Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Promyczku właśnie wcześniej nie kupowałam śpiworka bo jakoś dawaliśmy radę ale ostatnio zaczęłam o tym myśleć. Zastanawiałam się tylko czy jej nie będzie przeszkadzał przy tym wierceniu i czy to nie będzie jej rozbudzać? No muszę ją jakoś ubezwłasnowolnić na zimę 😜

• Mamusie
Hania napisał(a):
Blue obiecałam to wrzucam na dzisiaj tyle bo tylko tyle sis mi wysłała ceny na dzień dzisiejszy orientacyjne mogą minimalnie ulec zmianie.

https://picasaweb.google.com/106036373874820181414/Ubranka

Co do spania jest u nas tak samo jak u Justyny.
A jeśli chodzi o ząbki to racje dolne wyszły w miare spokojne z górnymi była masakra i teraz chyba znowu góra idzie 😞
niestety nie znaleziono u mnie tej strony 😞

• Mamusie
JUSTYNA napisał(a):
Kasia napisał(a):
Hania napisał(a):

https://picasaweb.google.com/106036373874820181414/Ubranka
niestety nie znaleziono u mnie tej strony 😞
U mnie też nie znaleziono 😞

a teraz https://picasaweb.google.com/106036373874820181414/Ubranka?authuser=0&authkey=Gv1sRgCNrJvYLkoPyh-AE&feat=directlink

• Mamusie
Prawidłowy link
https://picasaweb.google.com/106036373874820181414/Ubranka?authuser=0&authkey=Gv1sRgCNrJvYLkoPyh-AE&feat=directlink

jak byście mogły to napiszcie co sądzicie o ubrankach.
Jakościowo dobre zbliżone do H&M i Next
więcej pokaże jak dostane od siostry a będę miała u siebie ok listopada

• Mamusie
Darek do niedawna spał na tyle spokojnie, że nie rozkopywał się ale od paru dni kręci się z boku na bok i kopie nogami i wiecznie odkrywa się, a u nas jest dość chłodno w domu bo nie zawsze rozpalamy w piecu jeszcze więc wczoraj wieczorem wyprałam mu śpiworek i dzisiaj będzie już w nim spał zobaczymy czy będzie mu wygodnie bo często przytula się do rogu swojego kocyka 😁

• Mamusie
anka111 napisał(a):
Hania napisał(a):
Po kliknięciu na zdjęcie jest cena i rozmiar.
Chwilowo brak firmówek mam ale to już niedługo.

Aniu, a będziesz miała trochę więcej ubranek chłopięcych ?? ;>
fajne te spodenki jeansowe chłopięce tylko, że drogie jak dla mnie 🙂

tak kochana chłopięce też będę miał. Już niedługo powinnam powstawiać fotki.

Kurcze jak na niefirmowe ubranka cena dosyć wysoka, na allegro za te body można zapłacić 10zł a nie np. 14 mają tylko inne wzory. Tak samo legginsy na allegro mają za 15,90. A trzeba doliczyć koszty przesyłki jeszcze. No, ale poczekam na firmówki 🙂 Jeśli będziecie chciały wejść w rynek na allegro będziecie musiały ceny wyrównać, bo każdy szuka gdzie najtaniej chyba, że podbijecie rynek różnorodnością to każdy będzie wolał dopłacić te 2zł więcej, ale kupić za jednym razem dużo więcej rzeczy, musicie to dobrze przemyśleć.

• Mamusie
Hania napisał(a):
anka111 napisał(a):
Hania napisał(a):
Po kliknięciu na zdjęcie jest cena i rozmiar.
Chwilowo brak firmówek mam ale to już niedługo.

