Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
hejka
kurde wchodze patrze a tu na tapecie temat kulek hehe 😁 az mnie zatkało haha 😁
my z mezem gramy teraz w scrable zakupilismy i wkrecilismy sie 😁 zadnej mowy o kulkach i tego typu sprawach haha 😉
izka ja tez przelam to wczoraj tylko ze mlekiem.. myslalam ze serce mi stanie nie wiedzialam co zrobic i oddalam nadinke mezowi i on ja polozyl na kolanach glowka w dol i zlapala oddech po chwili.. sama nie wiem co bym zrobila.. straszne to jest 😞
buziaki dla was 😘

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
hej dziewczynki 🙂a macie moze pojecie od kiedy po porodzie juz mozna stosowac te kulki gejszy??? http://www.eioba.pl/a/2bvt/kulki-gejszy-jak-uzywac

ehhehee
ja wole kulki męża
stosuje od 1 dnia po połogu 😁 😁 😁 😁

BUHahahaha 🤪 🤪 😁 😁 😁 😁 Asiula będziesz kupować dla siebie te kuleczki 🙃 🤪 ?? szalone 😁 od razu mi się humor poprawił 😆
ja mam juz je ☺️ przed zajsciem w ciaze se zakupilam z Andru naszego gadzeta .. ☺️ ot i efekty 🙃 🙃 🙃 🙃mamy.. 😁 😁 😁 😁 ☺️ ☺️ ☺️

🤪 🤪
i jak?
no z tej zabawy dziecie mamy! 🤪 ☺️

to juz wiem ze wole popuszczac niz cwiczyc miesnie kegla jesli sa efekty takie 🤪 🤪 🤪
😁 😁 😁 😁 😁 no nie bo jak nosisz jak czlowiek spokojnie w ciagu dnia to ok-miesnie sie trenuja ,gorzej jak rozrabiasz po nocach i zabawiasz sie grajac z choopem w kulki 😉 😜

• Mamusie
Leginsik napisał(a):
Witam sie i ja. Stało się to czego obawiałam się. Wczoraj mąż trzymał Hanie na rękach,w pewnym momencie zachłysnęła się własną śliną,moment i zaczęła się robić sina. Wzięłam ją szybko na kolana główką w dół i zaczęłam klepać po pleckach. Po wszystkim normalnie się trzęsłam jak galareta i płakałam. Coś strasznego !

Boze co Ty musialas przezyc kochana... 😞 😘 😘 😘 😘 😘

karolajna1988 napisał(a):
u nas noc ok,
kurrrr malemu robi sie ciemieniucha .... a codziennie wyczesywalam i oliwkowalam no szlag by trafił
co jeszcze ,mozna z ta ciemieniucha robic oprocz oliwki,,,,
i na dodatek ma jakies krosty na pol twarzy wyglada jak by byl poparzony chyba od czekolady tak mi sie wydaje dzsiaj nie zjem i zobaaczymy

U nas właśnie po oliwce robił się małemu taki jakby łupież, oliwką się chyba smaruje jak już dziecko ma ciemieniuchę, żeby zmiękczyć te łuski i je łatwiej wyczesać, rozumiem, że Ty robiłaś profilaktycznie? Przestaliśmy używać oliwki w ogóle, bo na ciele miał jakieś krostki, a oliwka przecież zatyka pory, kupiliśmy małemu szampon z Oilatum, balsam do ciała Nivea, buźkę też smarujemy Nivea albo kremem bornym i skórka wszędzie jest super.

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
Leginsik napisał(a):
Witam sie i ja. Stało się to czego obawiałam się. Wczoraj mąż trzymał Hanie na rękach,w pewnym momencie zachłysnęła się własną śliną,moment i zaczęła się robić sina. Wzięłam ją szybko na kolana główką w dół i zaczęłam klepać po pleckach. Po wszystkim normalnie się trzęsłam jak galareta i płakałam. Coś strasznego !

