Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Blue napisał(a):
Też tak macie, że wasze dzieci się was na rękach nie trzymają?? moja jak się ją weźmie to ma ręce opuszczone jakaś dziwna się zrobiła 😜 czyżby tak nam ufała 😁 za nic w świecie się mnie nie złapie leniwiec jeden. Chyba, że chce ją odłożyć to wtedy łapie za włosy.

Mój się odpycha 🙂 i wygina w tą stronę co chce iść i tam wyciąga rękę 🙂 No i czasami się przytuli, ale rzadko jak na razie 🙂

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Justa napisał(a):
Blue napisał(a):
Też tak macie, że wasze dzieci się was na rękach nie trzymają?? moja jak się ją weźmie to ma ręce opuszczone jakaś dziwna się zrobiła 😜 czyżby tak nam ufała 😁 za nic w świecie się mnie nie złapie leniwiec jeden. Chyba, że chce ją odłożyć to wtedy łapie za włosy.

Mój się odpycha 🙂 i wygina w tą stronę co chce iść i tam wyciąga rękę 🙂 No i czasami się przytuli, ale rzadko jak na razie 🙂

Moja się odpycha jak chce ją molestować tzn. buzi buzi i te sprawy to jak ma dość to już się odgina 🙃 i wszyscy mi mówią, że ją traktuję jak moje koty, że ją molestuję i się nad nią znęcam haha 🙂 czuby, ale ona jest taka kochana słodka, że bym mogła ją całować godzinami i przytulać 🙂

marylka nie jada dziczyzny 😜 tatus na ubojni swiniaki tlukl 🙃 a tak na powaznie blue, to jak nas (nie daj boze) zabraknie to twoja najwyzej dzien, dwa pociagnie, a moja to i tydzien na swoich zapasach 😁

• Mamusie
Blue napisał(a):
Justa napisał(a):
Blue napisał(a):
Kurcze ten kombinezon ma od ramienia do kroku tylko 47cm.. jak ja body kupuję na 45 a rampersa mam na 50 😮 lipa jednym słowem,. a jest taki śliczny 😞 normalnie mam na niego chęci!! A może wszystkie takie są?? albo jak dziecko je ubierze to też inaczej jest? co myślisz Youmit??

Youmit a może potem już tylko nogi rosną a nie tułów?? gdyby tak było to by chyba starczyło 🙂 bo moja ma krótkie pytki względem całego ciała.

No niby już nam teraz tak dzieciaki nie będą rosły. A ja nigdy nie mierzyłam body i rampków na cm, muszę pomierzyć.
Blue ale ten 86 na pewno będzie dobry, jak nie za duży.

Na ręce i nogi na pewno będzie za duży, ale na tułów nie.. wzięłam body pierwsze z brzegu co ma to mierzy 44cm w zapięciu. No to nie wiem już sama 😞 no na pewno nie będą rosnąć tylko chodzi mi o to czy jej się nogi wydłużą czy znowu tułów 🙂 bo wiesz musi być miejsce na pampersa i potem na spodnie a potem kombinezon i się obawiam, że będzie za mało.

Blue jak będzie za mały to na 100% go sprzedasz 🙂
Kurcze no masz rację, jeszcze przecież muszą być poubierani pod kombinezonem

nusia27 napisał(a):
marylka nie jada dziczyzny 😜 tatus na ubojni swiniaki tlukl 🙃 a tak na powaznie blue, to jak nas (nie daj boze) zabraknie to twoja najwyzej dzien, dwa pociagnie, a moja to i tydzien na swoich zapasach 😁

Ty tak mów, ale mojej koleżanki synek ma 10mieś. i waży 7kg 🙂 a urodził się z wagą 1,5kg i lekarka mówi, że jest wszystko ok. to jak on zacznie chodzić to będzie ważył chyba 6kg 😁

Justa napisał(a):
Blue napisał(a):
Justa napisał(a):
Blue napisał(a):
Kurcze ten kombinezon ma od ramienia do kroku tylko 47cm.. jak ja body kupuję na 45 a rampersa mam na 50 😮 lipa jednym słowem,. a jest taki śliczny 😞 normalnie mam na niego chęci!! A może wszystkie takie są?? albo jak dziecko je ubierze to też inaczej jest? co myślisz Youmit??

Youmit a może potem już tylko nogi rosną a nie tułów?? gdyby tak było to by chyba starczyło 🙂 bo moja ma krótkie pytki względem całego ciała.

No niby już nam teraz tak dzieciaki nie będą rosły. A ja nigdy nie mierzyłam body i rampków na cm, muszę pomierzyć.

Na ręce i nogi na pewno będzie za duży, ale na tułów nie.. wzięłam body pierwsze z brzegu co ma to mierzy 44cm w zapięciu. No to nie wiem już sama 😞 no na pewno nie będą rosnąć tylko chodzi mi o to czy jej się nogi wydłużą czy znowu tułów 🙂 bo wiesz musi być miejsce na pampersa i potem na spodnie a potem kombinezon i się obawiam, że będzie za mało.

