Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Gosiu, w końcu wybraliśmy to co upatrzyliśmy za pierwszym razem w salonie Merkury w Bełchatowie. Kolor kanapy (narożnej) grafitowy + poduszki grafitowe z beżowymi motywami 🙂
Może w przyszłym tyg będą klucze!!! Ojojojoj!!!
Hussi 😘 wypoczywaj 😘
Ja ostatnio siostrze dałam Hanię na spacer to po 20 min musiałam zapieprzać na miasto, bo Hania nie chciała w wózku leżeć 😁 🙂 i tyle mojego odpoczynku 😉

Dobra, ja zmykam się uczyć, bo jutro mam egzamin bardzo ważny w Łodzi... brrrr....

• Mamusie
Zasnął...ufff...ciekawe jaka dzis noc???Non stop sie kręci...
Joma jeszcze raz zdrówka 😘
Jamargaretko kochana może by się pobawiły albo raZem by marudzili...
[bMartynko jak bedziesz mogla pochwal sie kanapa.Powodzenia na egzaminie 😘
Hussi ja dzis to się też naryczałam,potem mama rochę pomogła.Trzymaj się kochana 😘
Bambosz ode mnie zaproszenie też poleciało...Katarzyna i Mariusz Ś.....Y 😉

Kawkę bym z Wami wypiła chetnie...

• Mamusie
MArinka dzieki za linka. szukam dalej. chcialabym dokladnie taki material z jakiego mam ochraniacze na lozeczku (owieczki).

Dzis pierwszy raz sprobowalismy podac Hani gotowana marchewe 🙃 zjadla a ja sie ciesze jak dziecko! Jutropewnie pojdzie jablko 🙂

Martynanasz kombinezonik tez jest fajniejszy w rzeczywistosci. No i zapewne wroce do tej firmy ponownie. Gratuluje zakupu jeszcze raz i trzymam kciuki za egzamin 😉

• Mamusie
Fijolek, zrób minimum 2 dni przerwy, bo jakby (odpukać) nagle było coś nie tak nie wiedziałabyś po czym. I super, że marchewka smakowała Hani 🙂
Joma, mnóóóóóstwo zdrówka! Nie daj się chorobie!
Kasia-Manki, chodziki podobno psują kręgosłup i dziecko uczy się źle chodzić. Ja nie kupuję.
Hussi, odkąd napisałaś, że nie masz po co wracać do pracy bojkotuję SuperPharm 😠 😠 😠 i zachęcam inne koleżanki-mamy do bojkotu. Ani złotówki już u nich nie wydam. Nie rozumiem takiej "prorodzinnej" polityki zatrudnienia.
Bambosz, również współczuję. 😘

A my dziś 6 godzin poza domem - długaśny ten "spacer" 😉 I pierwsza podróż tramwajem zaliczona, ale Tomkowi się nie podobało, ewidentnie woli autobusy bo w nich od razu usypia 🙃

• Mamusie
Dzieki za te zaproszenia 🙂Szalejecie 😜
Kasia Manki o chodzikach akurat dzisiaj czytałam no i:"ten sprzęt wprawdzie ułatwia maluchowi poruszanie się, ale może doprowadzić do zniekształcenia dolnego odcinka kregosłupa. A przecież zdrowe plecy to...mocne plecy. Pamiętaj więc by nie przyspieszać procesu samodzielnego chodzenia. Dzięki temu twoje dziecko bedzie zdrowe."

🙂

• Mamusie
dziewczyny dzieki za wsparcie juz lepiej a Piotrul juz spi i oby nie bylo powtorki z rozrywki 🙂
Fijolku a nie mowilam ze to bedzie radosc 🙂 u nas tez juz wiele rzeczy przetestowane poki co nic nie alergizuje.
Bambosz a nie ma za co jesli chodzi o zaproszenie a Zosia i Piotrus wygladali by razem pieknie 😘
Kasia Manki zastanawialam sie nad chodzikiem ale nie jest to zakup pierwszej potrzeby, jesli moj synus bedzie wyrazal chec to kto wie...
Anonimosia dziekuje za wspracie jesli chodzi o moja prace naprawde nie fajnie zrobili tymbardziej ze robilam ten sklep od podstaw szkolilam zaloge itp. wiele razy szlam im na reke a tu taki psikus no ale mowi sie trudno zycie bywa brutalne ale trzeba isc dalej.
No nic kochane mamuski ide wypic male piwko 😉 moze jeszcze wpadne.buzka

• Mamusie
Martynka słuchaj kochana, trzymam mocno kciuki za Ciebie! He he oj się cieszę, że się spodobał kombinezon. No ja uwieliam wszystkie ciuchy z coccodrillo i mam bzika na tym punkcie. Ostatnio kupiłam tam 3 bluzy dla Anielki 5 par rajstop, 2 pary spodni, koszulek chyba z 5 czapeczkę i skarpetek mnóstwo i dresiaków. No troche kasy poszło 😮 😮 No i poproszę oczywiście zdjęcie kanapki 🙂

Kasia Manki trzymaj się kobitko! 😘 😘

Hussi i Ty też mocno! 😘 😘

joma! zdróweczka

fijolek szukaj, szukaj, na pewno znajdziesz!

• Mamusie
Ja już na nogach!
O 8.20 muszę wyjechać z domu na egz... brrrr... dzięki dziewczyny za wsparcie i trzymajcie mocno kciuki!!!
Hania zostanie tylko z Grzesiem więc trochę mam stresa, ale wierzę, że dadzą sobie radę 🙂 🙂

Zdjęcie kanapy wrzucę, jak już będzie stała w moim mieszkanku... a w ogóle to ZAPRASZAM WSZYSTKIE MAJÓWKI NA PARAPETÓWĘ!!!!! 🙂 🙂 I nie chcę słyszeć żadnych odmów 😜 😘

MIŁEGO DNIA KOCHANE!!! 😘

• Mamusie
Dziękuje Wam Dziewczyny 😘
Mam wrażenie, że lepiej z naszym zdrowiem 🙂
Ale jeszcze nie zapeszam...

Martyna powodzenia! 😘

Co do chodzików to chodziki - pchacze - tak, ale zwykłe chodziki - zdecydowanie nie!
Rozwój dziecka musi iść w swoim torze - nie można niczego przyśpieszać, ułatwiać itd - jeśli dziecko będzie miało na tyle sprawne mięśnie żeby zacząć samodzielnie chodzić to zacznie chodzić, podobnie z sadzaniem przez obkładanie poduszkami itd.
Żeby nie było, że się mądrze -ale jestem fizjoterapeutą 😉

• Mamusie
witajcie, zostalysmy z Hania same na froncie, Piotrek pojechal do Wiednia. Alez mu zazdroszcze. no nic. Mam nadzieje ze nastepnym razem pojedziemy wszyscy 😁
czekam az Bąbel zasnie a potem idziemy wedzic. No i zapowiada sie u nas piekna pogoda wiec koniecznie caly dzien na dworku.
milego dzionka!
p.s. kupilam w koncu blender philipsa 😉