też strusie i jeden biegał po wybiegu cały czas i muszę przyznać, że Darek był nim po prostu zafascynowany podobnie jak osiołkiem, kozą i wielkim jeleniem 😁 śmieszne bo nie bał się strusia ale jakoś jak widział kury to aż tak mu się nie uśmiechały 😁

• Mamusie
A wiecie co moja sie poprawiła z mlekiem ikaszkami bo jest 9-ta prawie a ona ma już mleka 400ml 🤪tzn.o 1-szej w nocy wypiła 130ml po 6-tej też 130ml. i teraz zjadła 140ml. kaszki 🙂i jeszcze do wieczora dostanie raz kaszke na bebiku i po 20-tej mleko to wyjdzie koło 600ml.na dobe 🙂i tak ma od kilku dni 🙂

• Mamusie
wesa napisał(a):
Mój od 6 rano dopiero teraz padł, już był zmęczony, musiałam sie namęczyć zeby go uśpic , w końcu zasnął ale na moim łóżku i teraz musze go pilnowac albo przeniesc do łózeczka.
moja też w sypialni na łóżku usnęła a taka była padnięta że szok 😞ijuż jej nie ruszam Cyprian sie do niej położył żeby nie spadla jak sie obudzi 🥴a ja lece pranie rozwiesić bo pogoda piękna 🙂

nusia27 napisał(a):
hejka 🙂
u nas w nocy znowu rebelia. mala ma katar i za nic w swiecie nie da go sobie z nosa wciagnac i tak jej cieknie a ja latam z chusteczka i jej wycieram co chwile...

Laura daje wszystko ze sobą robić już, ale na początku tzn kilka dni temu też odstawiała nieziemskie cyrki jak jej wkraplałam sól morską i chciałam coś ściągnąć fridą. Smaruj jej okolice noska wazeliną, bo będzie mieć strupy od kataru, ja byłam głupia i tego nie robiłam i cały nos mnie boli, pełno strupów mam i chorą skórę 😞

• Mamusie
U nas masakry ciąg dalszy. Bartek się przydusza do tego uśpienie go to sport wyczynowy i zadanie dla kogoś z niesamowitą cierpliwością. Przy zasypianiu zrywa sie z płaczem jakby go coś bolało i pręży się jak przy kolce. Już nie mam sił dzisiejsza noc była całkowicie bez snu.

Laski wieczorem podeśle foty ubranek jakich będe miała i napiszecie mi czy jesteście nimi zainteresowane.

Blue Kochana ja już jutro swój komp będę miała wiec wyśle Ci to co mam od dziewczyn 🙂

Hania napisał(a):
U nas masakry ciąg dalszy. Bartek się przydusza do tego uśpienie go to sport wyczynowy i zadanie dla kogoś z niesamowitą cierpliwością. Przy zasypianiu zrywa sie z płaczem jakby go coś bolało i pręży się jak przy kolce. Już nie mam sił dzisiejsza noc była całkowicie bez snu.

Laski wieczorem podeśle foty ubranek jakich będe miała i napiszecie mi czy jesteście nimi zainteresowane.

Blue Kochana ja już jutro swój komp będę miała wiec wyśle Ci to co mam od dziewczyn 🙂

A gdzie podeślesz? to ja też poproszę na emaila od razu z ceną to może coś mi się spodoba 🙂 a jak on się przydusza? 😞 kurcze ja dziękuję Bogu, że Laura wychodzi z tego okresu ulewań, jeszcze zdarza się jej odbijać po kilka razy po jedzeniu kaszką, ale szybko to połyka.

Asia moja też zaczyna jeść kaszkę po 150ml na gęsto x 4 🙂 jestem zadowolona z tego faktu, a powinna jeść po 210 😁 😁 😁 mleko same rusza rzadko. I prawie nic nie pije to nie wiem skąd pobiera czystą wodę, że ma tyle sików 😉

nusia27 napisał(a):
no i mamy nastepne pekniecie w dziaselku maruda marudzila na zabka:P a obok idzie nastepny. jak nie bylo zebow tak teraz sypia sie ze hej

Kurcze Nusiak a jak to wygląda? dziąsło pęknięte na pół? czy co? sorki, że takie głupie pytania zadaję, ale mojej nic nie pęka, a kawałek zęba normalnie widać, dziwnie to jej rośnie.

