Skocz do zawartości

Mamy lutowe 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

Asiula napisał(a):
Tak się zastanawiam od strony technicznej kiedy to w te lustra patrzeć w takich chwilach... ☺️ 😁

no kochana ..jakby Ci to powiedziec ...oko samo ucieka na bok ☺️

• Odpowiedzi 11,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Joanna1984_m

1092

• sobolinek_m

2610

• julik_m

922

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Dobranoc Kasiu, wyśpij się dobrze i dokładnie 🙂 😘

Sobolinku dziękuję w imieniu Uli za komplement 🙂 😘

Ja w sumie też już w stronę łóżka zerkam. Mecz się skończył (no i Niemcy przegrali 😲 ), czas obudzić męża bo na kanapie zasnął i do łóżka.

• Mamusie
Fajne są właśnie z Wadera, też zamierzam kupić tylko przez allegro, bo jest taniej. I to są jakieś duże elementy dla maluszków czy standardowe ? Moja Anka też łączy i układa już wieże z klocków ze ślimaka z Fischer.... ale już jej brakuje tych klocków. A nie chce jej ograniczać wyobraźni.

jeszcze sie pochwale ,bo zapomne do jutra,byłam wczoraj na randce ,tylko ze po 2 godz zadzwonił Michał kiedy bedziemy i juz było po randce,dobrze ze zobaczylismy przynajmniej caly film

• Mamusie
sobolinek napisał(a):
zuzka napisał(a):
Asiula napisał(a):
Tak się zastanawiam od strony technicznej kiedy to w te lustra patrzeć w takich chwilach... ☺️ 😁

😜 otóż to 😜
Ale i tak sama muszę to sprawdzić 😁 😁 😁 😁

Może kiedyś dane mi będzie wypróbować 🙂 Niby też mamy lustro od szafy (takiej standardowej, trzydrzwiowej) naprzeciwko łóżka, ale jakoś nigdy nie przyszło nam do głowy żeby z nim "eksperymentować" ... 😜 😎

• Mamusie
Asiula napisał(a):
sobolinek napisał(a):
zuzka napisał(a):
Asiula napisał(a):

😜 otóż to 😜

Może kiedyś dane mi będzie wypróbować 🙂 Niby też mamy lustro od szafy (takiej standardowej, trzydrzwiowej) naprzeciwko łóżka, ale jakoś nigdy nie przyszło nam do głowy żeby z nim "eksperymentować" ... 😜 😎

Oj Kochana to nie miejsce na takie zwierzenia, ale my swego czasu to ... 😜 😜 😜 😜

• Mamusie
Witam
U nas już świeci od rana. Ania dziś spała już z przerwą o 1, ale ładnie zasnęła i spała w sumie do 6 🙂
Kurczę od wczorajszego wyjścia do piaskownicy mam problem z ziarenkiem piasku w oku. Skubane nie chce się eksmitować i przez to musiałam ściągnąć szkła, bo mi strasznie podrażniało oko. Bez kontaktów też czuję ten piach. Kiedy to wyjdzie...

Gotuję rosół dla Ani i w międzyczasie wyskoczymy na zakupki dla Zuzi 🙂
Miłego dnia!

doberek ,u nas tez pieknie
Sobolinku no niestety na film poszliśmy a nie do kina 🙃już chyba za starzy na to jesteśmy,chociaz w środę o 14 w kinie to byliśmy tylko my i jeszcze jedna para,lubie takie kino ,a nie jak mi pełno osób mlaska nad uchem i szeleści papierami od popcornu itp.rzeczy.

sobolinek napisał(a):
Asiula napisał(a):
sobolinek napisał(a):
zuzka napisał(a):
Asiula napisał(a):

😜 otóż to 😜

Oj Kochana to nie miejsce na takie zwierzenia, ale my swego czasu to ... 😜 😜 😜 😜

oo,a ja myślalam zawsze że to tylko faceci się przechwalają gdzię ,z kim ,kiedy i jak... 🙃ale mnie to nie przebijesz ☺️...chyba ,powiem Ci jak się spotkamy,

• Mamusie
Zuzka już jestem. Oglądałyśmy nasz serialik i Ania w tym czasie zjadła 2 duże kanapki 🙂
Ostatnio ma mega wielki apetyt i nie wymiotuje, ale je częściej, mniej i powoli odchodzę od słoiczków, z wyjątkiem deserków, bo u Ani ciężko z owocami niestety.
No Kochana to mamy do pogadania ... 🙂 A kino faktycznie bardzo nastrojowe i klimatyczne było. A na czym byliście?

