Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
MajaCh Ty niedobra mamusia, telefonu córeczce nie da, ja nie wiem 🤪 hehe moja robi tak samo jak jej nie dam, a na laptopa to jeszcze większy płacz... muszę zrobić świeże bo w sumie mam jak płacze ale jak była całkiem malutka, a to fajny pomysł żeby pokazać inne oblicze 😉 a żeby one tez wiedziały kiedyś że nie zawsze były uśmiechnięte 🙂 zrobię foto i wrzucę 🙂

masakra, już jest 35st w cieniu, zdechnąć idzie;( byłam z tatą po farbę do kuchni i parapety zobaczyć a on nie ma klimy w aucie, myślałam że się rozpłynę 🙂 na szczęście jechaliśmy tylko 6 km w jedną stronę 🙂

• Odpowiedzi 16,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Gosiaczek_m

2854

• emilia1_m

1680

• McDa87_m

1834

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
MajaCh normalnie jakbym Lenkę widziała 😉 śliczna opaska 🙂

McDa no teraz samochód bez klimy to porażka ja się rozpływam jak z siostrą jeżdżę 😉 no u mnie tez już upał 😠
a co do drugiego oblicza Lenki to proszę

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/338/76919086.jpg/][IMG]http://img338.imageshack.us/img338/8452/76919086.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

i teraz taka minka i płacz często występuje 🤢

Ja placek już zrobiłam i co nieco posprzątałam tak się zajęłam robotą że zapomniałam o śniadaniu wiec idę coś zjeść 😜 bo zaraz padnę 😮

• Mamusie
Witam

Upaly u Nas osiagaja chyba apogeum 😜 😠 😠 😠 😠
Mieszkanie - 30,8
Na dworze 37,5
Wyciaglam wczoraj stary wentylator po Babci, odrobine wieje ale hurgoli na maxa - maż stwierdzil "no widzisz jak sobie poradzilas" - kurde normalnie go walne 😠 😠 😠

Patryk spi, bylismy na kontroli dzis i jutro tez musimy isc na kontrole

Musial miec pobrana krew - Boze jak on ryczal na cala przychodnie a ja przejeta i spocona jak świnka przy tym i z emocji az mi sie slabo robilo 🥴

Dzis tez mielismy termin szczepienia ale w zwiazku z choroba nie moze byc zaszczepiony

Wydam normalnie ostatnia kase byleby kupic jakis wiatrak albo klimatyzator 😲 😲 😲 😲 😲

• Mamusie
Maja
Moja wkurzona Pyrka:
hehe, największa podkowa jaką świat widział. Darła się w niebogłosy 😉

Tedit miłych wakacji

Nasi za godzinę wylatują z Poznania, Filip bardzo się cieszył że jednak poleci samolotem 🙂
A my niestety, brak kasy = brak wakacji.
Ale za 16 lat pojadę na pewno!

A co tu taka cisza dzisiaj???

• Mamusie
tedit udanego wyjazdu i pogody 😜

Tilii Sabinka pobiła nasze dzieciaczki ale fajną podkówkę zrobiła
No i dziewczyny coraz rzadziej zagadają 🤢 ja jetem uzależniona od Was i mimo że dzisiaj się narobiłam jak głupia i ledwo żyję to musiałam zajrzeć 😜 😉 Mieszkanie posprzątane, placek zrobiony a resztę jutro szykuje co by świeżutkie było a poza tym moja mama robi drugi placek a teściowa sałatkę 🙂 A ja jutro idę do fryzjera niech mi jakoś upnie te włosy bo wytrzymać nie idzie w te upały 😮 a w mieszkaniu będzie 12 osób 🤢 wiec jak zrobię obiad to chyba przy nim się rozpłynę ☺️

Maja też chciałabym usiąść i nie mieć co robić no ale może jak któregoś dnia wygonie męża z Lenką na spacer to wtedy odpoczne 😜 no chyba że jak zwykle będę miała coś do roboty 😉

• Mamusie
Wyniki Patryka odebrane
Martwie sie bo wbc ma 3,91 a norma zaczyna sie od 6
I jeszcze napisali w "rozpoznaniu" Neutropenia, Atypical_Lympho??? ( z pytajnikami) i Nas nastraszyli ze nie bede w nocy spac 😞 😞 😞
Dobrze ze jutro na 9 jedziemy na ta kontrole bo jakby bylo na po poludniu tobym oszalalaaaaaaa

MajaCh - tez bym chciala sie ponudzic, hehe jeszcze mnie to nie dopadlo ale ja nigdy sie nie nudze...

