Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
szuwartyna napisał(a):
aniulka25 napisał(a):
ha ale się uśmialam. Weszlam na brzuszka i czytalam stare posty. Np. Jak Louisedg informowala ze urodzilam. ( w koncu te czesc pominelam ) 🙃 🙃 🙃
no i inne jak to bylo nam ciezko, niedobrze itd 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
fajne to wspomienia 😘

hah tez ostatnio przegladalam brzuszka i stare posty hahah nasmialam sie nieco 🙂
a Ty to kto??? 😮

Asiula rozwaliłaś mnie 🤪 😁 😁 😁 😁 😁 "a ty to kto 😮" buhahahahah
😁 😁 😁 😁 no bo jakies niki teraz inne ....ja do tylu kurde 😮 😮 😮 😮

• Mamusie
kahlanik napisał(a):
asia19874 napisał(a):
agamu napisał(a):
to jest tez dobre "a ile byloby śmiechu" heehehheeheh po pachy podejrzewam 😁 😁 😁....co za kolo 🤢 🤢

🤢 😮 dramat ... żeby mieć tak nawalone pod czerep 😠 😮

I tak nie jest najgorzej, koleś jest debilem, ale nieszkodliwym raczej.
Raany, rozmarzyłam się. Stałabym z batem i krzyczała: "Szoruj gary!!!!" 😁 😁 😁
hahahahahahaha 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁ulam sie Asik ,no wiesz zamiast skorzystac -chlop by Ci nieba przychylil ..albo i bramy piekiel ukazal 😮 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
agata82 napisał(a):
szuwartyna napisał(a):
agata82 napisał(a):
mnie tez czesto boli głowa 🤢 ale tłumacze to sobie nie wyspaniem i zmeczeniem 🤨

ja mam dodatkowo niskie cisnienie i na razie przestalam pic kawe...to tez wg mnie ma wplyw :>

ja przestałam pic pod koniec ciazy bo nie mogłam spac. teraz pije inke i sobie chwale. tak jak kiedys nie wyobrazałam sobie dnia bez kawki tak teraz moge nie pic w ogóle i nie brakuje mi tego. a poza tym mam leki, ze jesli bede pic to jeszcze Młoda nie bedzie spac w nocy albo cos 😮 😮 😮 tego bym nie zniosła 🤢 dwie godziny które nie spi po karmieniu w nocy i tak mnie dobijaja 🙃
hhehe ja tez Inke siorbie ochoczo,a kiedys dzien bez czarnej -byl dniem straconym 🙂
Ostatnio w Biedrze szukalam Inki i nie bylo...ale jedna dziewczyna mi poklecila kawe "O Poranku" -tj.kawa 70%zbozowki i 30%kawy instant 🙂Powiem Wam ,ze mi smakuje ,z mleczkiem sobie pije i chwale,duza tania i smakowita -bo z Biedronki hihi 🙂

biedra rulezzz.... 😁 🤪 Asia jak Oleńka Tymonkowa ? 😁
Ola dzis to istny aniol 🙂spokoj ducha -normalnie przeciwienstwo mamusi 🙂Teraz sobie kima w bujaku az milo 🙂

• Mamusie
agamu napisał(a):
Moja córcia się obudziła, zjadła, została przewinięta...a teraz marudzi i popłakuje..położyłam ją w łóżeczku na brzuszku i sie buntuje, bo chce być na rękach. Trudno, niech masuje sobie brzuszek chwilkę 🤢 🤢 🤢 🤢
a jeszcze sąsiadka mnie wkur..., przyszła sobie pogadać...widzi że mi dzieciak wyje a tej się na pogawędki zebrało...no i oczywiście na końcu się okazało, że przyszła znów kasę pożyczyć... mówiłam jej ostatnio, że nie mamy i nie pożyczamy,a ta znowu...nosz kuźwa niech palić przestanie to będzie miała kasę 😠 😠 😠 😠
Agatko ,ja tez nie moge sie opedzic od pozyczalskich ..ostatnio stwierdzilismy ,ze nie pozyczamy...nieraz juz sie przejechalismy na tym..Ost.Andru kolega chcial pozyczyc od Niego ,ten mu odmowil z racji tego ze kiedys nie oddal -nie byly to wielkie kwoty ,ale gostek juz jest spalony ,nie bedziemy sie upominac ,ale juz nie dostanie zlotowki...Ale tupetu ciag dalszy..bo na drugi dzien jego zona mnie pytala choc o 10zl na fajki...qwa Jej syn chodzi z moja Kamila do klasy -zdjec nie wykupila dziecku-choc taka pamiatka z 1klasy ,a faje jara 😮
Taka sie zmija zrobilam i nie pozyczylam ,sami niewiemy w co pierwsze kase ladowac ,a tu z kazdej str.doja ...Jak nam nieraz braklo kasy to chetnych nie bylo ,wiec teraz radzimy sobie sami -jak jest to szelest ,a kiedy cza pasa przycisnac to sie tez przykróci tu i owdzie

• Mamusie
szuwartyna napisał(a):
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
szuwartyna napisał(a):
aniulka25 napisał(a):
ha ale się uśmialam. Weszlam na brzuszka i czytalam stare posty. Np. Jak Louisedg informowala ze urodzilam. ( w koncu te czesc pominelam ) 🙃 🙃 🙃
fajne to wspomienia 😘

hah tez ostatnio przegladalam brzuszka i stare posty hahah nasmialam sie nieco 🙂
a Ty to kto??? 😮