• Mamusie
Hej
Ale tam skwar. Byłyśmy na szczęście w klimatyzowanej Silesii i chyba w te upały tam będziemy chodzić, w smyku fajny plac zabaw 🙂
Zuzka sweterek kupiłam tak jak chciałaś 86, a Ani jeszcze znalazłam takie krótkie gatko-spodenki (niestety różowe) za 10 zł. Bo mam tylko jedne niebieskie spodenki na taki upał, a spódniczki dla mnie są niepraktyczne do piaskownicy czy na huśtawkę.

• Mamusie
Hej, widzę, że powoli każde z dzieci ma klocki z Wadera. My mamy 3 paczki bo najpierw dostał od chrzestnej, potem poprosiłam, żeby kupiła kolejną paczkę, bo są super a w międzyczasie Miszka dostał paczkę od Babci. Niestety jakoś przestały Go interesować.
Zuzka, to pochwal się na jakim byliście filmie. No, chyba, że nie wiesz 😉 😜

• Mamusie
Cześć
Ania już śpi po dziwnym dniu. Cały dzień miała olbrzymi apetyt a wieczorem jak jechaliśmy do sklepu po klocki i do biblioteki to dostała małej gorączki. Na szczęście zeszła ale dla pewności zrobiłam jej chłodną kąpiel w super malinowym płynie piankowym Lilliputz (w Rossmannie, polecam!). I teraz spokojnie sobie zasnęła.
Kupiliśmy Ani taki duży zestaw klocków:
http://allegro.pl/wader-klocki-middle-blocks-zestaw-super-big-140-el-i2455551949.html
Ciut droższy, ale z przesyłką wyszłoby podobnie.

• Mamusie
Helooo
Witam w ten upalny poranek. Siedzimy z Anią same a T skorzystał, że jeszcze nie ma skwaru i o 6 poszedł na nordic. Nie wiem co dziś będziemy robić, bo nie mam pomysłu, niby mam wymyślić, ale w taki skwar najchętniej siedziałabym gdzieś w wodzie, a to z T graniczy z cudem. I pewnie znowu zostaniemy w domu.
Miłego dnia dziewczynki tylko się nie spalcie za bardzo 🙂

doberek 😎
my tez zastanawialismy sie co robic w taki dzien i zostalo na tym ze zostajemy w domu ,za goraco na cokolwiek,a w domku zawsze mozna sie schowac
Malamyszko bylismy na JAK URODZIC I NIE ZWARIOWAĆ,myślalam ze to bedze komedia ,ale to była szara rzeczywistosc,śmieszne mogło byc dla tych co jeszcze dzieci nie maja i w ciazy nie byli,bo kogo smiesza problemy kobiety typu bolace plecy,problemy z gazami,hemoroidami,itp.i problemy tatusia czy podoła?oczywiscie wszystko pokazane w zabawny sposób ,ale mnie nie śmieszyło

• Mamusie
Hej 🙂
Ania dziś pięknie sama zasnęła, musimy ją później kłaść to nie robi protestów.
Tak jak pisałam wcześniej byliśmy dziś w Ikei na zakupach.
Malamyszko zazdroszczę, że masz komu zostawić Miszkę i porobić sobie w domku. Babcia Ani właśnie rozpoczęła urlop (odpukać, oby Ania była zdrowa) i nawet nie zaproponowała żebyśmy we dwie (bo opcji że tylko ją nie biorę pod uwagę) wpadły do nich na kilka chociaż dni 😞 Są takie upały, że musimy się z Anią kisić w zasłoniętym roletami domu kiedy mogłybyśmy posiedzieć w ogrodzie w cieniu czy polatać po chłodnym domu (latem tam jest super chłodno). Wkurza mnie to, bo inaczej sobie wyobrażałam pewne rzeczy, ale niestety życie wszystko weryfikuje 😞
Zuzka korzystaj Kochana z męża póki możesz 🙂 Pożegnajcie się ŁADNIE i jutro wracaj do nas 🙂