Skocz do zawartości

Czerwcóweczki 2011 | Forum dla mam

mikaanka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Powariowałyście 😁 aż sama zaczęłam przeglądać 😮
Madzia ja lubię bluzki, body, koszulki w paski i kratkę. Takie zawsze mi się podobają. Jesli chodzi o jakieś postaci to wszystko zalezy, lubię śmieszne koszulki, z fajnymi hasłami. Generalnie uwielbiam kompleciki. Coś czuję, że jakiś biznes chcesz otworzyć...

Pawełek śpi. A Marcin jeszcze buszuje w Tesco, bo był na myjni z moim autkiem i pojechał przy okazji na zakupy- w lodówce tylko światło mamy 🙂

• Odpowiedzi 28,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• czerwcowka_m

2751

• agata_j_m

2835

• beti82_m

3541

• Malgorzatta_m

3952

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Malgorzatta napisał(a):
kasiar12 napisał(a):
Heh dziewczyny pisalam Wam ze dorobilam sie "syna" 🙂 musimy go karmic itd. jest strasznie malutki. 🙂
iii nauczyl sie spac na moim piersiach (moj maz sie smieje ze spi w inkubatorze xD " hehe a tak koncza sie proby wyciagniecia go 😁

http://www.youtube.com/watch?v=HI_HgqX95MA

małe kotki są przeurocze 🙂

Znajomy sie smieje ze teraz maz mnie moze puscic sama na zakupy z kotem 😁

• Mamusie
Toksoplazmoza to w czasie ciazy i jak podaje sie swieze miesa, my nie dajemy, cala ciaze bylam badana (testy) a lekarze wypowiadaja sie tak "ze trzeba zjesc za przeproszeniem kupke zeby sie zarazic i natrafic na te 3 dni w ktorym kot moze to miec i ma to tylko raz w calym zyciu" 🙂 nasze nie sa wychodzace 🙂

• Mamusie
Ja jak mialam krwiaka w 12 tyg. ciazy i trafilam na patologie do szpitala, zapytalam lekarza czy moga mi wykonac tu testy (ze zaplace) bo w tym tyg. powinnam zrobic a on mi odpowiedzial "ze wieksze prawdopodobienstwo zarazenia sie toksoplazmoza jest z owocow, warzyw i miesa - ktore sie nie myje niz od kotow" 🙂 tak wiec to mnie tez uspokoilo 🙂

Uciekam spac 🙂 (w weekend mam wystawe)

• Mamusie
Malgorzatta napisał(a):
a jak koty reagują na Zuzankę?

moi rodzice maja pieska, no i ajk tam jestem u nich to jest problem... on jest zazdrosny o Borysa strasznie....obraził się 🙂

U rodzicow w domu, przychodza do niej itd. ale nie sa zazdrosne, jedynie okupuja wozek i lozeczko jak jej nie ma 🙂 a tutaj w norwegii to nie zabardzo sie nie interesuja 🙂 (mamy 16 kotow tutaj- mieszkamy w domu (w tym 4 kociaki) ) 🙂

• Mamusie
Witam... 🙂
Jak nigdy wstałam wcześnie, ale musiałam wszystkie specyfiki podać Marysi... oj problem mam, bo lakcid muszę jej podawać a ona nic innego nie pije oprócz cycka 😞 próbowałam jej to podać w herbatce, w wodzie z glukozą, w moim mleku z butelki to też nie chciała 😞 więc dałam jej to łyżeczką a zbyt dobre to nie jest... może zje z butelki jak będzie głodna przed wieczornym antybiotykiem...
Po kropelkach z vit.C takie miny strzela, że ja nie wyrabiam ze śmiechu 🤪
Antybiotyk pięknie zjada, ale on słodki jak nie wiem co, bo specjalny dla niemowląt i dzieci, więc słodki musi być 🙂
Jedynie przy czyszczeniu noska jest krzyk... ale to normalne 🙂
A tak to mam grzeczniutką córeczkę- aniołeczka 🤪 hihi który właśnie śpi... a mi się kawa rozpustna skończyła (czyt. rozpuszczalna) więc trochę jestem zła przez to 😞 no i oczywiście na R mojego też od rana nerwy... no ale cóż, widziały gały co brały 😉