Aniu, a będziesz miała trochę więcej ubranek chłopięcych ?? ;>
fajne te spodenki jeansowe chłopięce tylko, że drogie jak dla mnie 🙂

tak kochana chłopięce też będę miał. Już niedługo powinnam powstawiać fotki.

o to fajnie fajnie może znajdzie się coś niedrogiego dla mojego Szkraba 😜

• Mamusie
Blue napisał(a):
Kurcze jak na niefirmowe ubranka cena dosyć wysoka, na allegro za te body można zapłacić 10zł a nie np. 14 mają tylko inne wzory. Tak samo legginsy na allegro mają za 15,90. A trzeba doliczyć koszty przesyłki jeszcze. No, ale poczekam na firmówki 🙂 Jeśli będziecie chciały wejść w rynek na allegro będziecie musiały ceny wyrównać, bo każdy szuka gdzie najtaniej chyba, że podbijecie rynek różnorodnością to każdy będzie wolał dopłacić te 2zł więcej, ale kupić za jednym razem dużo więcej rzeczy, musicie to dobrze przemyśleć.

Chwilowo hurtownik narzucił wysoką cenę bo wszedł na rynek szukamy innego hurtownika i wtedy ceny będą niższe. Poza tym tu tez chodzi o cenę funta który w tej chwili kosztuje 5.12 wcześniej za te leginsy płaciłam 9 zł teraz płace 11 a muszę jeszcze doliczyć marże żebym miała na przesyłkę z Anglii.

Hania napisał(a):
Blue napisał(a):

Chwilowo hurtownik narzucił wysoką cenę bo wszedł na rynek szukamy innego hurtownika i wtedy ceny będą niższe. Poza tym tu tez chodzi o cenę funta który w tej chwili kosztuje 5.12 wcześniej za te leginsy płaciłam 9 zł teraz płace 11 a muszę jeszcze doliczyć marże żebym miała na przesyłkę z Anglii.

No niestety z tym się trzeba liczyć, ale dacie radę. Musicie być zadowolone i wy i kupujący 🙂 nie mniej zacznijcie patrzeć na ceny i ilość kupujących, to będziecie wiedziały na co jest zbyt 🙂 bo szkoda inwestować pieniądze w coś co nie przyniesie zysku. Normalnie aż wam zazdroszczę, chociaż ja bym wolała kupować angielską odzież używaną, bo to schodzi masakrycznie na aukcjach jeśli jest modne, markowe i w bardzo dobrym stanie czy idealnym, bo sama często szukam takich aukcji.

• Mamusie
Hania, fajne ciuszki, ale rzeczywiście drogie 😞
teraz wylicytowałam kurtkę na zimę za 26 zł + przesyłka...więc tak jak mówi Blue, można na allegro znaleźć prawdziwe firmowe perełki za naprawdę małą kasę...
no ale wiadomo trzeba też się zorientować w rynku...
a ja tez sprzedałam 3 pary swoich butów które mi się znudziły, muszę skoczyć na pocztę 😉

• Mamusie
Darek strasznie marudzi płakał cały czas nie wiem dlaczego :/ nie chciał zasnąć więc wzięłam go i siedziałam z nim na kanapie. Wtulał się we mnie i wtulał aż w końcu patrze a on śpi najdziwniejsze, że on nigdy nie zasypiał mi na rękach ani się do mnie nie przytulał tak jak dzisiaj, przełożyłam go tylko delikatnie do łóżeczka mam nadzieje, że jak wstanie to będzie miał trochę lepszy humor...

Kamila1 napisał(a):
Hania, fajne ciuszki, ale rzeczywiście drogie 😞
teraz wylicytowałam kurtkę na zimę za 26 zł + przesyłka...więc tak jak mówi Blue, można na allegro znaleźć prawdziwe firmowe perełki za naprawdę małą kasę...
no ale wiadomo trzeba też się zorientować w rynku...
a ja tez sprzedałam 3 pary swoich butów które mi się znudziły, muszę skoczyć na pocztę 😉

No mi też się zdarzyło wiele razy kupić coś tanio np. spodnie ogrodniczki Hello Kitty za 20 kilka zł, a niektórzy chcą za używne 40-50zł i to takie same 😁