Skocz do zawartości

Czerwcóweczki 2011 | Forum dla mam

mikaanka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• czerwcowka_m

2751

• agata_j_m

2835

• beti82_m

3541

• Malgorzatta_m

3952

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Hej dziewczyny,
Buziaki dla Szymka
monia29 ja juz dawno podalam kiwi. U nas sa w sloiczkach id 6go miesiaca. Z tym ze zmieszane z innymi owockami.

U mnie masakra dziewczyny, albo wczoraj cos zjadlam nie tak albo Adrian przyniosl znow jakiegos wirusa z zlobka. Rzygalam (sorry za niezbyt delikatne okreslenie) jak kot cala noc, nic nie jem bo sie boje i jestem strasznie oslabiona, boje sie normalnie Adriana brac na rece takie mam zawroty glowy.
Adi ma akcje z kupa, juz tez boje sie mu dac jesc bo wszystko leci. To samo jest co kiedys. Jelita tak mu burcza ze az mi go szkoda. W zlobku mysleli ze to zabkowa kupka, ale mi sie wydaje ze wirus. Nie mam sily nawet pisac.
Wczoraj moj Wojtek skonczyl 30 lat, a ja nawet wieczorem z nim nie posiedzialam, bo nie mialam sily 🤢. Adrian pobudek w nocy zrobil mi chyba z 5 🤢

• Mamusie
Łoj ale dałyście czadu... nie działało mi forum wczoraj i dzisiaj, aż do teraz 😠
A więc Maryś ma zapalenia gardła, początek zapalenia ucha i chore zatoki... dostała krople do noska, do uszka i dwa syropy... najgorsze w tym wszystkim że mnie też rozłożyło całkiem i R też już ma katar, więc ciekawie się zapowiada 😞
Wczoraj dałam Małej paracetamol w czopku na noc... niby gorączki nie ma, ale pewno uszko ją boli i gardło, a chcę żeby dużo spała, szczególnie w nocy żeby szybko wyzdrowiała... no i spała do 5 więc bardzo ładnie, ja niestety nie miałam siły wstać, R mnie nafaszerował tabletkami jakimiś i jakby lepiej, ale katar jest dobijający...
Małej włożyłam do poszewki z poduszką dodatkowo jeszcze klin, śpi prawie na siedząco, ale kaszlu dzięki temu już nie ma...

Basia super, że te badania co miał wyszły dobrze... i się tak bardzo nie przejmuj kochana, bo jeszcze Ty się pochorujesz z nerwów. Pobyt w szpitalu serio nie jest straszny, tylko musisz być silna i nie dawaj po sobie poznać że jesteś kłębkiem nerwów bo Mały wyłapie i będzie sam niespokojny. Trzymam kciuki za Was 😘

Buziaki dla 8mio miesięczniaków 😘 😘 😘
Oj poczytam troszkę żebym wiedziała mniej więcej co się dzieje ☺️

Danonki zwykłe daję MEGA 🙂 ostatnio był w nich magnes na lodówkę- LIS, Mary go uwielbia jak w kuchni jestesmy 🤪
Kiwi dawałam, ale Marysi nie smakuje chyba 😮
Ivi Lenka- powtarzam się- boska jest!! oby dalej robiła same postępy 🙂

Nam na rehabilitacji powiedziała Renata, że rozwojowo Mary jest super, niektóre rzeczy nawet jak u starszaka, ale jakość jest do tyłka niestety 😞
No i to tyle co zapamiętałam, kurde...