Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Gosiaczek_m

2854

• emilia1_m

1680

• McDa87_m

1834

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Tilii12345 napisał(a):
Dzisiaj mąż kupił mi laptopa (żebym miała na czym pracę mgr pisac 😉)
Długów więcej niż włosów na głowie, ale co tam 😉
Nie ma co się ograniczać bo może do jutra nie dożyję 😁

hehe dobre 😁 pracę będziesz mogła pisać i do nas 😉

emilia nie zazdroszczę no ale co zrobić jak trzeba to trzeba 🤢

• Mamusie
A ja po bieganiu ze swoim Ukochanym 😜 😁 Żeśmy się wymęczyli,że siły na bara bara nie będzie 😉

Tilii aby chcieli dawać na kredyt to długi mogę mieć 😁 I tak niewielkie kary za to, a w areszcie za darmola żryć dadzą 😉 😁

Zmykam kąpać Faflusia i rwiemy na pierzynowo 😉

Dobranoc 😘

PS. Emilciu i moja sielanka niebawem się skończy,ale póki co do pracy nie wrócę... ☺️

• Mamusie
jej a moja motywacja gdzieś poszła w pi...u 😠 hmmm w taki sposób nigdy nie osiągnę zamierzonego celu ☺️ 😠

a zapomniała sie pochwalić (i po mojej skromności ☺️ ) już zdecydowaliśmy się na spacerówkę odłożona czeka w sklepie 😜 http://allegro.pl/wozek-spacerowy-cybex-onyx-2012-gratis-wysylka-i2289475520.html oczywiście kolor ciemny róż 😜

• Mamusie
emilia1 napisał(a):
tilii

gosiaczek no właśnie jak mus to mus 😞 😞 taka Polska nawet na wychowawczy platny sie nie załapałam 504 na osobę śmich na sali 😁

witaj w kubie ja też sie nie załapałam a ja dzisiaj soczek jabłkowy popijam 😁

Męża nie ma, wy pouciekałyście to i ja idę spać. Dobranoc 😘

Dziewczyny ja na chwile okazalo sie ze marcelowi przyplatala sie tez trzydniowka wygalada jak muchomorek no i gardlo ale jutro sie dowiem czy to z trzydniowki czy z infekcji....podobno bardzo zle ja przechodzil mial dokladnie 40.5goraczki jak trafilismy do szpitala

Poza tym kolezance powiedzialam o moim SM a ona ze to rak przeciez i co dalej? Zalamala mnie i znow mam dola. Czekam na przyznanie interferonu jak dobrze pojdzie to na maja a jak nie to dalej trzeba kombinowac chociaz drugiej opcji nie dopuszczam...ciekawe tylko czy mi pomoze 😞 boje sie o to strasznie

hej hej AnjaP nie wiem wlasnie nic nowego o ociepleniu ale wyczekuje......poki co nie jest przyjemnie wyjsc na tez wiatr ..a Lila jak smiga.. ja tu sie jaram,ze Zuzia sie na kolana podnosi i kroczki stawia za raczki 😁 i wymaga ciaglej uwagi i wogole to ciagle wszystko mi zabiera!, a do laptopa pierwsza,a wie,ze nie wolno tylko sie oglada ...oj czuje ,ze jej rogi rosna wielkie 😁
Emiliaeem 😁 jak Hitler powiadasz 😁 heheh a metki tak tak, sa najfajniejsze i NAJPYSZNIEJSZE 😁
Zuzia sie wypiela konkretnie za zupki....wszystko inne tak ,a najlepiej chlebek ale zupkami pluje lyzek wyrywa,rece do talerza wklada i wymazuje wszystkoooo.
Megan powiem Ci tylko,ze zadna z nas nie wie co przezywasz ale z mojego punktu widzenia....tak jak i w wielu innych sprawach - nie sugeruj sie tym co inni gadaja, nasz organizm i dusza itd jest tak sprytnie zaprogramowany ze wszechswiatem,ze co ma wielkie emocje dobre czy zle to przyciaga takie tez zdarzenia. Wiec zyj moja droga pelna para, poki to zycie jest. A nie ubolewaj nad tym,ze moze....to dotyczy kazdego akurat tylko wiem,ze Ty nie jestes obiektywna w stosunku do siebie bo o to ciezko w takiej sytuacji jednak namawiam Cie postaraj sie "poudawaj " ,ze jestes zdrowa i moze uda Ci sie oszukac organizm, albo mysl w ten sposob,ze w 89% jestes zdrowa to przewaza. Nie zabieraj sie do myslenia o tym od "zlej" strony. Wiem mozesz pomyslec latwo mi przychodzi pisanie tego itd. przyznaje,ze nie wiem jak bym ja reagowala w takiej sytuacji. Jednak zyciem zarzadzasz Ty.Badz dumna 🙂:*

ah Megan ,a plamki mial tezna buzi?
a wiecie na co Zuzia ma uczulenie? mleczko!!! zmniejszylam jej duzo dawki, w sensie wypija moze z 300-400 ml na dobe i schodza ladnie.
A dzis zjadla dwa kawalki pomaranczy i czekam czy i po tym nie bedzie 🙂

MajaCh napisał(a):
ah Megan ,a plamki mial tezna buzi?
a wiecie na co Zuzia ma uczulenie? mleczko!!! zmniejszylam jej duzo dawki, w sensie wypija moze z 300-400 ml na dobe i schodza ladnie.
A dzis zjadla dwa kawalki pomaranczy i czekam czy i po tym nie bedzie 🙂

Tak..dzisiaj mu wyszly..nie ma na rekach i nogach

Majach Marcelowi juz te rogi chyba urosly bo przegryzl kabel od kroplowki i na inchalacjach wyrwal maske pozniej nak z tej rurki go inchalowalam to dmuchal w nia wiec nic nie wdychal ahhh chyba mnie szpitale prYgnebiaja dlatego mialam chwile slabosci z moja choroba...ale dobrze ze mam was...

