Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Łoooo matko, chyba wyślę wiadomość dziękczynną dla geniusza który umieścił to nagranie z dzwiękiem odkurzacza na youtubie - mała śpi 🤪 Mam nadzieję że chociaż z pół godzinki tego snu będzie a potem możemy sie karmić i kapać
novaM żywe mięso powiadasz? brrrr
Candyns przyłączam się do gratulacji 🙂
Kasiunia to nic że karmisz piersią, mogłaś dostac okres 🙂
Nie pamiętam co jeszcze miałam napisać....
Załączam najnowszy usmiech:
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/266/dsc00535zo.jpg/][IMG]http://img266.imageshack.us/img266/8108/dsc00535zo.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
holi32 napisał(a):
hej kochane u mnie oki dziś znowu mam tak z małym że on by jadł i jadł i widzę że mu się ulewa i wylatuje on już odbity przejedzony i jeszcze by jadł i jadł co ja mam z nim zrobić!!! Kurde
co do okresu to normalne może się już pojawić!!!

holi32 moja od wczoraj też chce jeść więcej i nawet zapytałam dziś położenj (była na ostatniej wizycie) czy to mżliwe żeby potrzeby dziecka wzrosły z dnia na dzien i owiedziała że możliwe. Wczoraj wieczorem wypiła po kapieli 60ml odciągniętego mleka plus z obu piersi. Do tej pory starczalo to w butelce. Na dziś mam odciągniete 120ml ale specjalnie wstawałam w nocy zeby zrobic ten zapas.
Basienka dziękujemy 🙂
ps. robię przegląd ciuszków po praniu - coraz więcej robi wyjazd z komody i ląduje w worku bo za małe 🤪

• Mamusie
kasiuniaa1603 nawet jak karmisz to mogłas dostac okres wiec spokojnie 🙂
wanilia piękny ma malutka uśmiech moja od 3 dni też sie tak uśmiecha ale tylko do mnie 😁
mała mi właśnie wisi na cycku 😎 zaraz pójdzie spac i bedzie spokoj 🙂 zjem kolacje w końcu 🤪

• Mamusie
CANDYNS napisał(a):
JEST KUPAAAAAAAAAAAA!!!! 🙂 TATA WRÓCIŁ Z PRACY,SYNA POŁOŻYŁ NA SWOICH NOGACH I....WIEEEELGACHNA RZADKA -MUSZTARDA LEJĄCA SIĘ POJAWIŁA!!!!!HUUUURAAAAAAAAA 😁 😉 😜

Pewnie nawet nie przypuszczałaś, że kupa tyle radości Ci przysporzy 😉
I najlepszego ma ten 1-wszy miesiąc 😘

• Mamusie
wanilia napisał(a):
meliska napisał(a):
A i sen dziś miałam 🙃 🙃 🙃
Odwiedzili mnie znajomi z pracy, więc kawkę zapodałam... z mleczkiem... własnej produkcji 😜
😁 😁 😁
Jak to przypadkiem ktoś przeczyta... to już nikt nie przyjdzie 😉

Ja przyjdę - w kwietniu lub maju 🙂

Pewnie swoje mleko przywieziesz 😉
Co tak długo czekać... bierz Weroniczkę, małżona i wbijaj na a4... zapraszamy 🙂

• Mamusie
CANDYNS napisał(a):
JEST KUPAAAAAAAAAAAA!!!! 🙂 TATA WRÓCIŁ Z PRACY,SYNA POŁOŻYŁ NA SWOICH NOGACH I....WIEEEELGACHNA RZADKA -MUSZTARDA LEJĄCA SIĘ POJAWIŁA!!!!!HUUUURAAAAAAAAA 😁 😉 😜

yeah jaki prezencik^^ 😁 ja mojego właśnie skończyłam kąpać, bo obsrał sie cały aż po sama głowe 😮 😮 😮 😁 😁

