Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Kasia-Manki napisał(a):
Mój kochany 'GRUBASEK"

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/545/sam0952b.jpg/][IMG]http://img545.imageshack.us/img545/9075/sam0952b.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Prześliczny chłopczyk Kasiu Manki!!!!! a jakie ma "dojrzałe" spojrzenie 🙂dziewczyny beda szaleć

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Zaraz Niunius sie obudzi i pedzimy na spacerek wiec poki co jeszcze jedno pytanie...Moj Franek znalazł sobie fetysz 😁 nie zasnie bez tetrowej pieluchy...mietoli ja lize kładzie sobie na twarz a ja cały czas w strachu ze sie przydusi, albo jakies nitki z niej wyjda i sie udławi...czy wasze dzieciaki tez tak zasypiaja bo u nas be z[pieluchy jest marudzenie...

• Mamusie
Wczoraj przeglądałam na szybkiego ubranka i do 3 lat nie muszę nic kupowac...ewentualnie kurteczke na teraz...mam tego mnostwo i jeszcze dostajemy.Moje kolezanki,kuzynki i rodzenstwo meza szybciej zostali rodzicami i ich pociechy juz "odchowane" a my wszystko dostajemy w spadku 🙂
My długo sie staraliśmy...3 lata.

• Mamusie
martyna_czaro napisał(a):
Nasza Hania bez pieluchy nie zaśnie 😁 🙂 I też zarzuca ją sobie na głowe.... 🙂 jak zaśnie, to staram się odkrywać pieluszkę od twarzy, ale ona lubi czuć jej zapach... Poza tym tetra przepuszcza powietrze, więc chyba nie jest aż tak niebezpieczna... 😉
moja tak samo kładzie sobie na twarz tak jak mówisz martynko tetra bardzo dobrze przepuszcza powietrze wiec nie ma co sie matrwic moja malutka dzisiaj zarzucila sobie koc na główke i sie strasznie wystraszyla tak krzyczala ze ja prawie nogi sobie polamalam jak bieglam do niej z kuchni 😞

• Mamusie
serducho ok aLE hormony tarczycy podwyzszone wiec znow maje kłuli - i byc moze to jest przyczyna nieprzybierania na wadze

wysłali nas tez do dietetyczki ktora powiedziala ze dziecko na piersi do 5 miesiaca mozna dozywiac tylko mlekiem

nawet z majką niejadkiem kazała poczekać z dokarmianiem

• Mamusie
Jamargaretka napisał(a):
serducho ok aLE hormony tarczycy podwyzszone wiec znow maje kłuli - i byc moze to jest przyczyna nieprzybierania na wadze

wysłali nas tez do dietetyczki ktora powiedziala ze dziecko na piersi do 5 miesiaca mozna dozywiac tylko mlekiem

nawet z majką niejadkiem kazała poczekać z dokarmianiem

Może w końcu dowiecie się jaka jest przyczyna...
A ile obecnie Majka waży?
Kurcze co lekarz to inaczej mówi...hmm...
Moj poki co dostal deserek i po miareczce kaszki do mleczka i chyba tylko przy mleczku zostaniemy jeszcze jakis czas...

• Mamusie
byc moze mam za mało mleka ale Maja odmawia sztucznego... nawet pielęgiarki próbowały ją karmić ale ona tylko chce cyca
wiecie co - ja mam chyba najbardziej absorbujace dziecko ze wszystkich majówek
w dzien nie spi, wozka i fotelika nie lubi, problemy ze zdrówkiem
kocham ja bardzo ale czasem rece opadaja

• Mamusie
Jamargaretka napisał(a):
byc moze mam za mało mleka ale Maja odmawia sztucznego... nawet pielęgiarki próbowały ją karmić ale ona tylko chce cyca

może próbuj do skutku...mojej znajomej syn też nie chciał sztucznego tylko cycusia w nocy mu próbowała podawać sztuczne i po jakimś czasie się przekonał...
mi też czasem ręce opadaja i brak cierpliwości ale trzeba sobie jakoś radzić...dasz radę Małgosiu.
A jakie mleczko próbowaliscie jej dać?

