Skocz do zawartości

Czerwcóweczki 2011 | Forum dla mam

mikaanka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Ivona, Wojtuś jest prześliczny!!!
My dzisiaj przeciągnęliśmy spanie, żeby przypadkiem w środku nocy mi sie nie obudził z racji przestawianej godziny 🙂
Wiecie co...jest coś co mnie niepokoi...Pawełek nie umiejeszcze sie obrócić na bok. Tzn.robi to. ale najpierw idzie klatka piersiowa zamiast nóżek 😞 Bardzo nieładnie to wygląda.. Beti, a Twój maluszek się obraca?? Bo może to z tym napięciem jest związane..

• Odpowiedzi 28,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• czerwcowka_m

2751

• agata_j_m

2835

• beti82_m

3541

• Malgorzatta_m

3952

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Marlena chyba dzisiaj ostro świętuje 4 miesiące Adiego 🙂 Buziaki dla niego!
Kurcze...powiem Wam, ze faktycznie takie ładne nam te dzieci wyszły wszystkim 😉

Wrzuciliśmy Pawłowi do wanny kaczuszki i zaczął je kopać, a nie wiedział, w która uderzać i zrobił ładne jeziorko na kafelkach. A poza tym to sie obesrał po pachy, obsrywając moje spodnie i koszulkę. Marcin musiał mi pomóc go rozebrać no i mamy matę do prania,bo też cała obesrana 😁

• Mamusie
Aniu jeśli się nie obraca to nic... jeszcze ma czas... bo tak na dobrą sprawę we wszystkich poradnikach piszą, że dzieciaczki powinny się obracać na boki koło 5 miesiąca... 🙂 a żeby Cię pocieszyć to moja Marysia nie wie nawet że ma nogi 😮 haha a tym bardziej się nie obraca... chyba że z baaaardzo odgiętą głową jak jakimś cudem jej się uda w chwili wolnej od szelek i jak nikt nie widzi... czyli może ze 4 razy się obróciła, ale zaraz ją "prostowałam"...

Małgorzata fajny 🙂 ja miałam kupować łóżeczko turystyczne na wyjazd w grudniu
http://allegro.pl/lozeczko-turystyczne-kojec-gratis-niemiecki-model-i1894720394.html
Takie coś tylko różowo-czerwone... ale siostra mi oznajmiła, że ona ma łóżeczko więc mi pożyczy i albo turystyczne albo zwykłe, więc wolę kupić materacyk i żeby Mała spała w zwykłym łóżeczku... bo póki co to tylko ten jeden wyjazd przed nami... 🙂

• Mamusie
Ja dziś kupiłam lody śmietankowe i wiśnie z amaretto- chodzi za mną taki deser ostatnio... I do tego czekolada zrobiona w kąpieli wodnej...No, ale z racji przeziębienia nie miałam siły zrobić i zostawiłam na jutro 🙂
Znalazłam coś takiego: http://allegro.pl/kojec-babymix-nowosc-solidny-i1884749176.html , http://allegro.pl/kojec-lozko-lozeczko-turystyczne-baby-mix-95x95-cm-i1883381551.html Podobne?

• Mamusie
hehehe Małgorzatta aż się boję.. zaraz będzie sama chodziła...
tak szybko czas leci

Nikolka może ze dwa razy się obróciła z plecków na brzuszek w ciągu ostatniego miesiąca
ona nie jest tym zainteresowana, musiałaby się nudzić żeby kombinować a raczej nie ma na to szans
zdarzyło się dwa razy ot co jak musiałam skorzystać z łazienki a ona została sama to znalazłam ją na brzuszku 🙂
a jak nie musi to nie kombinuje 🙂

a no i mam stracha
nie zrobiła dziś kupki, pomimo zupki i nawet troszkę pociumkała CYCA!! czyli coś tam jeszcze w środku siedzi..
w nocy pewnie będzie dusiła... 😞