Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
martyna_czaro napisał(a):
Monalissa zaczęłam jeść lody i zauważyłam, że Hani nic nie jest! Jem śmietankowe, jogurtowe... W ogóle zaczynam sobie pozwalać ze słodyczami i ciastami!!! Hania albo nie miała skazy albo już z niej wyrosła (?). Nawet pizzę domowej roboty z serem żółtym jadłam! 🙂

Kasia
Oskarek szaleje z tymi ząbkami! 🙂 🙂 Oby te lżej wychodziły 😘

Joma dzięki za opinię 🙂

Wiolis
musisz mieć min. 20 postów... 😞

A moja Hania usnęła po 19... ale wierciła się, kręciła, przebudzała i teraz ją wyjęłam z łóżeczka, przewinęłam a ona podczas przewijania się żaliła i szukała cycka... i się popłakała tak... tak słodko (?) ... taki dziubek robiła i łezki malutkie leciały. Dałam jej cyca i zasnęła 🙂
Dzisiaj ma "dzień dziecka" i śpi całą noc z mamusią na łóżku 🙂 🙂
Mój G. chory w drugim pokoju śpi...

super masz i nie wazne wyrosla czy wogole jej nie miala wazne ze teraz jest ok 🙂
ja nadal sie boje ssprobowac moze w koncu sie odwaze a z lodow jem sorbety ale tylko pakowane np grycana 🤢 moj chleb sie upiekl ciekawe czy bardzo slony 🤢 chyba mam jakas doline no nic przyszedl misiek wiec pewnie walniemy sie na wyrko buzki i do jutra

• Mamusie
witajcie, ale nam bylo dobrze caly tydzien w krynicy morskiej bylismy 😁 😁 MArtys super, spała nam duzo 🙂 🙂 ogolnie wyjazd udany 🙂
dzis juz was nie dam rady nadrobic 🤨 ale zaczelam podczytywac no i... co sie stało ze MArinka odeszła z forum??????? 😞 😞
Fijolek kombinezon z hm mamy w kratke rozowo-fiolet. zimowy.

• Mamusie
U nas "dzień dziecka" jest tylko od 6 jak się obudzi...jest jasno i na zabawę go bierze, więc bawimy się troszkę w łożku, a potem jeszcze śpimy razem 🙂
A dzisiaj na noc zostaje u mnie Mama, więc jak Niuniu się obudzi to znoszę go do mamy na dół, a my sobie jeszcze pośpimy z Mężusiem jak za dawnych czasów 🤪

• Mamusie
Aneczko witaj 🙂Cieszymy się,że wczAsy się udały.MARINKA została z Nami 😁
Wiolis a mozna wiedziec ile wazy Patryk?
Martynko,Monalissa ja lody od poczatku jadlam jak karmilam,ale tylko waniliowe i smietankowe...oczyywiscie po rozmowie z polozna,malemu njic nie bylo na szczescie no ale kazde dziecko inaczej reguje.

• Mamusie
Kasia-Manki napisał(a):
Martynko,Monalissa ja lody od poczatku jadlam jak karmilam,ale tylko waniliowe i smietankowe...oczyywiscie po rozmowie z polozna,malemu njic nie bylo na szczescie no ale kazde dziecko inaczej reguje.

ale Hania miala skaze bialkowa i Martyna byla na diecie bez mlecznej i ja tez jestem na tekied diecie dlatego pytalam ale za to chlebek pomimo soli i podwojnego cukru da sie zjesc 🙂

• Mamusie
monalissa napisał(a):
Kasia-Manki napisał(a):

ale Hania miala skaze bialkowa i Martyna byla na diecie bez mlecznej i ja tez jestem na tekied diecie dlatego pytalam ale za to chlebek pomimo soli i podwojnego cukru da sie zjesc 🙂

A no tak...sorki...
Dobrze że chlebek jadalny 😁

• Mamusie
Kasia-Manki czasami tak.... lecz ogolnie spi duzo... np wczoraj zasnal o 20 i obudzil sie o 5.30 troszke sobie podjadl i dalej spal do 9.30
Zazwyczaj zasypia kolo 20, czasem przebudzi sie o 3/4... zalezy czy cos go meczy, np dziaselka ale jak wszystko jest oki to spi dlugo... a jak Oskarek??

• Mamusie
Wiolis napisał(a):
jak macie ochote to zapraszam na facebook 😉 Wioleta Chapska-Sobieska
Tam mam kilka zdjec Patrysia

Wysłałam Ci zaproszenie na fb,a co do Oskara i jego jedzenia to do nie dawnaa co 3 godz wstawał w nocy teraZ co 4-5 ale od kilku dni mamy nie przespane nocki z powodu ząbkowania 😞

• Mamusie
Kasia-Manki, martyna_czaro dziewczynki dziekuje baaardzo za zaprosenie 😘
martyna_czaro mialyscie spotkanko? Ale super 🙂 🙂 🙂 moze kiedy uda nam sie spotkac w wiekszym gronie 😉
joma DOKLADNIE 🙂 ja Ciebie rownoez pamietam 😉 mialam takie zdjeie profilowe... niestety nie pamietalam tamtego konta 😞 dlatego zalozylam nowe 😉

• Mamusie
Wiola no nieźle 🙂
Pamiętam, ze wtedy martwiłam się co z Tobą...
Fajnie, że do nas wróciłaś 🙂

No nic...ja też spadam...
Bo Manio jak teraz chory to budzi się ok. 2/3, a ja już przyzwyczajona do dobrego (czyli pierwszej pobudki o 4/5/6 :blush 🙂 - mam nadzieję, że po chorobie wrócimy do tamtego wstawania 😉

Dobrej nocki 😘