Skocz do zawartości

Czerwcóweczki 2011 | Forum dla mam

mikaanka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Malgorzatta napisał(a):
Ja wczoraj jak tak siedziałam pod kołdrą, to zauważyłam, że autentycznie on wcale nie jest głodny! Jak się już uspokoił bo nikt nie przyszedł, to bawił się w tym łóżeczku ponad godzinę i nawet nie jęknął!

Ja ułożyłam już cały plan dani, zaplanowałam żarcie, drzemki, zobaczymy co to z tego będzie!

No to trzymamy kciuki 🙂

• Odpowiedzi 28,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• czerwcowka_m

2751

• agata_j_m

2835

• beti82_m

3541

• Malgorzatta_m

3952

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Mysza napisał(a):
Malgorzatta napisał(a):
Martyna a z kim dzieci zostawiacie?

Z moją mamą 🙂

ale Wam dobrze!
MY mamy jutro taką grubą imprezę, i tak naprawdę to nie wiem jeszcze co zrobię z małym.... Teściowa jest u mojej szwagierki pod Krakowem, mogłabym do niej zawieść BOrysa, ale jak on tak w nocy sie budzi, to nie wiem.... dziś tam pojadę wybadać sprawę 🙂

• Mamusie
Uwielbiam szpilki ale nie noszę zbyt często bo przy 2ce bardziej wskazane są adidasy żebym mogła szybciej za nimi biegać 🤪 a no i za wysokich też nie mogę nosić bo mam 176 cm wzrostu...ale takie średnio wysokie są ok, tym bardziej , że mój mąż ma 192 cm. 😮

• Mamusie
a pamiętacie, jak w dniu mojego terminu porodu, oczywiście zła jak osa, bo rano byłam na ktg i nie zostawili mnie w szpitalu, poszłam kupić sobie fioletowe szpilki 🙂 (znalazłam je na allegrro, okazało że facet ma magazyn niedaleko mnie!) Przydały mi się potem na wesele siostry, no i chrzciny Borysa jeszcze w nich obskoczyłam! Pamiętam że ledwo mogłam je przymierzyć, taka byłam spuchnięta, a gość sprzedawca jak sie zapytał na kiedy mam termin i mu powiedziałam że na dziś to sie bał chyba że tam urodzę 🙂

dziewczyny jestem w ciężkim szoku. Moja Mała ciągle tylko cyc i cyc terz do snu z ciekawości zrobiłam jej miszankę i je, sama rączki po butlę wyciągała więc ją zostawiłam z tą butlą w pokoju i taka cisza zaraz zobaczę czy nie usneła jak ta to chyba szczękę na terakocie zostawię

• Mamusie
Dorota552 napisał(a):
Spi, zjadła nie wile bo 20ml tego mleka ale sama beze mnie-nawet mnie w pokoju nie było usneła, szok 🤪

super! zawsze to jakiś postęp!

mojego też włożyłam do łóżeczka, no i zasnął w 5 minut! ale jak juz wspomniałam, w dzień nie mam żadnego kłopotu z tym zasypianiem...