Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Pokażę Wam moją Natalę ostatni raz w 1 klasie 😉

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/69/20607831.jpg/][IMG]http://img69.imageshack.us/img69/5707/20607831.jpg[/IMG][/URL]

Pierwsze świadectwo 🙂

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/820/34026648.jpg/][IMG]http://img820.imageshack.us/img820/7633/34026648.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusie
hejka...
tak czytam o tych odparzeniach i widzę u mojej że po kupie ma lekko czerwoną pupkę ale posmaruję jej sudocremem i jest ok.........ale generalnie też ją wietrzę po zdjęciu pampera...
i w ten sposób mamy koniec weekendu, ehh jak to szybko zleciało, a jutro znów same do wieczora buuu.......trzeba czekać aż tata jakiś urlop sobie weźmie 🙃

uciekam bo przede mna ciezka noc bo znow placze jak cholera wykrakalam ze jest poprawa i mam 😞
Justynko w pupci sie odejmuje 5 kresek to ma 37.5 czyli to jest stan przedgoraczkowy a w nie których termometrach to jest noramlna temperatura np.elektronicznym

• Mamusie
Joanna2236 napisał(a):
uciekam bo przede mna ciezka noc bo znow placze jak cholera wykrakalam ze jest poprawa i mam 😞
Justynko w pupci sie odejmuje 5 kresek to ma 37.5 czyli to jest stan przedgoraczkowy a w nie których termometrach to jest noramlna temperatura np.elektronicznym

Asiulek ucałuj małego 😘
dzięki

Hej lachony 🙂

Ja już nawet przeszłam na mleko 2 😉 żeby miała więcej witamin przy małej ilości mleka, które pije., Mleko przyjęła dobrze -zmianę bez bóli i zatwardzeń/biegunek itd. jakby nic się nie stało 🙂 jogurty też super przyswaja. Chociaż z tym nie mam problemów. Ogólnie zrobiła się głośna niż miesiąc temu. Mało głużyła prawie wcale, a od kilku dni gęba się jej nie zamyka i różne sylaby wymawia - taki wiek? 😁 muszę ją nagrać 🤪

hej
ja ma w miare przespanej nocy 🙂 polozylam sie razem z nim o 23 to wstalam o 2 i 5 i teraz jeszcze spi bo wypil 150 ml mleka.Moze nadrobi dzisiaj troche bo nie wiem juz schudl na twarzy moj biedaczek 😞
Wstaje sprzatac bo od 3 dni nic nie sprzatane.Moze troche pospi i da mi sprzatnac maly bo do juta tego nie posprzatam

kolo177 napisał(a):
Dziewczyny, co mam zrobić jak wygram licytacje na allegro?

Zapłacić za przedmiot 🤪 potem poinformować o tym sprzedającego, podać dane do wysyłki i po otrzymaniu wystawić komentarz.

• Mamusie
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):

Zapłacić za przedmiot 🤪 potem poinformować o tym sprzedającego, podać dane do wysyłki i po otrzymaniu wystawić komentarz.

taaa łatwo Ci mówić... mam zrobić przelew na numer bankowy... i co dalej? 😜 jak mam poinformować sprzedającego? 😜 poza tym nigdy nie robiłam przelewów przez neta 😜

kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):

taaa łatwo Ci mówić... mam zrobić przelew na numer bankowy... i co dalej? 😜 jak mam poinformować sprzedającego? 😜 poza tym nigdy nie robiłam przelewów przez neta 😜

Poważnie? 😁 😁 😁 wariatka 😁 no jak wygrasz aukcje to allegro automatycznie przysyła na pocztę emaila z informacją od sprzedawcy z nr konta i jego danymi 🙂 jak jesteś na swoim koncie bankowym to robisz przelew zwykły)jednorazowy i wklejasz nr konta, potem dane sprzedawcy , potem całościową kwotę i robisz ok 😁 hyhy..

potem odpowiadasz na tego emaila od allegro, że już zrobiłaś przelew i czekasz na szybką wysyłkę 😁 no i dodajesz, że przesyłkę prosisz wysłać na poniższy adres: 🙂 potem dziękujęsz i tyle 😁 czekasz na paczkę haha!

• Mamusie
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):

Poważnie? 😁 😁 😁 wariatka 😁 no jak wygrasz aukcje to allegro automatycznie przysyła na pocztę emaila z informacją od sprzedawcy z nr konta i jego danymi 🙂 jak jesteś na swoim koncie bankowym to robisz przelew zwykły)jednorazowy i wklejasz nr konta, potem dane sprzedawcy , potem całościową kwotę i robisz ok 😁 hyhy..

potem odpowiadasz na tego emaila od allegro, że już zrobiłaś przelew i czekasz na szybką wysyłkę 😁 no i dodajesz, że przesyłkę prosisz wysłać na poniższy adres: 🙂 potem dziękujęsz i tyle 😁 czekasz na paczkę haha!

i tam muszę jeszcze wpisać jak ma zostać wysłana przesyłka tak? i wszystkie pieniądze za przesyłkę i transport od razu wpłacić? ale jestem tępa 😜

kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):

i tam muszę jeszcze wpisać jak ma zostać wysłana przesyłka tak? i wszystkie pieniądze za przesyłkę i transport od razu wpłacić? ale jestem tępa 😜

Wpłacasz od razu pieniądze za przedmiot i wysyłkę 🙂 oni mają już napisane na aukcji co ile kosztuje ile priorytet ile zwykła, więc ile zapłacisz tak będziesz mieć wysłane 😜 więc nie musisz pisać jak wysłać tylko na jaki adres, bo to najważniejsze.