Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
. + , = ;
🤪 odgadłam szyfr 🤪

🤪 😁 to taki znak że się czyta ale się nie ma w danym momencie nic do napisania 😜
acha ... 😲 ☺️a ja tu kalkulator i głowkuje buahahaha 😁 😉 😎

hehe
no tak to jest jak się koleżanki zaniedbuję 🥴 A jak Szakira ? dalej wojaży w szkole 🙃
a jak... 🤨 dzis robili ludki z zoledzi i zAPALKI WYPALONE WZIELA DO SZKOLY ,ALE jE3J KOLEZANKA COS SKARZYLA ,ZE Kami w wc palila zapalki...skad miala to niewiem...i czy to prawda tez niewiem..ale jest czad!codziennie nowiutka wiesc ze szkoly 🤪 🤪 😮 😮 😮

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
. + , = ;
🤪 odgadłam szyfr 🤪

🤪 😁 to taki znak że się czyta ale się nie ma w danym momencie nic do napisania 😜
acha ... 😲 ☺️a ja tu kalkulator i głowkuje buahahaha 😁 😉 😎

hehe
no tak to jest jak się koleżanki zaniedbuję 🥴 A jak Szakira ? dalej wojaży w szkole 🙃
a jak... 🤨 dzis robili ludki z zoledzi i zAPALKI WYPALONE WZIELA DO SZKOLY ,ALE jE3J KOLEZANKA COS SKARZYLA ,ZE Kami w wc palila zapalki...skad miala to niewiem...i czy to prawda tez niewiem..ale jest czad!codziennie nowiutka wiesc ze szkoly 🤪 🤪 😮 😮 😮

🤪 😁 😁 😁 buhahaha toż to mały harpagan z niej 🙃 😁 łobuziara 😜

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
miałam myć Młodego , wszystko przygotowane podchodzę do łóżeczka zabrać pulpeta do obmycia a on śpi 😁 i cza czekać 😉

Olka ma to samo!!!!haha sie dobrali-znaczy dobralysmy ich 😜
Zaczelam Ja wkoncu na spiocha rozbierac -a ta melodia do snu konkretna 🙂 i wkoncu jak na haju Ją wykapalam z przymrozonym jednym okiem,bezwładna z szeroko rozstawionymi raczkami i nozkami rozkraczonymi jak Zabka hahaha spala i sie kompala 😎

hi hi spanie ma dobre jak ją kąpiel nie wybudziła 🙂 😁
😁 a z moim nie ma tak lekko 😜 żeby go rozebrać to trzeba trochę siły bo się wygina i pręży jakby mu te łapki co najmniej wyrywali 🙃 😁 ... już nie długo i znów nas czeka wanienka i jestem bardzo ciekawa czy będzie się darł jak zaraz po urodzeniu jak się go kąpało 😮 pół wsi wiedziało że Tymon nurkuje 🤪 😁

😁bedzie wesoluchno 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
miałam myć Młodego , wszystko przygotowane podchodzę do łóżeczka zabrać pulpeta do obmycia a on śpi 😁 i cza czekać 😉

Olka ma to samo!!!!haha sie dobrali-znaczy dobralysmy ich 😜
Zaczelam Ja wkoncu na spiocha rozbierac -a ta melodia do snu konkretna 🙂 i wkoncu jak na haju Ją wykapalam z przymrozonym jednym okiem,bezwładna z szeroko rozstawionymi raczkami i nozkami rozkraczonymi jak Zabka hahaha spala i sie kompala 😎

hi hi spanie ma dobre jak ją kąpiel nie wybudziła 🙂 😁
😁 a z moim nie ma tak lekko 😜 żeby go rozebrać to trzeba trochę siły bo się wygina i pręży jakby mu te łapki co najmniej wyrywali 🙃 😁 ... już nie długo i znów nas czeka wanienka i jestem bardzo ciekawa czy będzie się darł jak zaraz po urodzeniu jak się go kąpało 😮 pół wsi wiedziało że Tymon nurkuje 🤪 😁

