Skocz do zawartości

Czerwcóweczki 2011 | Forum dla mam

mikaanka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• czerwcowka_m

2751

• agata_j_m

2835

• beti82_m

3541

• Malgorzatta_m

3952

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Piekny Wojtus, ja pierdziele ale nasze bobaski sie szybko zmieniaja.
beti82 ja zmieniam zasikane pieluchy co 3 godziny, chyba ze pil herbatke to czesciej bo wtedy wiecej siura. No i oczywiscie jak kupka to natychmiast. Na noc uzywam pampers baby dry i zakladam mu ok. 21-22 i zmieniam o 6 rano znow na baby dry i do 10. Pozniej uzywamy zwyklych pampers, bo sa lzejsze od baby dry, no i tak co 3 godzinki zmieniam.

• Mamusie
Kurde to ja jakaś ślepa jestem haha ale serio mi się wydaje że z oczek podobny do ciebie... no ale cóż 😉
A Maryśka to ma na pewno moje spojrzenie 😁 bo kolor to mamy z Rafałem taki sam, ja może bardziej błękitne niż szare... ale w tych jej oczkach coś z moich jest bo już niejednokrotnie mi to mówiono 🤪

• Mamusie
jejku ale piękną Nequitia masz fotkę z córeczką 🙂 oczy faktycznie w 100% Twoje! 🙂 i ten komplecik hello kity taki słodki 🙂

Beti ja zmieniam co ok 3 godziny, no chyba, że kupka jest, no i tak jak u Marleny po herbatce też szybciej zmieniam bo szybciej jest ciężka pieluszka 🙂 My używamy pampers baby-dry, dziś kupiłam pamper baby-acvtive zobaczymy jak się sprawdzą 🙂

Dzisiaj zakupiłam miseczkę i łyżeczkę dla mojego Milo 🙂 bo......... jutro na śniadanie kasza podawana łyżeczką 🙂 bananowa 🙂