Fijolek jestem bardzo ciekawa, jak się robi zdjęcie takiemu babelkowi do paszportu? Z tego co wiem to teraz robi się paszporty biometryczne i jakoś ciężko mi sobie wyobrazić, że robi się takie fotki maluchom. Proszę napisz jak wygląda procedura.
Babeczki powiedzcie mi proszę, kiedy , której pasuje się spotkac w Warszawie?? No bo my sie nigdy nie umówimy... 😮😮 A ja chcę sie spotkać na żywca! O! Czy tam na żywo 🙂
U nas nocnego karmienia nie ma ☺️ Bo Mariuszek zasypia po 20 i budzi się zazwyczaj o 6 - czasem wcześniej, a dzisiaj nawet o 6:30 😉 Za to nadrabia w dzień, bo zazwyczaj je co 2/2,5h - czasem uda się tylko przeciągnąć do 3h.
U nas nocnego karmienia nie ma ☺️ Bo Mariuszek zasypia po 20 i budzi się zazwyczaj o 6 - czasem wcześniej, a dzisiaj nawet o 6:30 😉 Za to nadrabia w dzień, bo zazwyczaj je co 2/2,5h - czasem uda się tylko przeciągnąć do 3h.
Dziewczyny a jak u Was z nocnym karmieniem???Moj co 3 godz wstaje,czasem uda mu sie przespac 5-6 godz,ale rzadko 😞
u nas nocki przespane do 5-6, czasami jak zasnie ok 19 to juz sie do rana nie budzi :-) a wypija w ciagu dnia co 3 godziny ok 150ml - 180ml mleka, dzisiaj spał w dzień 4h i jak sie obudził to wypił 210ml 🤪
hejka no my tez musimy zadzialac z tym paszportem bo nas grudzien zastanie 🙂 Fijolku a jak ta szczoteczka sie spisuje bo jesli jest ok to tez zamowie bo na razie sama sobie masuje swoimi paluchami 🙂
wiesz co, Hanula za pierwszym razem nie byla zadowolona i masowalam swoim palcem przez pieluszke. Potem jakos poszlo juz ta szczoteczka. Nie potrafie na raziepowiedziec czy to cos daje i nie wiem czy wogole zauwaze jakas reakcje in plus.. ale masuje.
Dziewczyny a jak u Was z nocnym karmieniem???Moj co 3 godz wstaje,czasem uda mu sie przespac 5-6 godz,ale rzadko 😞
Hanka dostaje cysia kolo 23 potem kolo 2-3 i potem kolo 6-7. a potem to moze nie jesc wcale.. 😮 nie wiem o co chodzi ale w dzien je malo. Wmuszam kolo 11, potem je kolo 15 i dopiero do spania 18-19.
Moje kolezanki mowily zeby oszukiwac woda, albo smoka dawac. bo czasem dziecko ma potrzebe ssac a nie jesc 🙂
Fijolek jestem bardzo ciekawa, jak się robi zdjęcie takiemu babelkowi do paszportu? Z tego co wiem to teraz robi się paszporty biometryczne i jakoś ciężko mi sobie wyobrazić, że robi się takie fotki maluchom. Proszę napisz jak wygląda procedura.
do 5 roku nie trzeba robic biometrycznych.
Hania byla u taty na kolanach na bialym tle (koszulce). Ale podobno mozna zwykle zdjecie dac.
Babeczki powiedzcie mi proszę, kiedy , której pasuje się spotkac w Warszawie?? No bo my sie nigdy nie umówimy... 😮😮 A ja chcę sie spotkać na żywca! O! Czy tam na żywo 🙂
ja się dostosuję do Was. choć myślę, że najłatwiej byłoby w któryś wekend
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
marinka_m
jolajcik_m
marinka_m
No bo my sie nigdy nie umówimy... 😮 😮 A ja chcę sie spotkać na żywca! O! Czy tam na żywo 🙂
joma_m
Bo Mariuszek zasypia po 20 i budzi się zazwyczaj o 6 - czasem wcześniej, a dzisiaj nawet o 6:30 😉
Za to nadrabia w dzień, bo zazwyczaj je co 2/2,5h - czasem uda się tylko przeciągnąć do 3h.
Marinka polecam cynamon 🙂 A masła nie daje...
joma_m
Bo Mariuszek zasypia po 20 i budzi się zazwyczaj o 6 - czasem wcześniej, a dzisiaj nawet o 6:30 😉
Za to nadrabia w dzień, bo zazwyczaj je co 2/2,5h - czasem uda się tylko przeciągnąć do 3h.
Marinka polecam cynamon 🙂 A masła nie daje...
malgosia31_m
u nas nocki przespane do 5-6, czasami jak zasnie ok 19 to juz sie do rana nie budzi :-) a wypija w ciagu dnia co 3 godziny ok 150ml - 180ml mleka, dzisiaj spał w dzień 4h i jak sie obudził to wypił 210ml 🤪
Fijolek_m
no chwilowo nigdzie, ale moze w pazdzierniku uda sie do Pragi.. no i tak na wszelki wypadek. zeby juz byl. na rok 🙂
Fijolek_m
wiesz co, Hanula za pierwszym razem nie byla zadowolona i masowalam swoim palcem przez pieluszke. Potem jakos poszlo juz ta szczoteczka. Nie potrafie na raziepowiedziec czy to cos daje i nie wiem czy wogole zauwaze jakas reakcje in plus.. ale masuje.
Fijolek_m
Hanka dostaje cysia kolo 23 potem kolo 2-3 i potem kolo 6-7. a potem to moze nie jesc wcale.. 😮 nie wiem o co chodzi ale w dzien je malo. Wmuszam kolo 11, potem je kolo 15 i dopiero do spania 18-19.
Moje kolezanki mowily zeby oszukiwac woda, albo smoka dawac. bo czasem dziecko ma potrzebe ssac a nie jesc 🙂
Fijolek_m
do 5 roku nie trzeba robic biometrycznych.
Hania byla u taty na kolanach na bialym tle (koszulce). Ale podobno mozna zwykle zdjecie dac.
Fijolek_m
Fijolkowe dziewczyny sie melduja 😁
Jamargaretka_m
ja się dostosuję do Was. choć myślę, że najłatwiej byłoby w któryś wekend
Kasia-Manki_m
bo zasypia 19-20 i spi od 3 do 5 h a potem co 3 godz.wstaje