• Mamusie
Witajcie! widze sama slodycz poleciala z rana,juz sie nie bede wypowiadac,koniec tematu tak?
KasiaManki Oskarek cudowny a wyglada jakby mial conajmniej pol roku.
Jamargaretka dobrze ze juz mniej wiecej znacie przyczyne niedowagi Majuni napewno wszystko bedzie ok.trzymam kciuki.
a my dzis jakos narazie spokojnie oby tak dalej.buziaki do pozniej

• Mamusie
hussi31 napisał(a):
Witajcie! widze sama slodycz poleciala z rana,juz sie nie bede wypowiadac,koniec tematu tak?
KasiaManki Oskarek cudowny a wyglada jakby mial conajmniej pol roku.
Jamargaretka dobrze ze juz mniej wiecej znacie przyczyne niedowagi Majuni napewno wszystko bedzie ok.trzymam kciuki.
a my dzis jakos narazie spokojnie oby tak dalej.buziaki do pozniej

No duży jest,co nie którzy nie wierzą kiedy mówię że ma niespełna 4 m-ce.

• Mamusie
Jamargaretka napisał(a):

Małgosiu moze Ci to potem wynagrodzi 😁 bedzie cudną nastolatką, która sie nie buntuje 🙂

• Mamusie
Kasia - nan a teraz bebilon

Małgosiu - bardzo wierze w to, że Maja się zmieni 🙂 moja mama mowi ze ja byłam płaczek, chudzina itd. a pozniej złote dziecko. a brat na odwrót. pogodny, wesoły - płakał tylko jak był chory - za to jak zaczał sprawiac problemy 🙂...... to do dzisiaj

moja mama mowi z z kazdym dzieckiem trzeba swoje przejsc

• Mamusie
Małgosiu bardzo Ci współczuję, bo jest Ci ciężko

Boże ja leże jeszcze chora w domu a miałam jechać do Wawy... Boże, jakaś masakra. Nie lubię tu być...

Kasia-Manki Oskarek wygląda tu na pół roczku 🙂 i rzeczywiście jak tu jedna dziewczyna stwierdziła, ma dojrzałe spojrzenie

Hmmm Kasiar nie będę już komentować. O! 🥴 🤨 🤨

Fijolek ja Ci mogę polecić łóżeczko i jest sprawdzone
http://allegro.pl/chicco-kojec-spring-lozeczko-turystyczne-promocja-i1811581441.html
z Tym , że cenowo może i można kupić taniej itd. Ale my dostaliśmy w prezencie. Mamy na działce inne na mazurach inne u dziadków inne i u drugich też inne. I to łóżeczko wszystkie przerasta. Nic się nie pruje itd.
Małgosiu ale miałam Ci napisać, że ja nie wyobrażam sobie żeby dziecko nie jechało w foteliku nawet przez chwile. Powiem Ci, że my mieliśmy jak ANielka była mała wypadek dosłownie pare minut po wyjechaniu z domu. Anielka takie nam cyrki robiła w foteliku, że ja ryczałam razem z nią. I wyobraź sobie mój mąż zawsze (prawie) jeździ przepisowo ale taki dupek pijany wjechał w bok samochodu. Całe szczęście, że mój mąż nigdy mi nie pozwalał wyjmować dziecko i nigdy tego nie robiliśmy, mimo takich cyrkow( później się nauczyła jeździć , choc trwało to pół roku). Nie wiem co by się stało gdyby nie była w foteliku, nie chce sobie wyobrażać nawet. Ale ja mam na tym punkcie bzika. Bo właśnie tak zginęło dziecko mojej koleżanki, bardzo bliskiej 😞 🤢 🤔 😞 😞