Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

kasiak napisał(a):
Blue napisał(a):
Joasiu nie tylko Ty 😠

Blue, ale Ty nie masz melancholijnego nastroju 🙂 tylko 😠 , 😜 😉
a tak serio, to faktycznie czasem jest to wkurzajace, jak faceci tak wlasnie sie zachowuja. 😠
ja ciesze sie, ze moj takduzo pracuje ( wyjezdza kolo 6 rano, a wraca roznie, ale raczej nie wczesniej jak 18 - 19, a zdaza sie, ze i po 21tej ), przynajmiej nie widzi ile siedze przed kompem 😎, a jak juz jest w domu, to jest taki stesniony za mala, ze sam chetnie nia sie zajmuje 😁

Wiesz co ja mam dzisiaj nastrój melancholijno-wkur... 🤪 😁 😁 😁

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Blue napisał(a):
Wstał i udaje głupa 🙃 ja mu pokażę za wczoraj niech pocierpi trochę!

bo faceci tak maja 😁
moj wczoraj byl tak steskniony, bo praktycznie od niedzieli jej nie widzial, ze szaleli do 21 a mala jak jest ze mna to o 19 zasypia bo nudy 😜

• Mamusie
donia napisał(a):
Patryczku sto latek 🙂

moja przez 1,5 msc przytyla 620 g

wpadlam na chwilke bo musze sie jeszcze spakowac, poprasowac, wykapac, pomalowac paznokcie i poprasowac ufffffff
pewnie dlugo mnie tu u was nie bedzie, chyba ze bede miala chwilke to zajrze, ale przewaznie jak jestem u rodzicow to nie zagladam do komp.
takze dziewczynki milego weekendu buzki
dzięki 😘 😘 😘miłego wypoczynku 🙂

• Mamusie
joannawisn napisał(a):
wow dzisiaj nasz Patrysio konczy 5 m-cy 🙂za każdym razem wspominam to tak z sentymentem bo pisałam z Kasienką wieczorkiem sms-y w w nocy Patryczek sie urodził 😘buziaki dla naszego przystojniaczka 😘 😘 😘
dzięki kochana jesteś 🙂 😘 😘 😘 😘 ja też to wspominam i chyba ty mi pomogłaś w szybszym urodzeniu, zmotywowałaś mnie 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusie
Justa napisał(a):
joannawisn napisał(a):
wow dzisiaj nasz Patrysio konczy 5 m-cy 🙂za każdym razem wspominam to tak z sentymentem bo pisałam z Kasienką wieczorkiem sms-y w w nocy Patryczek sie urodził 😘buziaki dla naszego przystojniaczka 😘 😘 😘

Ja też pisałam z Kasią, jak byłam w szpitalu i jeszcze mi pisała, że Nusia urodziła 🙂
pamiętam 🙂
dopiero niedawno pokasowałam z telefonu wiadomości od was o tym kiedy każda z was urodziła bo musiałam zmienić telefon

• Mamusie
joannawisn napisał(a):
dziewczyny kładziecie swoje maluchy na podłoge?i jak kladziecie je na kocyku takim grubym czy jak ?bo kurcze Sonia mi ciagle skacze na brzuszek i nie moge nawet na sekunde sie odwrócić bo fika jak koziolek 🤪a na podłoge nawet na kocyk(gruby) to boje sie że moze sie uderzyc w głowke 😞i nie wiem na co ją położyć? 🤨
ja kładę gruby koc na podłogę i jest dobrze 🙂

• Mamusie
joannawisn napisał(a):
Justa napisał(a):
joannawisn napisał(a):

Ja też pisałam z Kasią, jak byłam w szpitalu i jzcze mi pisała, że Nusia urodziła 🙂
🙂jeszcze tylko Sonia i Anastazja w piątek skonczą 5 m-cy 🙂jejku jak ten czas leci... 🙂
i będziemy czekały na pół roczku 🙂

• Mamusie
joannawisn napisał(a):
dziewczyny kładziecie swoje maluchy na podłoge?i jak kladziecie je na kocyku takim grubym czy jak ?bo kurcze Sonia mi ciagle skacze na brzuszek i nie moge nawet na sekunde sie odwrócić bo fika jak koziolek 🤪a na podłoge nawet na kocyk(gruby) to boje sie że moze sie uderzyc w głowke 😞i nie wiem na co ją położyć? 🤨

tez tak mam heh dlzatego jakcos musze zrobic to do tego baseniku kłade...
ale czasem tez gruby kocyk i lezy

• Mamusie
Kasiula napisał(a):
nie znam ceny tego krzesełka..ale sobie obejrzyjcie...
krzesełko do karmienia..

ja znam doskonale to krzeselko 🤪

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/863/img1803d.jpg/][IMG]http://img863.imageshack.us/img863/3113/img1803d.jpg[/IMG][/URL]

kupilismy je zanim jeszcze mala pojaila sie na swiecie, jest naprawde rewelacyjne.
mala od pierwszego dnia w nim lezala, bardzo dobrze wykonane, bardzo praktyczne, non stop wykorzystywane 🤪 🤪

• Mamusie
hej dziewczynki 🙂
ja kładę na dywanie tylko jej rożek, który co prawda jest mały i często poza nim ląduje ale już takie jego przeznaczenie 😉 zresztą jak zacznie raczkować to i tak nic nie pomoże, wszędzie łapkami wejdzie 🙂
bardzo lubi leżeć na glebie bo właśnie tak jak Nusi ogląda tV, albo kula się 🙂
aha a takie opaski jak ma Kasia i Nusia to też widziałam na allegro 🙂

• Mamusie
Kasia napisał(a):
joannawisn napisał(a):
dzięki kochana jesteś 🙂 😘 😘 😘 😘 ja też to wspominam i chyba ty mi pomogłaś w szybszym urodzeniu, zmotywowałaś mnie 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘
jejku jak miło 🙂kurcze piszemy jak najlepsze przyjaciółki 😘aż sie łezka w oku kręci 😘

Justa napisał(a):
hej Mamuśki 🙂 w końcu jakiś ruch na forum 🙂
Ja już rano miałam spięcie z Darkiem, chcesz normalnie pogadać a on się cały czas czepia...oh faceci
Fajna pogoda 🙂właśnie oglądam program o bliźniakach 🙂

Skąd ja to znam 😉

• Mamusie
Justa napisał(a):
hej Mamuśki 🙂 w końcu jakiś ruch na forum 🙂
Ja już rano miałam spięcie z Darkiem, chcesz normalnie pogadać a on się cały czas czepia...oh faceci
Fajna pogoda 🙂właśnie oglądam program o bliźniakach 🙂

nie martw się nie tylko Ty dzisiaj miałaś spięcie 😜