Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Dziękuję za odpowiedzi w sprawie laktatora 🙂 Chyba się skuszę na Medelę.

A mój synek ostatnie dwa dni strasznie marudzi. Gdy jest zmęczony płacze okropnie, ale pomimo tulenia, noszenia, bujania i tak nie uśnie. A dziś nie śpimy od 5... Czyżby to jakiś skok rozwojowy tak się objawiał? Też tak miałyście?

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
joma napisał(a):
Witajcie! 🙂

Mój Synek dzisiaj spał od 20:30 do 7 rano!
Chyba wziął się za odchudzanie - przecież w nocy się nie je! 😉

Miłego dnia 😘

Ja pewnie dostałabym zawału serca, gdybym obudziła się o 7... 😁 😁 Ja już sama się budzę ok 2-3 i wtedy też się Hania budzi 🙂 później 5 i ok 8 🙂 🙂

• Mamusie
martyna_czaro napisał(a):
joma napisał(a):
Witajcie! 🙂

Mój Synek dzisiaj spał od 20:30 do 7 rano!
Chyba wziął się za odchudzanie - przecież w nocy się nie je! 😉

Miłego dnia 😘

Ja pewnie dostałabym zawału serca, gdybym obudziła się o 7... 😁 😁 Ja już sama się budzę ok 2-3 i wtedy też się Hania budzi 🙂 później 5 i ok 8 🙂 🙂

a u nas rekord spania - od 19 do 9 rano. i tylko dwie pobudki na jedzenie "na spiocha" bo Niunia nawet oczek nie otworzyła. to by było życie....

• Mamusie
Hej Dziewczyny 🙂 ja to dzisiaj w jeszcze wiekszym szoku sie obudziłam niż Wy hehe 😁 wstaje patrze na zegarek a tu 9 🤪 🤪 🤪 Mała poszła spać o 20:30 🤪 a co najlepsze zmieniłam jej pampka, nakarmiłam i śpi dalej od godziny 😮 Aż się zastanawiam co to przez dzień będzie 😁

• Mamusie
Kasia21 napisał(a):
Hej Dziewczyny 🙂 ja to dzisiaj w jeszcze wiekszym szoku sie obudziłam niż Wy hehe 😁 wstaje patrze na zegarek a tu 9 🤪 🤪 🤪 Mała poszła spać o 20:30 🤪 a co najlepsze zmieniłam jej pampka, nakarmiłam i śpi dalej od godziny 😮 Aż się zastanawiam co to przez dzień będzie 😁

łoooo kurde 🙂 😁 😁 ale szaleństwo 🙂

• Mamusie
Kasia21 napisał(a):

Wiecie co to chyba ta pogoda, u nas od rana pochmurno i deszcz, chyba niskie ciśnienie, Niuniek śpi jakby go nie było :-)

• Mamusie
Chyba jakaś dobra noc była 🙂

A ja właśnie ogarnęłam akcję pt. "Kupa po szyję" 😁
Pokazałam Synkowi body (nowe zresztą) całe w kupce - to aż dziwną minę zrobił 🙃

W ogóle dzisiaj (odpukać) jakiś niezły dzień - bo od rana leży sobie spokojnie i nie jęczy gdy mnie nie ma 😉 Więc stąd moja obecność na Mamusiach 😉

• Mamusie
Franek kończy dziś 3 miesiące :-)
Kochane powiedzcie mim kiedy wracacie do pracy, mi urlop macierzyński kończy sie 1.11, ale chce jeszcze maksymalnie wykorzystac zaległy i biezacy urlop zwykły i wrócic w styczniu...ale normalnie jak sobie pomysle o tym to mam az ciarki na plecach. Kurde rok powinna matka miec macierzyński a nie 22 tygodnie....

• Mamusie
malgosia31 napisał(a):
Kochane powiedzcie mim kiedy wracacie do pracy, mi urlop macierzyński kończy sie 1.11, ale chce jeszcze maksymalnie wykorzystac zaległy i biezacy urlop zwykły i wrócic w styczniu...ale normalnie jak sobie pomysle o tym to mam az ciarki na plecach. Kurde rok powinna matka miec macierzyński a nie 22 tygodnie....
ja mam macierzynski do 21.10 a wracam na poczatku grudnia

• Mamusie
malgosia31 napisał(a):
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA FRANKA 🙂

• Mamusie
hej dziewczyny! widzę że wszystkie maluszki dzis długą śpią. Moja Wiki od 21.30 - 06.30 spała, przewinęłam , nakarmiłam i dalej kimono do teraz 🤪 a jest prawie 11.00 🙃 Zdążyłam troche posprzątać i zrobić ciasto na chlebek 🙂
Co do krzesełka.... my dostaliśmy na chrzciny krzesełko Apollosun zamówione z allegro. W sobote idziemy na chrzciny i jako chrzestni tez kupilismy krzesełko z allegro Moolino http://allegro.pl/moolino-krzeselko-do-karmienia-bujane-plus-4-kol-i1798394314.html
ma regulowane oparcie, mozna z niego zrobic bujaczek, podwójna tacka i co najważniejsze ma materiał z ceratki , który łatwo sie bedzie czysciło.
Do dziewczyn ktore wracają do pracy: z kim zostawiacie maleństwa??