Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
Asia napisał(a):
dziewczyny napiszcie mi ile wasze maluchy śpią w dzień?bo mije dziecko oszalało do reszty 😠nie dość że ciągle marudzi to jeszcze spała dzisiaj przez cały dzień 2 godz 🤪wstała od 6.30 rano i o 20-tej nie chciała iść spać a wyła jak kojot przez całe popołudnie 😠

Anastazja w żłobku śpi 2 razy po ok 1-1,5h a później jak ją odbieram o 15 to na spacerku śpi średnio pomiędzy 15:30-17 i zasypia po kąpieli o 19;30i spi do 6
moja mniej więcej też tak spała 3-4 godz dziennie a teraz.... 😠

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Blue napisał(a):
Asia napisał(a):
dziewczyny napiszcie mi ile wasze maluchy śpią w dzień?bo mije dziecko oszalało do reszty 😠nie dość że ciągle marudzi to jeszcze spała dzisiaj przez cały dzień 2 godz 🤪wstała od 6.30 rano i o 20-tej nie chciała iść spać a wyła jak kojot przez całe popołudnie 😠

3 razy na pewno w ciągu dnia , a jak długo to różnie, ale przeważnie od 1godz do nawet 2,5.
ale 3 razy po 1 godz na przykład? 🙂

Justa napisał(a):
wesa napisał(a):
i co z tym teraz zrobisz???

Nie wiem Gosiu, nie wiem

a czyzby twoja szefowa byla stara panna 😁 smieje sie, ale tobie pewnie nie jest do smiechu. a kto jest jej szefem? ktos w urzedzie miasta? moze nastrasz ja ze zlozysz na nia skarge

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
asia maryla spi dwa razy dziennie po pol godziny, godzine maks 🤪 a w nocy co chwile placze bo jej smoczek wypadnie. spi od 19:30 a juz 3 razy plakala. ja nie wiem co z nia jest.
u mnie tak samo chodze co chwile bo płacze dam jej smoczek i śpi a za 15 min to samo 😞

• Mamusie
Blue widzę że macie jakąś tabelkę Anastazja urodziła się o 19:35
miała 33cm główkę i 32,5 klatkę a oto jej fotka [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/703/dsc00044vg.jpg/][IMG]http://img703.imageshack.us/img703/6614/dsc00044vg.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Asia napisał(a):
nusia27 napisał(a):
asia maryla spi dwa razy dziennie po pol godziny, godzine maks 🤪 a w nocy co chwile placze bo jej smoczek wypadnie. spi od 19:30 a juz 3 razy plakala. ja nie wiem co z nia jest.
u mnie tak samo chodze co chwile bo płacze dam jej smoczek i śpi a za 15 min to samo 😞

teraz zaplakala, poszlam do niej a ta plakusia przez sen i ze smoczkiem w buzi 🥴 nie wiem czy nastepne zeby, czy to ze jest przeziebiona. nigdy super nie spala, ale teraz to jakas masakra jest...

HONORATKA napisał(a):
a co do dyskryminacji pracowników przez kobiety to zawsze tak uważałam że kobiety są dużo gorsze niż mężczyźni
nawet pamiętam w szkole na wf-ie gdy miałam z facetem to zawsze zrozumiałm gdy byłam "niedysponowana" a z kobietą to nie było mowy o niczym takim 😠

bo baby to wredoty i zazdrosniki 😜

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
Asia napisał(a):
nusia27 napisał(a):

teraz zaplakala, poszlam do niej a ta plakusia przez sen i ze smoczkiem w buzi 🥴 nie wiem czy nastepne zeby, czy to ze jest przeziebiona. nigdy super nie spala, ale teraz to jakas masakra jest...
u mnie już jakiś czas temu tak było 😞potem był spokój w miare spała a teraz to koszmar 😞już nie wiem co robić 🤨

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
a co do dyskryminacji pracowników przez kobiety to zawsze tak uważałam że kobiety są dużo gorsze niż mężczyźni
nawet pamiętam w szkole na wf-ie gdy miałam z facetem to zawsze zrozumiałm gdy byłam "niedysponowana" a z kobietą to nie było mowy o niczym takim 😠

bo baby to wredoty i zazdrosniki 😜
dokładnie 😉 😲

wesa napisał(a):
donia napisał(a):
wesa ja tez bym sie pisala na te kupony - jak mozna 🙂
ok dam wam wszystkim, kuponów bede miała chyba 300 , jakoś tak także spoko.

Kochana mamuśka 😘

• Mamusie
blue to beda kody i przy zakupie dajesz przy kasie . np weżniesz z półki płyn do kapieli i żel dasz kod przy kasie i za zel zapłacisz tylko 1 zł. sama jestem ciekawa na co będą kody. co dla dzieciaków bedzie mozna wziąć. wiem ze słoiczki bedą też z obiadkami czy deserkami. ze chyba jak weżniesz 6 słoiczków to za dwa płacisz tylko 1zł.

• Mamusie
hej 🙂
no i kolejny dzień...Justyna to masz niefajnie, kobiety jednak są zawistne 😉 też pierwsze co pomyślałam że jest starą panną lub bezdzietna...moja szefowa st. panna też nie była zadowolona że chciałam iść na L4 2 m-ce przed porodem...
u nas też śliczna pogoda, a jutro z moim, no i Mają jedziemy sobie do pizza hut na festiwal makaronów 😎 przy okazji połażę po CH...
Hania ja jestem za taką co ją najbardziej chwalili hehe nie wiem jak ma na imię, a najbardziej drażni mnie ta nieszczęśliwa młoda co ciągle płacze...widać że się nad nią litują 🤢

A mnie drażnią jurorzy, bo na chude laski mówią, że są grube i mają obwisłe ciało, a na te grubsze pulchniejsze (jak się podliże temu fotografowi) to jest piękna i cudowna żenada 🙃 i po kiego grzyba im "charakter" tych modelek i tak żadna z nich nie będzie miała nic do gadania, liczy się tylko wygląd w świecie mody.