Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Aneczka1983 napisał(a):
Jamargaretka to sie nameczysz ... a Majka rosnie ...kregosłup Ci wysiadzie ☺️, a tak od poczatku miała ze nie chciała lezec???

półtora miesiaca było bardzo dobrze w wózku a pozniej przestała spać w dzień i juz nie chciała wózka. czasem jak była zmęczona to jeszcze dało radę a teraz to już wogóle

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
heja pzyłączam sie do życzeń dziewczyny wszystkiego co naj naj a najwiecej usmiechów waszych dzieci one wynagradzaja wszystkie nasze trudy 🙂
Fijolku wspólczuje bo my w nocy sie budzimy z powodu pierdków masakra jakas wiem jak to jest no i kolejny powod dla mnie aby nie kupowac tych mieszanek 🤨
Martyna kciuki trzymamy obie 😉
niunka spi wiec szybki prysznic musze zaliczyc 🙂

• Mamusie
Witam!
Marinka Joma wszystkiego naj !! 🙂
Martynka jest boska i te jej piekne włoski 🙂 bomba! Krzsełko bardzo mi sie podoba. Z mojego niestety takiego leżaczka nie zrobie.
U nas nocka spokojna jak zawsze. Spalismy sobie od 21.30 do 7.00 😆
Miłego dnia wszystkim życzę 🙂

• Mamusie
Monalissa,jak chcesz to wez sobie ten fotelik do samolotu.Na start dzidzia bedzie na raczkach,a pozniej posadzisz do fotelika na Twoich kolanach 🙂 Wozek mozecie przeciez w Londynie od kogos pozyczyc. 🙂 Ja bralam wozek,bo w Polsce nie mialabym od kogo pozyczyc.Ale powiem Wam,ze lecialam pierwszy raz polskim Lotem i naprawde jestem pozytywnie zaskoczona...obsluga super,wozkami nie rzucali a w samolocie dostalismy nawet soczek,herbatke,kanapke i dla Kevinka sloiczek przecierku z Gerbera!

• Mamusie
Marinka i Joma i ja sie do zyczen dolaczam!Zdroweczka,usmiechu na codzien i pociechy z meza i dzidzi! Moj Kevinek zasnal,takze musze sie spieszyc,i obiadek zjesc..prasowanie na jutro odkladam,bo jeszcze duzo do zrobienia po przeprowadzce.Lodka z kurczaka mam w piekarniku i ryz do tego zrobie,i warzywka...ale jestem glodna! 🤪

• Mamusie
Dziękuje Mamusie za życzenia 🙂

Mój Synuś zrobił mi dzisiaj cudny prezent - śpi już ponad 2h 🙂 (jak wiecie u nas się to nie zdarza 😉)
A najlepsze jest to, że zasnął sam, bez smoczka, bez bujania łóżeczkiem, głaskania itp...
Po prostu poszłam odkurzać 😉
Wróciłam, patrzę, a on śpi....
Już kilka razy się przebudzał, wiercił, ale zasypiał znowu 🙂
Chyba muszę codziennie odkurzać 🤪
Ja troszkę odpoczęłam, ogarnęłam w domu, zrobiłam dwa prania, usmażyłam naleśniki i jabłka i gruszki do naleśników 🙂
Żyć nie umierać 🙂
No i teraz mam siły na dalszą część dnia 🙂
A wieczorkiem Mąż zabiera mnie na kolację 🙂

Oho...chyba koniec dobrego 😉
A nie! Dalej śpi 🙂 🙂 🙂

😘

• Mamusie
http://forum.gazeta.pl/forum/w,851,127166654,127343625,Re_noszenie_bujanie_zasypian_5_miesieczne_niem.html?v=2 Co Wy na to? Ja tam jestem za noszeniem,nie do przesady,ale kazde malenstwo porzebuje bliskosci mamy i to nie ma nic wspolnego z rozpieszczaniem 🙂 Kevinek znowu zasnal,takze ide sprzatac.Narka mamusie 😉

• Mamusie
Witajcie! przede wszystkim sto lat dla Jomy i Marinki,pociechy z zycia i rodziny i samych cudownych chwil!!!!
juz wczoraj pisalam ale dzis powtorze trzymam kciuki za Martynke.
a co u mnie? sama nie wiem wszystko zdiagnozuje usg i wizyta u ginekologa albo to jakies cysty na jajnikach albo zle wykonana cesarka albo przepuklina, odczuwam przez to duzy dyskomfort i mam troche ogolnych problemow zdrowotnych z tego tytulu,boje sie wam powiem, do tego kregoslup ktory doskwiera mi juz tyle lat no a teraz to juz apogeum, ehh jecze jak stara baba no ale zycie bywa okrotne.dobrze ze z moim synkiem wszystko w porzadku.buziaki dla was.

• Mamusie
witajcie...mnie też troszkę tu nie było ale tylę się działo że szok...
Martynko 3mam kciuki za Ciebie.. 🙂
Marinka Joma jeszcze raz wszystkiego najlepszego...
Hussi 3maj się i nie poddawaj.. 🙂 wierzę że wszystko będzie dobrze...
u nas nic się nie zmieniło oprócz tego że się pobraliśmy i wróciłam z Kubuniem do Łodzi... 🙂
Bąbel rośnie jak na drożdżach coraz większy i cięższy..ząbki zaczynają wychodzić i jest masakra...marudzenie straszne...noce też niespokojne ale jakoś dajemy radę..
miałam wam tyle do napisania i oczywiście połowę zapomniałam ale co zrobić skleroza... 🙂

Martynko jeszcze raz chciałam podziękować Waszej Trójce... 🙂
Dziękuje, że byliście...:*
teraz jestem w Łodzi cały czas więc może któregoś weekendu znajdziecie czas i się spotkamy.. 🙂