Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Joanna2236 napisał(a):
wiesz co najgorszemu wrogowi nie zycze tego co ja przechodze.pamietacie jak ja wam mowilam ze mały tak dupke odparzył ze nie wiem i bepathenem wygoilam ale tydzien tez to trwalo.A maka ziemniaczana nic nie dzialala 😞 😞 😞
no wlasnie i dlatego glupia juz jestem bo bepathen mi pogarsza z kazdym dniem to nie doczekalam tygodnia tylko po 3 dniach juz mam nerwy.... Nie wiem co robic. Poki co mecze sie z tetra 😠

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

JUSTYNA napisał(a):
Joanna2236 napisał(a):
wiesz co najgorszemu wrogowi nie zycze tego co ja przechodze.pamietacie jak ja wam mowilam ze mały tak dupke odparzył ze nie wiem i bepathenem wygoilam ale tydzien tez to trwalo.A maka ziemniaczana nic nie dzialala 😞 😞 😞
no wlasnie i dlatego glupia juz jestem bo bepathen mi pogarsza z kazdym dniem to nie doczekalam tygodnia tylko po 3 dniach juz mam nerwy.... Nie wiem co robic. Poki co mecze sie z tetra 😠

To może rumiankiem przemywać też? 🙂 nie wiem tak jakoś mi do głowy przyszedł..

• Mamusie
Blue napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):
Lagoona moja tez juz robi co chce z jedzeniem wiec przestalam sie spinac juz zupelnie. Butelka nam odpadla a gestej kaszy lyzka nie zje tyle co mleka samego. W dodatku sniadania nie chce od razu po pobudce wiec jemy kasze o 8:00 (150 ml mleka), 0 12:00 zupa, o 16:00 kasza (150 ml mleka), ok 19:00 jogurt czy jakis inny deser i o 21:00 kasza(150 ml mleka). Ile wiec tego mleka wychodzi?
Ach, szkoda gadac

450ml? to widzę, że je jak moja 😉 tyle, że moja kaszką zaczyna gardzić, ja jej kupiłam już nawet biszkopty. Po prostu zwariować można. Moja nawet o jedzenie już nie płacze od 1-2mieś. 🙂 a jak wstaje rano to też jej nie daję od razu, bo nie zje, wcina gdzieś godzinę po przebudzeniu. A z tą butlą to masz tragedię.. 🙃
no właśnie. Do tej pory dawałam jej jeść po prostu jak zasnęła (bo na spiocha wcisnę jej spokojnie mleko z butli) ale od kiedy zobaczyłam, że raczej nie o mleko chodzi bo łyżką je ładnie a ryk jest przy próbie karmienia butelką to jej odpuściłam. A o jedzenie nie woła mnie też już od baaaardzo dawna

JUSTYNA napisał(a):
Blue napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):
Lagoona moja tez juz robi co chce z jedzeniem wiec przestalam sie spinac juz zupelnie. Butelka nam odpadla a gestej kaszy lyzka nie zje tyle co mleka samego. W dodatku sniadania nie chce od razu po pobudce wiec jemy kasze o 8:00 (150 ml mleka), 0 12:00 zupa, o 16:00 kasza (150 ml mleka), ok 19:00 jogurt czy jakis inny deser i o 21:00 kasza(150 ml mleka). Ile wiec tego mleka wychodzi?
Ach, szkoda gadac

450ml? to widzę, że je jak moja 😉 tyle, że moja kaszką zaczyna gardzić, ja jej kupiłam już nawet biszkopty. Po prostu zwariować można. Moja nawet o jedzenie już nie płacze od 1-2mieś. 🙂 a jak wstaje rano to też jej nie daję od razu, bo nie zje, wcina gdzieś godzinę po przebudzeniu. A z tą butlą to masz tragedię.. 🙃
no właśnie. Do tej pory dawałam jej jeść po prostu jak zasnęła (bo na spiocha wcisnę jej spokojnie mleko z butli) ale od kiedy zobaczyłam, że raczej nie o mleko chodzi bo łyżką je ładnie a ryk jest przy próbie karmienia butelką to jej odpuściłam. A o jedzenie nie woła mnie też już od baaaardzo dawna

No mnie to wkurza, że ona nie płacze, bo nie wiem kiedy jej jedzenie robić, nawet po 5godz. nie ma płaczu niczego zero reakcji. I jak zrobię po 4,5h to ona wpada w szał, że nie chce 😮

• Mamusie
Blue napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):
Joanna2236 napisał(a):

To może rumiankiem przemywać też? 🙂 nie wiem tak jakoś mi do głowy przyszedł..
na razie do kazdego przemywana dodawałam dzis rozrobiona make ziemn (krochmal)

• Mamusie
u nas Justynko sudokrem właśnie tylko pogarszał odparzenie
a co do spania w tetrze to Anastazja śpi po niecałe 20-30minut
a odparzona była przy tych upałach poprzednich więc nie ruszałam jej jak zrobiła na śpiocha siku tylko przykrywałam
materac miałam zabezpieczony takim prześcieradłem nieprzemakalnym
a poza tym Anastazja przez tydzień zrobiła mi tylko raz siku przez sen
ona chyba nie siusia spiąć będzie mi łatwiej odzwyczaić ją później od pieluch
bo pielucha z nocy czasami jest sucha a zaraz po zmianie pieluchy porannej to tyle napompuje że można pampersem okno wybić 😁

• Mamusie
ja albo już jestem przewrażliwiona albo nie wiem ale mam wrażenie, że jest gorzej niż rano 😞 Nie chcę wychodzić by nie zakładać pampersa więc męczę się z tetrą, czekam na męża i posmarowałam ją... tormentiolem. Niby napisane żeby nie stosować u niemowląt ale poczytałam, że u niektórych działało to może nie rozrośnie się to odparzenie tylko sciągnie