Skocz do zawartości

Czerwcóweczki 2011 | Forum dla mam

mikaanka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• czerwcowka_m

2751

• agata_j_m

2835

• beti82_m

3541

• Malgorzatta_m

3952

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Iza a co do Twojego pytania wczorajszego, to u mnie o dziwo troche lepiej 🙂 jest mi niedobrze ale przeważnie wieczorem - co dziwne w ciąży trochę, tyle się słyszy o porannych mdłościach 😮
ale uwaga, jeszcze 2 tygodnie w pracy i będę wolnym człowiekiem!!!!
Jest dziewczyna, którą sama przyuczam na swoje zastępstwo, czyli tak jakby mam osobistą asystentkę od wczoraj, więc już nie muszę się tak spinać w pracy 🙂

• Mamusie
Beti Kochana jak mi Ciebie i Fifiego żal 😞 Dosyć że tak łapie infekcje to jeszcze to!!! Oby ten przyszły rok był lepszy!!! No przecież musi się odwrócić!

Gosia to super! Ja tez częściej mam mdłosci na wieczór 🙂 Ale wole tak, bo to wtedy już nie mam tyle na głowie i moge sobie "ponarzekać" 😉

Dziś zaczynam 13 tydzień...jak mi to leci...Ty Gosiu miesiąc wcześniej urodzisz ale będe Ci zazdrościć hehe

• Mamusie
czerwcowka napisał(a):
Hihi a nie pamiętasz Gosia jak ja z Bo poszłam do ekskluziw fryzjera zeby zafarbowac sie na ciemny blond? Hihihi siedzialam tam 3h i wyszłam z tym samym kolorem z jakim przyszłam;-) ciezsza o kawke i ciastko ;-)
I nie zapłaciłam ani zł ;-)

Iza pamiętam, pamiętam, to było chyba Twoje pierwsze farbowanie w życiu o ile się nie mylę 🙂

• Mamusie
beti82 napisał(a):
jest tak niedobry ze nie chce mi sie wracac do domu jak w koncu wychodze na wolnosc.
jeszcze musze wyrwac zeba bo nie stac mnie na leczenie 😞 niedługo bede szczerbata.mam dosyc beznadziejnych zarobkow Tomka! nie potrafi zdobyc lepszej pracy, nie stara sie. do dupy trafiłam, byc z takim facetem.trzeba było głową ruszyc a nie sercem jak go wybierałam, a teraz to tylko strzelic sobie w łeb chyba.

Beti ale on Was kocha 🙂 może skończą sie chude lata w końcu....

ja mojego czasem nienawidzę, hormony mi chyba tak walą w mózg, bo jestem nie do życia dal niego...