• Mamusie
WITAM,
ja wpadłam się pochwalić że dziś było tylko jedno jedzonko o 5 🙂przebudziła się o północy i płakała to musialam ją trochę ponosić, o 3 smoczek i po 5 jedzonko, zabrałam ją już do nas bo była taka kochana tej nocy 🙂 i spałyśmy do 7.15 🙂aż nie mogę w to uwierzyć, zobaczymy dziś 🙂 kurcze jak fajnie nie wstawać co godzine 🙂
a wczoraj wieczorem przed cycem wcisnęłam jej 100 ml mleczka z kleikiem, nie chciała ale jakoś to wydoiła i potem cyca do pełna 🙂

Megan biedny Marcelek, co on musi przechodzić 😞

• Mamusie
I ja witam

U nas nocka standardowa 🙂 Lenka coś dzisiaj z rana marudziła ale to chyba z głodu. U nas śliczna pogoda wyszłam na balkon przed 9 i cieplutko chyba dzisiaj tylko body małej założę 😉

McDa oby każda noc już tak wyglądała 😁

megan oj buziaki dla Marcelka no i nie przejmuj się koleżanką po prostu się nie zna i walnęła gafę. Trzymaj sie 😘

• Mamusie
Nie ma to jak na wsi rankiem! Pachnie kupskiem i rumiankiem! 🤪

Cześć Kuleżanki 🙂

Megan ta cholerna trzydniówka tylko wpędza nas w paranoje 🥴 Ale bardzo się cieszę,że już wszystko porządku 🙂 Krosteczki znikną szybciutko 🙂 Ucałuj Marcelka, był bardzo dzielny 😘 !!!
A Ty nie słuchaj opinii tych ,,mundrych" koleżanek,bo prędzej na zawał fikniesz 🙂 Idzie lato, ciesz się życiem, nad sobą zdążysz się poużalać za kilkadziesiąt lat, jak w moherowym berecie będziesz czekała w kolejce do lekarza 😉
Nie ma czasu na smutasy! 😜

McDa a to podkarmiasz Paulinkę modyfikowanym mlekiem?
Ja tak strasznie tęsknię za karmieniem piersią! ☺️ Nie potrafię zupełnie odstawić Małego od cyca ☺️ Ale On już tak często nie chce ☺️

Gosiaczek ja bym Cię szybko zmobilizowała do ćwiczeń 😜 Bieganiem zaraziłam Mamę i moją fryzjerkę 🙂 😎 Wczoraj nawet Męża namówiłam na wspólne brzuszki 😜 Jeszcze tylko poluję na wózek do biegania i Olka zaangażuję w naszą rekreację 🙂

Ruszam w plener,bo tak ciepło,że z gołymi cycolami można śmigać 😎

Miłego dnia 😘 😘

• Mamusie
hej 🙂

nocka przespana , mleczko o 5 i spanie do 7 🙂 pogoda super??? u mnie słońca nie widać.mam nadzieje że się wypogodzi bo zakładam Natalii cieniutkie dresy 😎 zaraz idę do zakładu po grafik 😉Głowa mi pęka oczy mam jak chińczyk , nie wiem czy to nie po tym winie 🤨 czy na zmianę pogody no i okres tez się zbliża 🤢 😮

Dzis w DDTVN o 9,55 będą mówić jak przespać cała noc 😉 nie wiem czy uda mi sie obejrzeć , w razie jak któraś będzie oglądała niech napisze 😉

dziendoberki 🙂
u nas jedna pobudka po 2giej na butle i spala do 7.30 🙂
Emiliaeem przydalby mi sie kopniakna rozped 😁 ja mam kijki do nordic walking ale nie mam jak z Zuzulem 🤨 znaczy napewno by sie udalo jakos czas zorganizowac kiedy maz wraca z pracy 😜
No a ta 3dniowka to naprawde utrapienie...ja tez latalam do lekarza. Megan to maly zaczyna sie buntowac 😁 Zobaczycie jak nas dzieci poustawiaja hehehe

• Mamusie
Emiliaeem nie dokarmiam wcale mm, wczoraj dałam pierwszy raz wieczorem na próbe ale mleczko z kleikiem, samego jeszcze nigdy nie dawałam 🙂 na razie mam dosyć pokarmu i mała uwielbia, z butli nie chce pić, wymyśla strasznie.... a dla mnie to na razie wygodne i oszczędne 🙂 nie wiem jak będzie jak pójdę we wrześniu do pracy ale jeszcze dużo czasu do tego 🙂

no i mała wróciła do siebie 🙂 zasnęła w 4 minuty obok mnie, tak jak dawniej 🙂 bez płaczu i buntu 🙂

i u nas pogoda piękna!! rano o 9 w cieniu było 23 st!!!! wiatr tylko troszczke wieje więc czekam aż mała się obudzi i śmigamy do ogrodu 🙂

• Mamusie
Witam
Pogoda sliczna 🙂

My po rehabilitacji
Ja zas mam jazdy z mezem przez jego za przeproszeniem zasrana firme, juz siły czasem brak na ta paranoje i to wszystko co sie tam dzieje, a do tego wszystko to odbija sie na Rodzinie 😞 😞 😞
Ja nie wiem ile teraz na dworze bo w czujke slonce wali - to pokazuje 49 stopni 🤪 🤪 🤪
co chwile jakies wymyslanie
w mieszkaniu jest 27, Patryk w samym body z krótkim rekawkiem