Skocz do zawartości

Marcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Jedziemy pociagiem

A Tu udlao sie zrobic smieszne zdjecie jakby miala dwa rozne oczka (tak swiatlo padało)

• Odpowiedzi 10,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• samantka_m

1158

• niunia26_m

1010

• Misia_m

855

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Szarla a do czego ta piłka Ci służy?

Tak, tak ciekawskie te mamuśki - a ciekawość to pierwszy stopień do piekła 😎 Nie mówimy tu oczywiscie o ciekawości poznawczej, anie badawczej, ale ta wiedza raczej Was nie ubogaci 😉

Edyta - doprawdy ludzie przyzwyczajaja sie do smaków, szczególnie soli, może dlatego tak odrzuciło mnie od tego szpinaku (ja to lubie go zjeść ze solą i czosneczkiem 😜 ) poza tym mleko Patryczka tez nie napawa apetytem (Bebilon 1) a jemu az sie uszy trzęsą. Już lepsze był to moje 😁

PS
Niunia masz wiadomość

Edyta zdjęcia super, normalnie jak w nie polskim pociągu :P. A Korni przecudna :*

Gerda ćwiczymy, bo Amelcia ma wzmożone napięcie mięśniowe i są ćwiczonka też na piłce 🙂

• Mamusie
Edytko swietne zdjecia,a Kornelcia jest boska 🙂Nawet Julka cos do niej powiedziala w sobie tylko znanym jezyku 🙂A ja wlasnie zmusilam mojego drogiegio malzonka do sciagniecia z gory krzeselka do karmienia.Edyta ogladalam dzis program o tym,jak na oddzialach ratuje sie wczesniaki.I wiesz co?DLA MNIE JESTES WIELKA!I robisz cos naprawde wspanialego:*

• Mamusie
Monia ☺️ ales mnie zawstydziala teraz!
Ale dziekuje!
Ja to zawsze tak mowie jka ktos powie ze jest np nauczycielem w gimnazjum albo jego praca jest typowo papierkowa, bo ja nigdy bym nie dala rady pracowac tak, musze miec kontakt z ludzmi! A w szkole w dzisisjszych czasach to trzeba nauczycielą medale dawac (albo duuuze podwyzki)

• Mamusie
Przyszło krzesełko, jest śliczne. Niestety książę się nie doczekał go i jak M skręcał je to padł na rękach przy mleczku ;-( Jutro wypróbujemy. Edzia fajną wycieczkę miała Korni. Pawcio też lubi SKM (kolejką) jeździć, ale niestety sama z nim nie jeżdżę, bo nie dam rady wsiąść z wózkiem. Posmarowałam dziąsła tym żelem dla niemowląt na D. nie pamiętam i trochę jakby mi ulżyło. Więc jednak coś tym bobaskom pomaga. Ciocia Niunia sprawdziła na własnej skórze czyt. dziąśle.

• Mamusie
EdytaS napisał(a):
Pisalyscie ze ciekawi Was gdzie Gerda pracuje i kim jest z zawodu (mnie tez) ale ja ciagle mysle o Was wszystkich czym wy sie w pracy zajmujecie! Moze iedys pisalyscie ale niestety (przyznaje sie bez bicia) nie pamietam!!

Ja skończyłam socjologię (broniłam się jak już w ciąży byłam). A pracuję w markecie budowlanym z zielonym trójkątem 🙂 A co do pociągu to ja takim samym jeżdzę ze Szczecina do Drawska. Super są, nawet klimę mają 🙂

Hawajka napisał(a):
EdytaS napisał(a):
Pisalyscie ze ciekawi Was gdzie Gerda pracuje i kim jest z zawodu (mnie tez) ale ja ciagle mysle o Was wszystkich czym wy sie w pracy zajmujecie! Moze iedys pisalyscie ale niestety (przyznaje sie bez bicia) nie pamietam!!