Masturbacja jest stosunkowo częstą czynnością u obu płci. Dzieci zaczynają onanizować się od 18 miesiąca życia, a szczytowym okresem masturbacji jest wiek od 3 do 5 lat. Jedna trzecia dzieci w wieku od 3 do 8 lat regularnie ją praktykuje, a w wieku od 6 do 12 lat, onanizuje się około połowa chłopców i jedna trzecia dziewcząt

z strony mamusie net. kawałek 😁 😁 😁 😁

no boje sie tej masturbacji 😜
a na dziasle pojawia sie taka kreska ciemna, dziura przez ktora wyjdzie zabek. na pewno zauwazysz, tego sie nie da przegapic. u maryli najpierw widac ze idzie zabek, ta biala powiekszajaca sie plamka a potem robi sie pekniecie 🙂

nusia27 napisał(a):
a na dziasle pojawia sie taka kreska ciemna, dziura przez ktora wyjdzie zabek. na pewno zauwazysz, tego sie nie da przegapic. u maryli najpierw widac ze idzie zabek, ta biala powiekszajaca sie plamka a potem robi sie pekniecie 🙂

Aha bo jej się pojawiła tak jakby na środku albo od końca do połowy ciężko mi to powiedzieć, bo ona nie daje długo sobie grzebać w buzi no i jak dotykam to już jest ostre, to jeszcze musi pęknąć no nieźle 😁 i jeszcze tuż nad tą białą plamą ma czarne coś, myślałam, że to jakiś paproch, ale nie można tego usunąć, chyba krwiaka będzie mieć.

Blue napisał(a):
nusia27 napisał(a):

Aha bo jej się pojawiła tak jakby na środku albo od końca do połowy ciężko mi to powiedzieć, bo ona nie daje długo sobie grzebać w buzi no i jak dotykam to już jest ostre, to jeszcze musi pęknąć no nieźle 😁 i jeszcze tuż nad tą białą plamą ma czarne coś, myślałam, że to jakiś paproch, ale nie można tego usunąć, chyba krwiaka będzie mieć.

to czarne to moze byc to pekniecie

• Mamusie
Blue napisał(a):
Hania napisał(a):

A gdzie podeślesz? to ja też poproszę na emaila od razu z ceną to może coś mi się spodoba 🙂 a jak on się przydusza? 😞 kurcze ja dziękuję Bogu, że Laura wychodzi z tego okresu ulewań, jeszcze zdarza się jej odbijać po kilka razy po jedzeniu kaszką, ale szybko to połyka.

Przez sen się przydusza jak mu się uleje.

Tutaj wstawię link do albumu z tymi zdjęciami mniej więcej cenowo będzie opisana każda rzecz.

nusia27 napisał(a):
Blue napisał(a):
nusia27 napisał(a):

to czarne to moze byc to pekniecie

To jest coś właśnie w rodzaju cieniutkiej b.małej czarnej kreski. No albo to ta kreska albo krwiak się zrobi.

Hania napisał(a):
Blue napisał(a):
Hania napisał(a):

Przez sen się przydusza jak mu się uleje.

Tutaj wstawię link do albumu z tymi zdjęciami mniej więcej cenowo będzie opisana każda rzecz.

Ok to czekamy 🙂
Promyczek LAura zjadła dzisiaj duży słoik obiadu, potem słoik prawie cały jabłek i 1/4 słoika z bananami buahaha 😁 żarłok jeden, a jak zjadła obiad i nie miałam nic więcej to zaczęła ryczeć 🥴

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
hejka 🙂
u nas w nocy znowu rebelia. mala ma katar i za nic w swiecie nie da go sobie z nosa wciagnac i tak jej cieknie a ja latam z chusteczka i jej wycieram co chwile...

U nas przez pierwsze dni infekcji też tak było, ale później już się przyzwyczaiła i jak widziała, że mama naciąga z fridą to się sama nastawiała 😉