• Mamusie
meliska napisał(a):
wanilia napisał(a):
meliska napisał(a):
Odwiedzili mnie znajomi z pracy, więc kawkę zapodałam... z mleczkiem... własnej produkcji 😜
😁 😁 😁

No tak, trzeba się spieszyć zanim się z bramkami na wyrobia coby za darmo przejechać 😜
DZIEWCZYNY PADAM NA PYSK....Weronika usypia dzielnie w łożeczku, M jeszcze z pracy nie wrócił a ja mam mega zawiechę. A tu jeszcze pare rzeczy do zrobienia, obiad na gazie haha. Generalnie jak nie przygotuje obiadu wieczorem dnia poprzedniego to nie ma szans na gotowanie w ciągu dnia.
Myslicie że jak Weronika nie ma teraz temperatury po szczepieniu to powinnam wstawac w nocy żeby kontrolowac sytuację czy moge to olać? I zmierzyc tylko przy nocnym karmieniu?
Boshhh, ile ja bym dała za kawę.... 😮
ps. chusta wyprana się suszy, wczoraj były próby na sucho jutro spróbuje wsadzić Weronikę 🙂

• Mamusie
wanilia napisał(a):
meliska napisał(a):
wanilia napisał(a):
meliska napisał(a):
😁 😁 😁

No tak, trzeba się spieszyć zanim się z bramkami na wyrobia coby za darmo przejechać 😜
DZIEWCZYNY PADAM NA PYSK....Weronika usypia dzielnie w łożeczku, M jeszcze z pracy nie wrócił a ja mam mega zawiechę. A tu jeszcze pare rzeczy do zrobienia, obiad na gazie haha. Generalnie jak nie przygotuje obiadu wieczorem dnia poprzedniego to nie ma szans na gotowanie w ciągu dnia.
Myslicie że jak Weronika nie ma teraz temperatury po szczepieniu to powinnam wstawac w nocy żeby kontrolowac sytuację czy moge to olać? I zmierzyc tylko przy nocnym karmieniu?
Boshhh, ile ja bym dała za kawę.... 😮
ps. chusta wyprana się suszy, wczoraj były próby na sucho jutro spróbuje wsadzić Weronikę 🙂

ja bym to olala skoro do tej pory nie ma goraczki. To sprawdz przy nocnym karmieniu. Wydaje mi sie ze nie ma sensu zebys cala npc stala nad nia i mierzyla temperature

• Mamusie
Bry 🤪

Aaaaaaleeee się wyspałam dzisiaj 🤪 🤪 🤪
Karmionko po 22:00 później na śpiocha o 2:30 i kolejne dopiero przed 7:00 🤪 🤪 🤪
Teraz właśnie Kajtulina w leżaczku usypiam bo się skubaniec od 7:00 nie może zdecydować czy spać czy nie i teraz już mega marudny jest więc trzeba mu pomóc zasnąć 😉

A co tam u Was 🙂 ???
Jak tam nocki ???
Wanilia jak tam Wercia Twoja po szczepionce ???

Dzisiaj w szok się wbiłam odsłaniając rolety w pokoju 😮 😮 😮
Na podwórku mam ponad 20cm śniegu 😮 😮 😮
Masakra jakaś zima na wschodzie PL znowu zaskoczyła drogowców hehehe i biało jest wszędzie gdzie tylko nie spojrzeć 🙃
Chcecie trochę śniegu 😉 ???
A może gotowego bałwana hihih 😉 ???

• Mamusie
hej,
u mnie nocka spokojna bez gorączki 🙂
NovaM gratuluję sukcesów w przestawianiu Kajtka 🙂 za śnieg dziękuje- za zimą nie tęsknię..
Basienka z moją Weroniką różnie bywa, czasem zasypia w kilka sekund bez płaczu, czasem zajmuje jej to sporo czasu ale się wierci w łózeczku i nie krzyczy a czasem jest wielki protest i wtedy podchodze co jakiś czas uspokoić, z łóżeczka już nie wyjmuję.
teraz mała przy cycu a za chwilę idziemy na targ - miłego dnia!! 🙂