😁bedzie wesoluchno 😁 😁 😁 😁 😁

😁 aż strach się bać 😉
oho pospał 😉 mykam Asiulko 😘

• Mamusie
Laski zrobiłam sobie drina 🤪 🤪 🤪 co prawda z sokoiem tylko pomarańczowym ( bo nie mam tu aktualnie zestsawu młodej żulicy-wódzia, sok bananowy+ porzeczkowy), więc dupy nie urywa że tak powiem, ale i tak jest dobry! Sączę po łyczasie i wspominam czas, jak marzyłam o drinasie z czymkolwiek!
Więc zdrówko babeczki 😘 😘

• Mamusie
agamu napisał(a):
Laski zrobiłam sobie drina 🤪 🤪 🤪 co prawda z sokoiem tylko pomarańczowym ( bo nie mam tu aktualnie zestsawu młodej żulicy-wódzia, sok bananowy+ porzeczkowy), więc dupy nie urywa że tak powiem, ale i tak jest dobry! Sączę po łyczasie i wspominam czas, jak marzyłam o drinasie z czymkolwiek!

zazdroszczę! jeszcze trochę muszę poczekać, ale się doczekam. pewnie nie będę wiedziała czym przywitać koniec abstynencji - szampan, martini czy browarek 🤪

• Mamusie
moj maly ma znowu atak kolki mam tego dosyc zeby moje ziecko tak cirpialo jestem taka wsciekla
od 5 sie meczykismy teraz usnal ze zmeczenia na rekach i boje sie ruszyc aby go nie zbudzic z tego wszystkiego nie mialam jak pokarmu odciagnac i bede musiala sztuczne ac jak sie zbudzi

NIENAWIDZE KOLKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusie
dziewczyny poradźcie - muszę jakoś karmić Szymonka na chrzcie a karmię cycem, niestety w czasie impry będzie ciężko, bo musiałabym chyba ściągać całą kieckę. myślę żeby odciągnąć, ale kiedy najlepiej to zrobić, bo nie mam jakiegoś szału w cyckach i starcza tak na styk. jak odciągnę to małemu zabraknie 🤢 może po nocce albo na raty przez cały dzień? a może raz dać sztuczne? co radzicie?

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
Maga napisał(a):
Lui szczepisz na pneumokoki? jesli tak to wez recepte i podam Ci adres bo niedaleko mnie jest apteka, gdzie maja promocje i ta 13sto skladnikowa kosztuje 250zl 🤪

ja jeszce nie w temacie ale dzieki 🙂)) a do kiedy promocja??

juz podobno dlugo trwa, wiec zaraz sie skonczy- my kupilismy juz na przyszly miesiac 🤪 i w lodowce w przychodni nam bedA trzymac 😉
ale w innej aptece jak szukalismy i chcieli sprowadzic to bylo po 320, 340 to zalezy, wiec sie oplaca 🙂

• Mamusie
Maga napisał(a):
Louisedg napisał(a):
Maga napisał(a):
Lui szczepisz na pneumokoki? jesli tak to wez recepte i podam Ci adres bo niedaleko mnie jest apteka, gdzie maja promocje i ta 13sto skladnikowa kosztuje 250zl 🤪

ja jeszce nie w temacie ale dzieki 🙂)) a do kiedy promocja??

juz podobno dlugo trwa, wiec zaraz sie skonczy- my kupilismy juz na przyszly miesiac 🤪 i w lodowce w przychodni nam bedA trzymac 😉
ale w innej aptece jak szukalismy i chcieli sprowadzic to bylo po 320, 340 to zalezy, wiec sie oplaca 🙂

u nas też takie kosmiczne ceny, 320 zł

• Mamusie
kasia1986 napisał(a):
Laski ile ważą Wsze dzieci?
ja dziś wazyłam Michała w ubranku i pampersie, ma 6100 😲 a urodził się z wagą 3620, czyli wychodzi, że przytył prawie 2,5 kg 😲 teściowa mówi, że to dużo 😮 no ale przeciez nie będe dziecka odchudzać 😲

dzisiaj wazony 5,2 😁 i 57cm 😉 a przy urodzeniu 52cm i 3280, spadek w szpitalu 2980 🙂 wiec rosnie nam chlopak 😁

