Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

kasia1986 napisał(a):
mphz napisał(a):
kasia1986 napisał(a):

co do tego ksztuszenia to moim pierwszym odruchem było własnie połozenie Michała na brzuszek na moich kolanach i klepanie po pleckach, a ksztusi się dość częśto bo za mocno mleko z cycka sika.

S

kasia ale za kazdym razem podczas takiego lapczywego jedzenia cycolka obracasz na brzuszek?

tak. A zdarza się to wtedy gdy długo nie ssie cycka. Wtedy gromadzi mi się za duzo mleka i jak pociągnie to leci za dużo. Za kazdym razem jest strach b wiadomo, dziecko panikuje bo nie oddycha, potem zaczyna mi mocno płakać, musi na nowo oddech złapać i dopiero wraca do jedzenia.

moj tez sie krztusi czesto i tez na brzuszek go obracam a serce to mam w gardle za kazdym razem...

my juz po wizycie u ksiedza 😁 😁 😁
chrzest 20 listopada , nie bylo tak zle
no i musimy napisac deklaracje ze wezmiemy slub w czerwcu:P u mnnie nie placi sie za slub jak to proboszcz pow nie robi przeszkód ślub jest za darmo 🙂
no tot eraz trzeba cos na dupsko sobie kupic i mozna chrzic synka 🙂

kasia1986 napisał(a):
wpadłam na chwilke.

Jak szybko wsadziłam Michała do kąpieli tak szybko go wyjęłam, zesrał mi się tak, że aż kupa wbiła się w gąbke. Tosz to numerant z niego! 😁 😁
uhu, znowu kupa, tym razem w pampersa 😁

haha ale agent 🤪

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
hej dziewczynki 🙂a macie moze pojecie od kiedy po porodzie juz mozna stosowac te kulki gejszy??? http://www.eioba.pl/a/2bvt/kulki-gejszy-jak-uzywac

ehhehee
ja wole kulki męża
stosuje od 1 dnia po połogu 😁 😁 😁 😁

BUHahahaha 🤪 🤪 😁 😁 😁 😁 Asiula będziesz kupować dla siebie te kuleczki 🙃 🤪 ?? szalone 😁 od razu mi się humor poprawił 😆
ja mam juz je ☺️ przed zajsciem w ciaze se zakupilam z Andru naszego gadzeta .. ☺️ ot i efekty 🙃 🙃 🙃 🙃mamy.. 😁 😁 😁 😁 ☺️ ☺️ ☺️

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
hej dziewczynki 🙂a macie moze pojecie od kiedy po porodzie juz mozna stosowac te kulki gejszy??? http://www.eioba.pl/a/2bvt/kulki-gejszy-jak-uzywac

ehhehee
ja wole kulki męża

BUHahahaha 🤪 🤪 😁 😁 😁 😁 Asiula będziesz kupować dla siebie te kuleczki 🙃 🤪 ?? szalone 😁 od razu mi się humor poprawił 😆
ja mam juz je ☺️ przed zajsciem w ciaze se zakupilam z Andru naszego gadzeta .. ☺️ ot i efekty 🙃 🙃 🙃 🙃mamy.. 😁 😁 😁 😁 ☺️ ☺️ ☺️

🤪 🤪
i jak?

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):

ehhehee
ja wole kulki męża

🤪 🤪
i jak?
no z tej zabawy dziecie mamy! 🤪 ☺️

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):

ehhehee
ja wole kulki męża

🤪 🤪
i jak?
no z tej zabawy dziecie mamy! 🤪 ☺️

to juz wiem ze wole popuszczac niz cwiczyc miesnie kegla jesli sa efekty takie 🤪 🤪 🤪

czesc mamusie
nocka ok w sumie chyba bede go pozniej kladła bo jak zasnoł po 19 to obudził sie o 24, kolo 4 i o 6 i teraz jeszcze spi to ograniamy sie dopoki mamy czas i pojedziemy na groby , miłego dnia dziewczynki i maluszki 🙂

• Mamusie
Witam sie i ja. Stało się to czego obawiałam się. Wczoraj mąż trzymał Hanie na rękach,w pewnym momencie zachłysnęła się własną śliną,moment i zaczęła się robić sina. Wzięłam ją szybko na kolana główką w dół i zaczęłam klepać po pleckach. Po wszystkim normalnie się trzęsłam jak galareta i płakałam. Coś strasznego !