Ja skończyłam socjologię (broniłam się jak już w ciąży byłam). A pracuję w markecie budowlanym z zielonym trójkątem 🙂 A co do pociągu to ja takim samym jeżdzę ze Szczecina do Drawska. Super są, nawet klimę mają 🙂

😁. Ja pracuję w biurze, kiedyś pisałam jakim. Rekrutuję osoby, które pilnują porządku publicznego 😁

• Mamusie
Cześć dziewczyneczki!
Ja tylko na chwilkę powiedzieć dobranoc. Zalatany miałam dzionek i w sumie dopiero usiadłam. Jutro jedziemy do rodzinki M, więc i naszego malucha czeka pierwsza podróż pociągiem. W ogóle kupiłam młodemu kierownicę, ale taką małą z różnymi przyciskami. Skubaniec tak się cieszył, że mamusia prawie się ze szczęścia posiusiała :PPP
Co do pracy to ja pracuję w kawiarni :PPP i nie ma to nic wspólnego z moimi studiami... w sumie ktoś by powiedział, po co mi tytuł mgr inż do kawiarni, no ale cóż... bywa... zresztą ja tam lubię parzyć kawę, piec ciasta, gotować itd... no i odkąd urodziłam Antka to jestem bardziej śmiała i otwarta w stosunku do ludzi... nawet M to zauważył. A wcześniej miałam mega trudności w kontaktach z obcymi, wstyd i nieśmiałość... jak szłam do pracy i miałam mieć kontakt z klientem to normalnie żołądek w gardle. Teraz jest lepiej... od września też wracam. Zobaczymy jak to będzie 🙂
Ooo!!! Pranie się skończyło, więc idę na spokojnie poleżeć w wannie 🙂

• Mamusie
Cwiczenia zrobione 😁 No ja krotko przed ciaza pracowalam jako zastepca kierownika na treningu w jednym ze sklepow w naszej sieci.No,ale ze staralismy sie o dzidzie,a oni mi chcieli dac awans pod warunkiem,ze sie przeprowadze,to podziekowalam.I w ten oto sposob zostalam rasowym opierdalaczem(czytaj wykladalam towar na polki)na kierowniczej stawce 😁 Ale i tak dalej nie wiem,czy wrocic na ten jeden dzien,czy nie...zobaczymy w listopadzie jaki humor bede miala,jak mi sie macierzynski skonczy.Ide pod prysznic i spac,bo slaba dzis jestem 😉Dobranoc:*

• Mamusie
Hey ja tylko na chwile bo wszyscy już śpią ... widzę ze się tu rozpisaliście się o zawodach ... ciekawe macie stanowiska tylko ja swój taki nie do końca wykonuje ... ja jestem fryzjerką " tylko że w domu wszystkich strzyże bo zaraz po szkole okazało się że będę miała Igora...Może kiedyś w przyszłości...
Dzionek był dziś super pół dnia na rynku byliśmy było super...tylko że nogi bolą i ręczę bo nasz aniołek w wózku nie chciał siedzieć....

A I BARDZO WASZ WSZYSTKIE PRZEPRASZAM ZE NIE BYWAM W CIĄGU DNIA ALE WIECIE SAME JAK TO JEST MAJĄC DZIECI PÓL DNIA W DOMU (CZAS NA SPRZĄTANIE ) A PÓŁ DNIA NA POLU Z DZIECKIEM A NA DODATEK MÓJ MĄŻ LUBI PO GRAC WIECZORAMI NA KOMPIE WIĘC JEDYNY WOLNY CZAS JEST TYLKO WTEDY KIEDY MAM WSZYSTKO POSPRZĄTANE A MĄŻ ŚPI...DOBRANOC WSZYSTKIM...

• Mamusie
Hmm co ja miałam napisać..
Nie wiem,Juleczka rzeczywiście chudzinka,moja Agatka była znacznie mniejsza w 3ms a teraz 700 brakuje jej do Julci tylko dużo mniejsza jest ok.63cm.Dzisiaj dałam jej tylko dwie butle sztucznego i w ogóle się nie skarżyła.
Hawajka ja mięsa jeszcze nie podawałam.

Tuska jaką kaszkę dałaś wtedy Alankowi co tak wymiotował?Dajesz mu jakąś teraz?

Ponawiam pytanie dotyczące:
1.Dopajania maluszków-ile soczków herbaty czy wodu w ciągu dnia dajecie maluszkom?
2.Jak często jest kupa.
Z tego co pamiętam to tylko Monisia(pyt.1) i Szarla,albo Edytka na pyt.2 odpowiedziały,więc są zwolnione 🙃

Co do pracy to ja jestem kierowniczką logistyki zajmuję się głównie ściąganiem towaru z Niemiec i wysyłką na Polskę.Ale taki ze mnie kierownik jak z.. Mój podwładny lata na mnie na kabel do mojego przełożonego i mnie ciągle tym straszy.To stary upierdliwy facet który w domu nie może porządzić to w pracy chciałby.Ech mniejsza z tym.