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
kasia1986 napisał(a):
ja dziś wazyłam Michała w ubranku i pampersie, ma 6100 😲 a urodził się z wagą 3620, czyli wychodzi, że przytył prawie 2,5 kg 😲 teściowa mówi, że to dużo 😮 no ale przeciez nie będe dziecka odchudzać 😲

mój się urodził 3750 a waży se 5700kg+gips co wynosi 6190 😎 i kazała mi go oszukiwać herbatką 😮 ale on się nie daje zrobić w bambuko i wypija herbatkę i mleczko 🤪 😁

cwaniak 😎

• Mamusie
miłej nocy 😘
my wymyci , wykupkani 🤪 więc elegancko 🙂 nie wiem co działa na kupki Tymona czy bujak z wibracją , czy spanie na brzuszku a może rumianek ? nie ważne co ! ważne że działa 🙃 😁
Jutro wizyta i zmiana gipsów 🤢 mam ich serdecznie dość tak mu obtarły paluszka 🤢 🤢 🤢 🤢 !!!!

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
jaka super wanienka 🤪 😁 😁 😁 no i synowa super w negliżu 😉 😁 😁 😁 😁 😁
😁 😁 😁kujemy ,potem bedziemy juz ukrywac,bo Tymus sie zdenerwuje 😉 ucaluj Go od nas kochana 😘 😘 😘

😘 😘 😘 również całujemy ! 🙂 potem widoki tylko dla narzeczonego 🤪 😁 😜

• Mamusie
agamu napisał(a):

zdrówko 🙂

• Mamusie
iza1313 napisał(a):
moj maly ma znowu atak kolki mam tego dosyc zeby moje ziecko tak cirpialo jestem taka wsciekla
od 5 sie meczykismy teraz usnal ze zmeczenia na rekach i boje sie ruszyc aby go nie zbudzic z tego wszystkiego nie mialam jak pokarmu odciagnac i bede musiala sztuczne ac jak sie zbudzi

NIENAWIDZE KOLKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

słyszałam że espumisan w kropelkach jest dobry ... koleżanka tak zwalczyła kolki 🤢 się biedactwo umorduje 🤢

• Mamusie
mariola-s napisał(a):
dziewczyny poradźcie - muszę jakoś karmić Szymonka na chrzcie a karmię cycem, niestety w czasie impry będzie ciężko, bo musiałabym chyba ściągać całą kieckę. myślę żeby odciągnąć, ale kiedy najlepiej to zrobić, bo nie mam jakiegoś szału w cyckach i starcza tak na styk. jak odciągnę to małemu zabraknie 🤢 może po nocce albo na raty przez cały dzień? a może raz dać sztuczne? co radzicie?

może faktycznie spróbuj ze sztucznym 🤨 🤔 ciężko powiedzieć co będzie najlepsze 🤔

• Mamusie
Maga napisał(a):
asia19874 napisał(a):
kasia1986 napisał(a):

mój się urodził 3750 a waży se 5700kg+gips co wynosi 6190 😎 i kazała mi go oszukiwać herbatką 😮 ale on się nie daje zrobić w bambuko i wypija herbatkę i mleczko 🤪 😁

cwaniak 😎

a co sobie będzie żałował heh 😜

• Mamusie
Jestem

Bede zyc
Chirurg mi tylko przepłukał wyczyscil dziure po zebie
dostalam tablete do srodka
dostalam tez zel do gojenia dziąsła i tableteczki do wsadzania w dziure(misja dla meza) jak da rade to ma tez mi plukac sola fizjologiczna z apomoca strzykawki z igla 🙂)
damy rade!
oby minelo szybko i sie zagoiło
po tym leku juz mniej boli 🤪 🤪

• Mamusie
mariola-s napisał(a):
jesli masz troche czasu to odciagaj codziennie do pojemniczkow na mocz -tansze 😎-do lodowy i moze stac ok 5dni 😉

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
kasia1986 napisał(a):

Laura 4 z czymś...

zważyłam moje dziecię

równe 4,5 kg 🙂

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
miłej nocy 😘
my wymyci , wykupkani 🤪 więc elegancko 🙂 nie wiem co działa na kupki Tymona czy bujak z wibracją , czy spanie na brzuszku a może rumianek ? nie ważne co ! ważne że działa 🙃 😁
Jutro wizyta i zmiana gipsów 🤢 mam ich serdecznie dość tak mu obtarły paluszka 🤢 🤢 🤢 🤢 !!!!
konowały pieprzone! 😠