Dobranoc 😞

Siemka 🙂
Tilii Sabinka dobra 😁 hehehehe a my wstretne mamy sie usmiechamy widzac takie zdjecia 😜 😁
pokaz swoje zdjecie! 🙂
Wercia mnie zaskoczyl moj stan "umyslu" nuda bo ja mam motorek w doopie i wiecznie cos robie, chyba sie baterie wyczerpaly usiadlam i po prostu pustka w glowie.Oczywiscie kiedy Zuzia spi. No dzis juz mam co robic chocby wyczyscic codziennie zapalcowane szyby, zakurzone podlogi, czy wam tez na panelach tak sie kurz zbiera?????????

Boze boze kochane upieczcie i mi ciasto 😁 chodzi za mna jakis owocowy placek moze zrobie jablecznik ale to za kilka dni bo znow zaczelam diete ,a wiem ,ze jak zrobie placka to bede go pilnowac az zniknie 😁

• Mamusie
witam,
kurcze nocka fatalna, spała w sumie chyba 3 godz 🥴 cały czas się obracała na brzuszek i stawała na nogi, ale głowa w poduszce, i kwękała, albo raczkowała po łóżeczku z zamkniętymi oczkami, o 2 dałam jej jeść to spała do 4 spokojnie, a potem znów, zabrałam ją do nas do łóżka to cały czas na mnie wchodziła albo na męża, nie wiem co jej było, ale obudziła się niewyspana z płaczem o 7.30. Teraz zasnęła, a ja zaraz do niej dołączam bo muli mnie jak nie wiem... tyle sprzątania dziś mam ale na razie olewam to, chcę się wyspać 🙃

mm i ciasto ja bym zjadła, ale jedziemy dziś do brata to pewnie bratowa coś ma upieczone 🤪

• Mamusie
dzieńdobry!

Tilli a miałaś bardzodługie włosy? Ja obecnie mam takie i geste i szlag mnie z nimi trafia - drażnią mnie, nie mam czasu ich układać ciągle kitka a mycie ich to masakra. chiałabym też ściąć - ściełaś tak radykalnie krótko?

co sądzicie o samoopalaczach? ja mam z garniera uzyłam dwa razy i mam ładny kolor, ale nie wiem czy to nie za sztucznie wygląda? moge dodatkowo skorzystać z solarium?

czy wasze maluchy tez sie tak pocą?
w czym śpią w te upalne dni? mój śpi tylko bodziakach bez rekawków przykryty oszewką od kołderki...

• Mamusie
Witam

Ja tak na szybko zdac raport 😜
Dzis sobota a to u Nas zwykle zagoniony dzien
Pojechalibysmy nad wode ale mamy powiedzmy ze zakaz przebywania na dworze w taki upal

W koncu zdiagnozowali Nam Patryka - wyniki wskazuja na niezly mix - infekcja wirusowa, 3 dniowka przebiegajaca z nalotami w gardle i na migdalkach i luźnymi kupami
wysypke mial wczoraj, juz schodzi ladnie, nalotow w gardle juz nie ma ale kupy wodnite sa nadal
Antybiotyku juz nie bierzemy od wczoraj
Jak kupy nie przejda to w pon do lekarza

Co do pocenia to tak Patryk sie poci w te upaly
On w ogole czesto jak sie np zezlosci to od razu glowa ciepla i spocona

• Mamusie
aha i mam pytanko do Mam ktore szczepily dzieci na pneumokoki
czy Wasze dzieci dostaly ta szczepionke przy okazji szczepienia czy musieliscie odczekac jakis czas i dopiero podawac ta szczepionke?
zapomnialam zapytac a szczepienie za 2 tyg a chcielibysmy to zalatwic za 1 razem

Hej Kochane
żyjemy 🙂
Wercia my szczepiliśmy 6 w 1 plus pneumo ,plus rota, rota doustna, a dwa pozostałe po jednym ukłuciu ,także nie odczekiwaliśmy - mam nadzieję,że odpowiedziałam na Twoje pytanie wyczerpująco 🙂

Jutro planujemy wypad nad morze, ale zobaczymy czy tak jak "prognoza pogody" mówi jutro będzie słonecznie,czy się nie uda 🙂

Przepraszam,że nie odpisuję do każdej ale muszę sporo nadrobić, a to dopiero za czas jakiś, bo teraz gościmy przyjaciela rodziny przed tydzień :]

Kinia podobno sinice sa, ogladalismy Tv internetowa.
Agapurka w Anglii ciagle pada wiec Zuzia spi w dlugich spiochach i przykrywam ja milion razy w nocy kocykiem bo koldre cala pod nogi skopuje ona wogole lubi wyzej nogi miec, nawet jak pije mleczko to tak sie ulozy,zeby nogi na mnie zarzucic.
Jak przyjdzie ten zel mocny na dziasla to dam Wam nazwe moze sie przyda ale okropnie drogi ,jednak wiem,ze NAPRAWDE mocny.
My dzis caly dzien na dworku. Troche padalo ,odwiedzilysmy ciotki klotki. Jutro tata jedzie na pokaz samolotow i mamy chate dla siebie. 🙂