Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Witam, ostatnio nie zagladalam do was, bo za duzo na glowie.
Ogolnie nie jest zle, z malym stabilnie i czekamy do 15 marca kiedy przyjma nas na chirurgie i maly bedzie mial operacje, a do tej pory tylko badania i badania...
Starszy jeszcze noga w gipsie, a szaleje tak jakby go nie mial:-)

A Walentynki niestety w domciu, bo nie ma co z dziciaczkami zrobic, chociaz moj maz cos wspomina, ze moze bysmy sie wybrali na jakas kolacje, ale to chyba za 10 lata haha 😁

• Mamusie
guga napisał(a):
pammat napisał(a):
teraz znowu spi a ja mam czas dla siebie 🙂 Dzisiaj walentynki spedzam z córka którą Kocham całym sercem 🙂

Ja też tylko z księżnikczką... 🤢i gniazdkami poznańskimi dmuchanymi na osłode 😜
jak bedziesz w poznaniu znowu kiedys to musimy się spotkac 🙂

• Mamusie
pammat napisał(a):
guga napisał(a):
pammat napisał(a):
teraz znowu spi a ja mam czas dla siebie 🙂 Dzisiaj walentynki spedzam z córka którą Kocham całym sercem 🙂

Ja też tylko z księżnikczką... 🤢i gniazdkami poznańskimi dmuchanymi na osłode 😜
jak bedziesz w poznaniu znowu kiedys to musimy się spotkac 🙂

a bede , bede...tak pod koniec maja w drodze do Zakopanego robimy sobie przewe u znajomych 😜

• Mamusie
hej kochane u nas nocka spoko!!! ja się zastanawiałam dlaczego mój mały punkt 5 lub po 5 rano marudzi i płacze i jeść chce!!! widzę że wy też tak macie czyli to jest normalne!! heheh Trzea po prostu wstać i dać cycka a mi się tak nie chce wtedy bo się fajnie śpi!!
Co do dzisiejszego dnia to fajny był. Spacerek do Lidla z moją mama. W lidlu mały spał a ja robiłam zakupki!!!! Przyszliśmy do domku mały mi dał zjeść rosołek i potem karmienie i śpi teraz!!
POWIEDZCIE mi jeszcze raz jak dodać do znajomych kogoś

• Mamusie
Dobry,
Ja nie wiem co jest malemu. Obudzil sie dzis 0:20 a potem o 4:20. To mu sie nie zdazalo...
Od rana dziwnie sie zachowuje... usmiecha sie i bawi jakies 30 minut, a potem zaczyna plakac. Biore na rece to troche placze i potem zasypia. Zwykle jak byl zmeczony zabawa sam sobe przysypial bez placzu. Je niby normalnie, a ja sie martwie ze cos mu dolega. Jakis nerwowy jest a ja nie wiem czemu 😞

• Mamusie
Hello!!
Basieńka może ma po prostu gorszy dzień 🙂
Wczoraj tak ponarzekałam na męża ale dziś muszę go pochwalić. Obudził mnie rano, zaprowadził do salonu a tam śniadanko i ogromny bukiet moich ulubionych kwiatów. Ech no i przebaczyłam lenistwo.
Ninka sama nie łapie zabawek ale jak jej włożę do rączki to chwilę potrzyma.
Dorianna a może kolacja z maluszkiem?
My ostatnio byliśmy w restauracji z Ninką( nakarmiłam ją przed wyjściem) małą bujałam w foteliku więc usnęła i spędziliśmy miło czas.

• Mamusie
na wizyte nie trafilam, bo moja ginekolog nigdy nie przyjmuje o czasie 😠 Maz umowil mnie na 16:15, a sam musial byc o 17:00 na uniwersytecie. Wiec o 16:35 wyszlam! Urodzilam ponad dwa miesiace temu i jeszcze nie zaliczylam kontroli. No takie sa uroki jak sie nir ma rodziny na miejscu 🤨 Jestem wsciekla na ginekolog, bo wiecznie spozniona, a moj maz tez nie lepszy, wiedzial przeciez, ze nigdy o czasie na wizyte nie weszlam to zgodzil sie na taka godzine, ktora koliduje z jego seminarium! Jeszcze ze mnie nie uszlo.

Co do snu dzieci, to ja nawet jestem zadowolona. Juz skonczyly sie czasy kiedy Yasmine plakala cale noce. Usypia co prawda baaaardzo pozno: miedzy polnoca a pierwsza, no czasami wzesniej; ale dzieki temu spi do 11 a mnie to bardzo pasuje 🙃 No i spi z nami... na razie mi to nie przeszkadza, nawet nie czuje jak sie budzi na jedzenie. Wiem, ze moge zalowac, ale jeszcze troche jej pozwole z nami pospac. W dzien za to usilnie walcze o spanie w lozeczku.

Dzis generalnie corcia ma troche groszy dzien niz wczoraj, ale nie jest zle. Teraz na macie edukacyjnej lezy i zapoznaje sie z papuga Krysia 😁

A Walentynki... nie obchodze i raczej nie trawie tego swieta. Dzis maz ujrzal na FB, ze to chyba dzis sw. Walentego i z przerazeniem do mnie " Ale my nie swietujemy?"

Mam nadzieje,ze Wam dobrze dzien leci 🙂

• Mamusie
a ja dzis upieklam 2 pizze w ksztalcie seruszka, kupilam torcik z serduszkiem, nakrylam ladnie stol.. w kieliszki do wina wlalam sobie soczek mezowi cos mocniejszego 😉 i byl obiadek 😉
co do trzymania to moj maly sam wyciaga reka smoczek z buzi i prawie udaje mu sie go tam wsadzic z powrotem... jak wloze do reki gryzak czy waska grzechotke to nia porusza , majta na wszystkie strony 🙂))a gryzak ładuje do buziaka... zreszta wklejalam fotki mam tez filmik ;D chwyta pieluche robi z niej smoczka;D bo chwyta tak ze koncowke w buziaku trzyma ;D zreszta on ogolnie z pielucha spi... no i nie wiem cze wasze dzieci to robia ale moj sie strasznie slini.. puszcza babelki buzia.. masakra co chwile go przebieraz trzeba tak moczy mi ciuchy :P

• Mamusie
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/259/dsc04226ss.jpg/][IMG]http://img259.imageshack.us/img259/9229/dsc04226ss.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] zakupiłam dziś matę edukacyjną dla Milenki 🙂 strasznie mi sie podoba a i cena dobra 🙂 najpierw że jedną a później wzięłam drugą dla cioci synka bo jutro jedziemy odwiedzić jeszcze jedno grudniowe dziecię i powiedziałam babce że jak jakąś promocję dobrą zrobi to wezmę dwie 🙂 i zrobiła.dwie za 155 zł 🙂 🤪