Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

HONORATKA napisał(a):
nusia27 napisał(a):
Maryla dzisiaj namietnie cwiczyla mama i baba 🙂

u mnie tatatata był pierwszy teraz przyszła dadada

U mnie od 2-3mieś. ciągle gada mama, ma, mam potem przyszła baba i papa 🙂 tata powiedziała bodajże raz jak była moja mama i mój a mnie nie było to się podniecali tym. A tak to codziennie mówi mama, baba i papa.

Kupiłam małej takie body: http://allegro.pl/wyprzedaz-body-z-kroliczkiem-prod-polski-kolory-i1712907245.html

Szkoda, że nie ma koloru szarego haha 🙂 to by do spodenek w kropki pasowało 😜

hej my tez mamy dzisiaj szczepienie przelożone z 4 czy 7 lipca i zobaczymy narazie mi schudl biedaczek i jedziemy na zdjecie holtera jakos noc przeżylismy wstawalam do niego patrzec czy nic sie nie odpielo.ale jakos nie.dobra uciekam sie szykowac bo jeszcze do galerii mamy podjechac na zakupy pa milego dnia

Joanna2236 napisał(a):
hej my tez mamy dzisiaj szczepienie przelożone z 4 czy 7 lipca i zobaczymy narazie mi schudl biedaczek i jedziemy na zdjecie holtera jakos noc przeżylismy wstawalam do niego patrzec czy nic sie nie odpielo.ale jakos nie.dobra uciekam sie szykowac bo jeszcze do galerii mamy podjechac na zakupy pa milego dnia

Dacie radę 🙂 jak już nie jest chory to na pewno coś przytył! Zobaczysz 🙂 Buźka 😘 daj znać jak wrócisz co tam wyszło.

mala tez bababababa i mmmammma wczesniej gadala, taki ciag glosek. a teraz juz wyraznie mama i baba i wczoraj tesciowa wisiala nad nia i mala powtarzala po niej, a jak juz nie mogla nic mowic (chyba jej sie struny glosowe zmeczyly 😜) to tylko ustami ruszala 😁

blue ja mam taki fajny szary komplecik dla malej i co go wkladam na mala to mysle o tobie 😁

jacek dzisiaj leci do domu, a ja jutro przeprowadzam sie do mamy na 2 tygodnie i neta raczej nie bedzie

• Mamusie
Blue napisał(a):
Kamila Ty dzisiaj masz szczepienie?? 🙂

tak, na 12.15....teoretycznie ostatnie szczepienie w tym roku 🙂 ale chyba wezmę meningokoki więc będę musiała za 6 tyg znów pójść...
a ta pinda siedzi mi na kolanach i wali kupsko 😎 fuuuj idę przebrać..

nusia27 napisał(a):
mala tez bababababa i mmmammma wczesniej gadala, taki ciag glosek. a teraz juz wyraznie mama i baba i wczoraj tesciowa wisiala nad nia i mala powtarzala po niej, a jak juz nie mogla nic mowic (chyba jej sie struny glosowe zmeczyly 😜) to tylko ustami ruszala 😁

blue ja mam taki fajny szary komplecik dla malej i co go wkladam na mala to mysle o tobie 😁

jacek dzisiaj leci do domu, a ja jutro przeprowadzam sie do mamy na 2 tygodnie i neta raczej nie bedzie

Świnia! a gdzie go kupiłaś?? 🙂 ja na razie mam tylko bluzkę i spodenki szare jeszcze sweterek szary by się przydał i kombinezon albo kurtka szara 🤪 i już wiem co jej kupię czapkę i rękawiczki Hello Kitty różowe 🙂 będzie pasować hihi!

Kamila1 napisał(a):
Blue napisał(a):

tak, na 12.15....teoretycznie ostatnie szczepienie w tym roku 🙂 ale chyba wezmę meningokoki więc będę musiała za 6 tyg znów pójść...

Ja mam opóźnione szczepienie, więc za 6tyg. idę na żółtaczkę i potem na pneumokoki 🙂 dziewczyny a co jest lepsze bo są 2 rodzaje szczepionek na pneumo jedna za 200zł a inna za 270 i różnią się tym, że ta za 200 ma chyba o 3 rodzaje mniej nie pamiętam teraz a może 4?