Asiula rozwaliłaś mnie 🤪 😁 😁 😁 😁 😁 "a ty to kto 😮" buhahahahah

haha ale ton ahhaah 😉jestem tzw. pazdziernikowka, ktora okazala sie byc wrzesniowka, stad moze mnie nie kojarzysz 🙂
aaaa to przepraszam Mamusiu 🙂ja rzadziej tu zagladam i nie jarze 😮 😮 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
agamu napisał(a):
szuwartyna napisał(a):
karolajna1988 napisał(a):
ANIA100 napisał(a):
Jak smoczek u was działa to rewelka, moja jak podziamga to sukces, raczej rzuca nim o lebę jak trza 😁

mój to samo..

u mnie to samo...nie chce smoka i nie ma sily by go pociumkal

moja też za smokiem nie przepada, ale może to i lepiej...nie będzie później płaczu z okazji rozstania ze smokiem 🙂 Czasem jej daję, ale jak widzę że nie chcę to na siłę jej nie wciskam 🙂
ja tez poniekad szczesliwa jestem ,ze Mycha pluje smokiem 🙂

• Mamusie
agamu napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
szuwartyna napisał(a):
aniulka25 napisał(a):
fajne to wspomienia 😘

a Ty to kto??? 😮

Asiulka to październikówka, która urodziła we wrześniu 🙂 Tym sposobem stała się wrześniówką 🙂
kuje za informejszyn 😘
a Anulcia nasza z Emili sie zaszyla i rzadziutko juz baaardzo tu zaglada...pewno szykuje Mala slicznote do Tap madyl 😉

• Mamusie
kasia1986 napisał(a):
Laski ile ważą Wsze dzieci?
ja dziś wazyłam Michała w ubranku i pampersie, ma 6100 😲 a urodził się z wagą 3620, czyli wychodzi, że przytył prawie 2,5 kg 😲 teściowa mówi, że to dużo 😮 no ale przeciez nie będe dziecka odchudzać 😲

mój się urodził 3750 a waży se 5700kg+gips co wynosi 6190 😎 i kazała mi go oszukiwać herbatką 😮 ale on się nie daje zrobić w bambuko i wypija herbatkę i mleczko 🤪 😁

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
kasia1986 napisał(a):
Laski ile ważą Wsze dzieci?
ja dziś wazyłam Michała w ubranku i pampersie, ma 6100 😲 a urodził się z wagą 3620, czyli wychodzi, że przytył prawie 2,5 kg 😲 teściowa mówi, że to dużo 😮 no ale przeciez nie będe dziecka odchudzać 😲

mój się urodził 3750 a waży se 5700kg+gips co wynosi 6190 😎 i kazała mi go oszukiwać herbatką 😮 ale on się nie daje zrobić w bambuko i wypija herbatkę i mleczko 🤪 😁
cwany lisek 🙂 nie daj sie Tymuś !-świekra jest z Ciebie mega dumna 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
. + , = ;
🤪 odgadłam szyfr 🤪

🤪 😁 to taki znak że się czyta ale się nie ma w danym momencie nic do napisania 😜
acha ... 😲 ☺️a ja tu kalkulator i głowkuje buahahaha 😁 😉 😎

hehe
no tak to jest jak się koleżanki zaniedbuję 🥴 A jak Szakira ? dalej wojaży w szkole 🙃

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
miałam myć Młodego , wszystko przygotowane podchodzę do łóżeczka zabrać pulpeta do obmycia a on śpi 😁 i cza czekać 😉

Olka ma to samo!!!!haha sie dobrali-znaczy dobralysmy ich 😜
Zaczelam Ja wkoncu na spiocha rozbierac -a ta melodia do snu konkretna 🙂 i wkoncu jak na haju Ją wykapalam z przymrozonym jednym okiem,bezwładna z szeroko rozstawionymi raczkami i nozkami rozkraczonymi jak Zabka hahaha spala i sie kompala 😎

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
miałam myć Młodego , wszystko przygotowane podchodzę do łóżeczka zabrać pulpeta do obmycia a on śpi 😁 i cza czekać 😉

Olka ma to samo!!!!haha sie dobrali-znaczy dobralysmy ich 😜
Zaczelam Ja wkoncu na spiocha rozbierac -a ta melodia do snu konkretna 🙂 i wkoncu jak na haju Ją wykapalam z przymrozonym jednym okiem,bezwładna z szeroko rozstawionymi raczkami i nozkami rozkraczonymi jak Zabka hahaha spala i sie kompala 😎

hi hi spanie ma dobre jak ją kąpiel nie wybudziła 🙂 😁
😁 a z moim nie ma tak lekko 😜 żeby go rozebrać to trzeba trochę siły bo się wygina i pręży jakby mu te łapki co najmniej wyrywali 🙃 😁 ... już nie długo i znów nas czeka wanienka i jestem bardzo ciekawa czy będzie się darł jak zaraz po urodzeniu jak się go kąpało 😮 pół wsi wiedziało że Tymon nurkuje 🤪 😁