Chyba jednak kupię coś bliżej zimy to będę wiedzieć jaką ma długość, bo bez sensu teraz kupić a za kilka mieś. się okaże, że nie wejdzie. Szkoda, bo jest śliczny, ale skoro teraz nosi na 44 to 47 będzie na pewno za małe.

• Mamusie
Blue napisał(a):
Justa napisał(a):
Blue napisał(a):
Justa napisał(a):
Blue napisał(a):

Chyba jednak kupię coś bliżej zimy to będę wiedzieć jaką ma długość, bo bez sensu teraz kupić a za kilka mieś. się okaże, że nie wejdzie. Szkoda, bo jest śliczny, ale skoro teraz nosi na 44 to 47 będzie na pewno za małe.

Oglądaj, może będą większe rozmiary z tego modelu 😉

Justa napisał(a):
Mój ma body na długość po pleckach 39/40 cm
To Laura ma naprawdę długi tułów 🙂

Zależy czy Twój ma luz czy mocno zbitego pampersa. Moja ma tak normalnie nie jest ciasno i nie jest mocno luźno, albo to też kwestia innego sposobu zakładania pampersa? 😜 w każdym bądź razie nosi od 43-45 🙂 i rampersa mam 50. I wszystko normalnie wygląda. No jak nago na nią patrzę to jest długa a nóżki takie krótkie 😁 buahahahahahha! ale na szczęście jak urośnie to się wszystko zmieni 🙂

• Mamusie
Blue napisał(a):
Justa napisał(a):

Zależy czy Twój ma luz czy mocno zbitego pampersa. Moja ma tak normalnie nie jest ciasno i nie jest mocno luźno, albo to też kwestia innego sposobu zakładania pampersa? 😜 w każdym bądź razie nosi od 43-45 🙂 i rampersa mam 50. I wszystko normalnie wygląda. No jak nago na nią patrzę to jest długa a nóżki takie krótkie 😁 buahahahahahha! ale na szczęście jak urośnie to się wszystko zmieni 🙂

takie ma na styk, nie za ciasno i nie luźno 🙂 a mój ma długie giry 🙂 tak mi sie przynajmniej wydaje 🙂

Chociaż są dziewczyny co mają naprawdę długi tułów i krótkie nogi 🙂 strasznie brzydko to wygląda, ja mam wszystko proporcjonalne wszyscy u mnie w rodzinie mają, to raczej nie będzie mieć takiej budowy 😆

Justa napisał(a):
Blue napisał(a):
Justa napisał(a):

takie ma na styk, nie za ciasno i nie luźno 🙂 a mój ma długie giry 🙂 tak mi sie przynajmniej wydaje 🙂

Ja mam bardziej luźno, bo pod tym względem mam obsesję 🤪 nawet pampersy zapinam na końcówkach, że jej dosłownie lata i się potrafi zasikać przez to.

• Mamusie
Justa napisał(a):
Blue napisał(a):
Ile Miłosz może mieć już cm? 🙂 72-74?

Jutro go zmierzę to napiszę 🙂 ale 70 cm na pewno 🙂
pampka 4 mu zapinam tak, że widać tylko ten obrazek zwierzątko 🙂 3 zapinałam na końcach

Hehe u mojego chudzielca to w pampkach 3 dopiero zwierzątko widać hehe

• Mamusie
wrocilismy z urlopu,
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/34/img2391x.jpg/][IMG]http://img34.imageshack.us/img34/480/img2391x.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

dwa zdjecia Kayki z chrztu

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/703/img2396ko.jpg/][IMG]http://img703.imageshack.us/img703/3497/img2396ko.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

kaya w ukrainskim stroju narodowym

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/850/img2178h.jpg/][IMG]http://img850.imageshack.us/img850/3789/img2178h.jpg[/IMG][/URL]

hej laski jakos przezylam noc cieko bylo ale mam juz prawie brazowe plecki 🙂zaraz sie szykuje bo z seba jedziemy na zalozenie holteru do kliniki do siedlec i pewnie nie ajrze bo tego czorta bedzie trZeba strasznie pilnowac Zeby tego nie zdjal bo nici z badania.jak bede mogla to sie odezwe

• Mamusie
Joanna2236 napisał(a):
hej laski jakos przezylam noc cieko bylo ale mam juz prawie brazowe plecki 🙂zaraz sie szykuje bo z seba jedziemy na zalozenie holteru do kliniki do siedlec i pewnie nie ajrze bo tego czorta bedzie trZeba strasznie pilnowac Zeby tego nie zdjal bo nici z badania.jak bede mogla to sie odezwe
no to powodzenia 🙂