Boze co Ty musialas przezyc kochana... 😞 😘 😘 😘 😘 😘

dobrze, że wszystko dobrze się skończyło!

cześc 🙂
u mnie 16 stoopni, piekna pogoda 🙂

• Mamusie
Witajcie
Piękna dziś pogoda, z malutką z samego rana byliśmy na cmentarzu, ludzi od rana masa nie ma jak przejść. tatuś po amam dalej pedałuje z małą,a ja chatę ogarnełam, pranie zrobione,obiad prawie gotowy i zaraz przyjdzie mój kochany rekinek na kolejne amama.

Dziewczyny współczuję wiem co przeszłyście, straszne oby już żadna z nas i żadna matka nie przechodziła takiego stresu,

asia19874 napisał(a):
hej , pakuje Młodego i rycze jak bóbr ... mam dość 😞 🤢 dalej rewolucje żołądkowe i mało przespana noc bo we łbie jakieś popieprzone scenariusze 🤢 🤢 jutro z rana mamy sie wstawić a w czwartek zabieg... nie wiem o której dokładnie pewnie się dowiemy wszystkiego jutro .

Asiula bedzie wszystko ok trzymajscie sie buziaki

kahlanik napisał(a):
karolajna1988 napisał(a):
u nas noc ok,
kurrrr malemu robi sie ciemieniucha .... a codziennie wyczesywalam i oliwkowalam no szlag by trafił
co jeszcze ,mozna z ta ciemieniucha robic oprocz oliwki,,,,
i na dodatek ma jakies krosty na pol twarzy wyglada jak by byl poparzony chyba od czekolady tak mi sie wydaje dzsiaj nie zjem i zobaaczymy

U nas właśnie po oliwce robił się małemu taki jakby łupież, oliwką się chyba smaruje jak już dziecko ma ciemieniuchę, żeby zmiękczyć te łuski i je łatwiej wyczesać, rozumiem, że Ty robiłaś profilaktycznie? Przestaliśmy używać oliwki w ogóle, bo na ciele miał jakieś krostki, a oliwka przecież zatyka pory, kupiliśmy małemu szampon z Oilatum, balsam do ciała Nivea, buźkę też smarujemy Nivea albo kremem bornym i skórka wszędzie jest super.

ja od jego urodzenia oliwka tak jak w szpitalu polozne robily i nie bylo problemu zadnego ze skora dop teraz ta ciemienucha ale juz opanowana OLEJUSZKĄ 🙂

Wstawiłam kilka nowych zdjęć na fejsbuku 🙂 oto link: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.285387581476147.85207.100000147211311&type=1&l=a8abdd95f4

Asia, trzymaj się Kochana!!!!!!

• Mamusie
Leginsik napisał(a):

Jej 😞 biedna jak sie wystraszylas...

ja regularnie tego mojego łapczywego pijusa ze 2 razy dziennie przerzucam do poziomu i klepie non stop z sercem w gardle brrrrrr

AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
Asiula trzymam za was kciuki i napewno wszytko skonczy sie dobrze 😘 😘 🙂
ja tez trzymam razem z Ola mocniutko!!!!Jestesmy z Wami Kochani:***

My również trzymamy kciuki małe i duże!

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
hej , pakuje Młodego i rycze jak bóbr ... mam dość 😞 🤢 dalej rewolucje żołądkowe i mało przespana noc bo we łbie jakieś popieprzone scenariusze 🤢 🤢 jutro z rana mamy sie wstawić a w czwartek zabieg... nie wiem o której dokładnie pewnie się dowiemy wszystkiego jutro .

bedzie dobrze !!!!!!!!!!
Tymuś to dzielny chłopczyk , niech jego słodki uśmieszek doda ci dużo sił zeby prztrwac juz ta końcówke
/I lada chwila calkowicie zdrowiutki wroci z rodzicami do domku i do cioć ktore na was czekają