Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Ale tu cisza.
U nas wojna Bartek nie chce spać, płacze, palce w buzi, nic nie je . Ja obstawiam kolejne zęby ale żeby aż tak nam dały popalić to głowa mała. Dzisiaj były tylko 2 małe drzemki jedna 35 minut przed południem i druga na spacerze po lesie gdy padł z zmęczenia. Teraz Adam z nim leży może zaśnie tylko pytanie który z nich 😉?

• Mamusie
Asia napisał(a):
a i kupiliśmy tego pchacza 🙂wygląda jak nowiutki i bardzo ładny jest 🙂Soni sie podoba i fajne jest to że zdejmuje sie ten panel i jest jako zabawka 🙂

Super, że się Asiu zdecydowałaś 😉 Ja też jestem z tego sprzętu zadowolona 🙂 Tośka właściwie cały czas coś przy nim majstruje 🙂

• Mamusie
Cholipka! Mój Lolek coraz bardziej chory 😞 Do tego załapał jakiś kryzys i przez cały weekend jak tylko pomyślał o szkole to płakał 😞 Rano obudził się już spłakany(musiał wyć przez sen)... Na szczęście Pani po lekcjach powiedziała, że później już było ok... Próbowałam się Go wypytać, czy może coś się stało, że tak nagle zapałał nienawiścią do szkoły ale nie chciał mi nic powiedzieć 🥴 Jutro muszę znowu nad tym popracować...

• Mamusie
Blue napisał(a):
Wesa moja też powtarza i to od dawna i lubi się wygłupiać tzn, mówi "ba" i straszy i czeka na reakcję i jak mówię ba to ona jeszcze szybciej "ba" i ja znowu ba to ona wtedy takim słodkim głosem woła aaaaaa i od nowa zaczyna z "ba" no do posikania 🙂 muszę ją nagrać. Najbardziej się tak lubi bawić z moim. No i też jak Twój Bartuś idzie co komody i zabiera się za szuflady.
no widzisz mój dopiero teraz niedawno zaczał cos gadac tak nie było nic, dlatego tak sie podniecam hehe

• Mamusie
Blue napisał(a):
Kasia napisał(a):
Blue do tabelki możesz dopisać że Patrynio ob.główki i klatki miał 36cm

Oki mamuśku 🤪 😘

Wasze dzieci też się szybko irytują jak czegoś nie mogą zrobić ? moja jak kulkę rzuci daleko i wpadnie jej pod łóżko czy butlę od coli to zaczyna ryczeć, że nie może wyjąć, tak samo jak chce coś się jej wziąć z ręki moment histeria. Jak ją przebieram to musi mieć obowiązkowo linomag albo sudocrem w ręce inaczej nie ma mowy, że ją ruszę.
u mnie znów na odwrót, nigdy nie mogłam go normalnie przebrac a od jakiegoś czasu ładnie leży i go przebieram 🙂

• Mamusie
Hej 🙂Majeczka cudna Tosiaczek też 😘no śliczności nasze 😘wczoraj w tesco było -50% na te jesienno zimowe rzeczy(niektóre)kupiłam Soni kamizelke taką z misiem na kapturku i butki takie różowe ocieplane coś jak kozaczki 🙂co do kamizelki to miałam nie kupować bo kurcze to takie dziwne nie wiadomo kiedy ubrać bo pod spód musisz bluze żeby w rączki ciepło było a w plecki znowu mam wrażenie że gorąco no i kaptur jeszcze 🥴

• Mamusie
promyczek1981 napisał(a):
Asia napisał(a):
a i kupiliśmy tego pchacza 🙂wygląda jak nowiutki i bardzo ładny jest 🙂Soni sie podoba i fajne jest to że zdejmuje sie ten panel i jest jako zabawka 🙂

Super, że się Asiu zdecydowałaś 😉 Ja też jestem z tego sprzętu zadowolona 🙂 Tośka właściwie cały czas coś przy nim majstruje 🙂
no super to jest 🙂taki wyjątkowy ten pchacz bo tyle tam różności he he 🙂Ooooo właśnie taką kamizeleczke jak Tosiula ma w avatarku tylko białą w kolorowe kropki 🤪 😉

Asiu pod spodem miała ubrane tylko body z długim rękawem 🙂 bo było ciepło tylko wiatr wiał co jakiś czas i musiałam ją rozpinać jak za mocno przygrzało i zapinać jak robiło się chłodniej, ogólnie dziwna pogoda była 🙂 nie lubię takich sytuacji, bo kompletnie nie wiem jak ją ubrać.

Kamila o której Maja się urodziła? obie są chude, że tak powiem, obie urodziły się 7stycznia o zbliżonych godzinach, o tych samych wymiarach tylko waga inna haha! :P może jedna z nas miała mieć bliźniaki 😁

• Mamusie
hej 🙂
Blue moja urodziła się o 17.05
dzięki laski za miłe słowa 😉 tak sobie pomyślałam że w niedzielę Maja skończyła 37 tyg. i 2 dni to dokładnie tyle samo kiedy się urodziła...jak ten czas leci 😉
od wczoraj tak śmiesznie się śmieje, jakby kura gdakała 😮 🙃 aż ludzie na ulicy się gapią na nią czy wszystko w porządku hehe 😉