• Mamusie
Blue napisał(a):
Kamila1 napisał(a):
Blue napisał(a):

Ja mam opóźnione szczepienie, więc za 6tyg. idę na żółtaczkę i potem na pneumokoki 🙂 dziewczyny a co jest lepsze bo są 2 rodzaje szczepionek na pneumo jedna za 200zł a inna za 270 i różnią się tym, że ta za 200 ma chyba o 3 rodzaje mniej nie pamiętam teraz a może 4?

oo to u mnie jest tylko 1 rodzaj ten za 270 czyli ful pakiet, szczerze to ja bym brała ten droższy - 70 zł Cię nie zbawi. Najwyżej nie kupisz jej kombinezonu 😜
jak ja tą moją kozę przebieram to już szał, przewraca się na brzuch, przytula nogi, bierze stopy do buzi i pięty se liże 🙃 🙃

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
Blue napisał(a):
Kamila1 napisał(a):
Blue napisał(a):

oo to u mnie jest tylko 1 rodzaj ten za 270 czyli ful pakiet, szczerze to ja bym brała ten droższy - 70 zł Cię nie zbawi. Najwyżej nie kupisz jej kombinezonu 😜
jak ja tą moją kozę przebieram to już szał, przewraca się na brzuch, przytula nogi, bierze stopy do buzi i pięty se liże 🙃 🙃

haha Anastazja też tak robi ja sobię radzę ale jak mój mąż ją przebiera to wszystko jest w kupie
ona on przewijak podłoga 🤢 😮 🤢

HONORATKA napisał(a):
dziś ładna pogoda wiec zawijam się zaraz autobusem nad jeziorko pospacerować po promenadzie 🙂

Ja teraz dla odpoczynku codziennie nad jeziorkiem trzeba pływać żeby zrzucić troszkę kilo 🙂
Wczoraj Bartuś nawet nóżki w wodzie moczył 🙂

• Mamusie
SmoczaMama napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
dziś ładna pogoda wiec zawijam się zaraz autobusem nad jeziorko pospacerować po promenadzie 🙂

Ja teraz dla odpoczynku codziennie nad jeziorkiem trzeba pływać żeby zrzucić troszkę kilo 🙂

ja jakoś od wielu lat w wodach jeziornych ani morskich nie pływałam jeziora wydają mi się brudne a Bałtyk za zimny
ale na basen chętnie bym poszła tylko nie mam z kim wtedy małej zostawić
poza tym nawet jak bym miała z kim to ona i tak cycusia swojego potrzebuje 🥴

HONORATKA napisał(a):
SmoczaMama napisał(a):
HONORATKA napisał(a):

ja jakoś od wielu lat w wodach jeziornych ani morskich nie pływałam jeziora wydają mi się brudne a Bałtyk za zimny
ale na basen chętnie bym poszła tylko nie mam z kim wtedy małej zostawić
poza tym nawet jak bym miała z kim to ona i tak cycusia swojego potrzebuje 🥴

U nas na Suwalszczyźnie i w Dolinie Rospudy na szczęście jeziora są czyste wiec mogę sobie spokojnie pływać.

Blue napisał(a):
Kurcze jednak Wesa miała rację z tym przewracaniem itd. że dzieci wtedy szybko pełzają 🙂 tyle, że moja jełopka nic a nic nie chce pełzać 😁

Blue zobaczysz co bedzie jak zacznie mój to usilnie podciąga nóżki pod siebie i w ten sposób się przemieszcza 🙂

Wiecie jakiego my mamy pokręconego listonosza? wczoraj go złapaliśmy przypadkiem pytamy się czy ma do nas listy a wiecie co on na to? 😮 bo zaczyna łazić do nas tylko raz na tydzień ostatnio był w tamtą środę, a on "no mam, ale nie wziąłem, bo są ciężkie!!!!!!!!" i wypisał kretyn awizo na 5 listów 😮 dobry koleś co?? nie dość, że chodzi jak chce to jeszcze mu się nie chce nosić i człowiek sam ma sobie iść po listy śmiechu warte. I jeszcze żeby było śmieszniej to tego samego dnia awizo nie mogę odebrać tylko kolejnego 😉 tak ta poczta funkcjonuje, to w moim rodzinnym mieście można było odebrać już po 16 🙂 a tutaj poczta jest czynna do 19 i nie można 🤪