Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Dziewczyny, co mam zrobić jak wygram licytacje na allegro?

Zapłacić za przedmiot 🤪 potem poinformować o tym sprzedającego, podać dane do wysyłki i po otrzymaniu wystawić komentarz.

taaa łatwo Ci mówić... mam zrobić przelew na numer bankowy... i co dalej? 😜 jak mam poinformować sprzedającego? 😜 poza tym nigdy nie robiłam przelewów przez neta 😜

Poważnie? 😁 😁 😁 wariatka 😁 no jak wygrasz aukcje to allegro automatycznie przysyła na pocztę emaila z informacją od sprzedawcy z nr konta i jego danymi 🙂 jak jesteś na swoim koncie bankowym to robisz przelew zwykły)jednorazowy i wklejasz nr konta, potem dane sprzedawcy , potem całościową kwotę i robisz ok 😁 hyhy..

potem odpowiadasz na tego emaila od allegro, że już zrobiłaś przelew i czekasz na szybką wysyłkę 😁 no i dodajesz, że przesyłkę prosisz wysłać na poniższy adres: 🙂 potem dziękujęsz i tyle 😁 czekasz na paczkę haha!

i tam muszę jeszcze wpisać jak ma zostać wysłana przesyłka tak? i wszystkie pieniądze za przesyłkę i transport od razu wpłacić? ale jestem tępa 😜

Wpłacasz od razu pieniądze za przedmiot i wysyłkę 🙂 oni mają już napisane na aukcji co ile kosztuje ile priorytet ile zwykła, więc ile zapłacisz tak będziesz mieć wysłane 😜 więc nie musisz pisać jak wysłać tylko na jaki adres, bo to najważniejsze.

ok 😉

• Mamusie
Blue napisał(a):
Pytanko czy na jesień mogę kupić dla małej kurtkę czy lepiej kombinezon polarkowy?? 🙂 co jest bardziej praktyczne?

ja nawet zimą zakładałam Judycie kurteczkę ciepłą i spodenki 😉 a nie kombinezon... a myślę że na jsień jak już Ci Mała zacznie stawiać pierwsze kroczki to lepiej mieć kurteczkę i spodnie bo w kombinezonie to niewygodnie 😉

kolo177 napisał(a):
Blue jak tam na stronie aukcji było coś takiego:"zobacz dane kontrahenta" i wcisnęłam to i mi wyskoczyło że nie wygrałam produktu... tylko nie wiem dlaczego...

Hmm wejdź w zakładki allegro "kupione" jeśli ta aukcja tam jest to ją kupiłaś, a jeśli jest w zakładkach niekupione to jej nie wygrałaś.

• Mamusie
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue jak tam na stronie aukcji było coś takiego:"zobacz dane kontrahenta" i wcisnęłam to i mi wyskoczyło że nie wygrałam produktu... tylko nie wiem dlaczego...

Hmm wejdź w zakładki allegro "kupione" jeśli ta aukcja tam jest to ją kupiłaś, a jeśli jest w zakładkach niekupione to jej nie wygrałaś.

nie ma ani tu ani tu... jest w zakładce licytuje... tylko ze aukcja jest zakończona...